Βρίσα και Πλωμάρι στο έλεος του Εγκέλαδου
Αντιδήμαρχος Λέσβου: Ολοκληρωτική καταστροφή του χωριού Βρισά
«Ακόμα και αυτά που στέκουν όρθια έχουν πολύ σοβαρά και εμφανή προβλήματα»


Τουλάχιστον 10 τραυματίες, μια γυναίκα εγκλωβισμένη και μεγάλες υλικές ζημιές κυρίως στη Βρίσα -47 χιλιόμετρα από τη Μυτιλήνη- και το Πλωμάρι είναι ο μέχρις στιγμής απολογισμός των 6,1
R κατά το Γεωδυναμικό, 6,3 R κατά το Ευρωμεσογειακό που ταρακούνησαν στις τρεις και μισή το μεσημέρι το Βόρειο Αιγαίο Για ολοκληρωτική καταστροφή του χωριού Βρισά της περιοχής Πολιχνίτου, στη Λέσβο, μιλά ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Λέσβου, Νίκος Καρασάββας, στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο οποίος αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο χωριό. «Ακόμα και αυτά που στέκουν όρθια έχουν πολύ σοβαρά και εμφανή προβλήματα», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον κ. Καρασάββα, στη Βρισά υπάρχουν τραυματίες που μεταφέρονται στο Κέντρο Υγείας Πολιχνίτου και από εκεί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Επίσης, μία γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη κάτω από τα ερείπια και δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπαθούν να την απεγκλωβίσουν.

Από το Πλωμάρι, την επιχείρηση συντονίζουν ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, με τους αντιδημάρχους Κώστα Κατσαρό και Μανόλη Αρμενάκα και από τη Βρισά, οι αντιδήμαρχοι Γιώργος Κατζανός και Νίκος Καρασάββας.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.