ΕΠΑΜ: Και η Εθνική Δημοκρατία στη Συμμαχία των Πατριωτικών,Δημοκρατικών Δυνάμεων! -Διεύρυνση του Πατριωτικού Δημοκρατικού Μετώπου

                                                                   

Συστράτευση στην ιδέα της δημιουργίας ενός Πατριωτικού και Δημοκρατικού Μετώπου, μετά την πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα του ΕΠΑΜ Δ. Καζάκη, αποφάσισε, το κόμμα της “Εθνικής Δημοκρατίας”. Ειδικότερα, την περασμένη Τρίτη, στα γραφεία του ΕΠΑΜ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της αντιπροσωπείας του ΕΠΑΜ, αποτελούμενης από τον Δ. Καζάκη, Δ. Κυπριώτη, Γενικό και Οργανωτικό Γραμματέα αντίστοιχα, με τον πρόεδρο της “Εθνικής Δημοκρατίας” κ. Άγη Μίχο.


Οι δύο πλευρές μετά από γόνιμο διάλογο, ομοφώνησαν στην κοινωνική και πολιτική συμπόρευση, με στόχο τη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών από κοινού με άλλες πατριωτικές και δημοκρατικές δυνάμεις για την απελευθέρωση της χώρας από την φυλακή του ευρώ και την εν γένει οικονομική κατοχή.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε και η συναντίληψη για την αναγκαιότητα της εκλογικής σύμπραξης των εκτός Βουλής πολιτικών κομμάτων και Κοινωνικών Οργανώσεων, που ομοφωνούν σε στοιχειώδη ζητήματα, όπως η έξοδος της χώρας από την Ε.Ε., άμεση καταγγελία και διαγραφή του ελληνικού χρέους ως παράνομου, απεχθούς και επαχθούς, εθνικό νόμισμα, νέο Σύνταγμα.

Γραφείο Τύπου 
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)

Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270
Email: press@epamhellas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.