Τα έδωσαν όλα στους δανειστές και ησύχασαν!

 

Του Δημήτρη Κυπριώτη 

Τα ξημερώματα σήμερα και πριν προλάβει να «σβήσει» η Εργατική Πρωτομαγιά, έτσι για να υπάρχει και αυτός ο συμβολισμός, ο Τσίπρας και η παρέα του, ερήμην του Ελληνικού λαού, οριστικοποίησαν τον θάνατό του με την υπογραφή του 4ου μνημονίου σήμερα.

Η οργή και το μίσος του Έλληνα πολίτη, δεν θα είναι μόνο οι Ερινύες που θα τους συντροφεύουν στη ζωή τους. Να είναι σίγουροι ότι δεν θα βρίσκουν τόπο να κρύβουν το «τομάρι» τους.

Από τον Αύγουστο του 15 ήταν γνωστό, σε όσους μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν τα λόγια του αρχιψεύτη και των συνωμοτών ενάντια στο λαό «συντρόφων» του και δεν είχαν ακόμη στα μάτια τους τις τσίμπλες της δήθεν αριστεράς, ότι αυτοί οι «κύριοι» θα υπέγραφαν ότι και αν τους έφερναν οι δανειστές, αφού όλα αυτά είχαν συμφωνηθεί από τη στιγμή που αναρριχήθηκαν στην εξουσία και κάθισαν στο σβέρκο του Ελληνικού λαού. Ενός λαού που τους πίστεψε, που τους στήριξε και τελικά τους ψήφισε για να τον στείλουν στον τάφο!

Έτσι τώρα αυτά απλά επιβεβαιώθηκαν και από εδώ και στο εξής θα ξεκινήσουν το νέο έργο τους, αυτό της χειραγώγησης της κοινής γνώμης, με κάθε τρόπο και μέσο, δείχνοντας ακόμη και το βίαιο πρόσωπο της εξουσίας τους σε κάθε τι που θα προσπαθήσει να κινήσει διαφορετικά τα πράγματα. Έτσι νομίζουν και πιστεύουν ότι θα τα καταφέρουν και πάλι, αποσπώντας τη σιωπή και την ανοχή του λαού!

Όμως επειδή ο κόσμος γρήγορα θα αντιληφθεί αυτά που έχει να αντιμετωπίσει άμεσα, αλλά και αυτά που του ετοίμασαν από το 2018 και μετά, με τη μείωση και μόνο συντάξεων και επικουρικών και μείωση αφορολογήτου, είναι σίγουρο ότι δεν μπορεί να κάθεται άλλο με σταυρωμένα τα χέρια.

Οι άθλιοι κυβερνώντες δεν του άφησαν ούτε την παραμικρή χαραμάδα ελπίδας, όλα τώρα είναι μαύρα μπροστά του, ακόμη και για αυτούς που πίστευαν ότι θα τη βγάλουν καθαρή. Για το λόγο αυτό, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση ο λαός να δείξει άλλο την ανοχή και την υπομονή του, ακόμη και αυτοί οι λίγοι που μπορεί να… πιστεύουν αυτό το παιδί.

Ο Ελληνικός λαός και όχι οι όποιοι βολεμένοι, πρέπει επιτέλους να πειστεί ότι απέναντί του αλλά και μέσα στο κοινοβούλιο έχει ψεύτες και πολιτικούς απατεώνες όλων των αποχρώσεων και γρήγορα να απαλλαγεί από όλους αυτούς.

Όμως με λόγια και κατάρες ο λαός δεν θα μπορέσει ΠΟΤΕ να λύσει τα προβλήματά του, η ιστορία διδάσκει τα αντίθετα και αυτά είναι η οργάνωση και η διεκδίκηση.

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, ο μόνος τρόπος απαλλαγής και σωτηρίας του λαού είναι η ανατροπή όλου αυτού του συστήματος σε κατεύθυνση Ελληνική, Πατριωτική, Δημοκρατική και Ριζοσπαστική.

Το ΕΠΑΜ για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε. Για να ενώσει του Έλληνες και να μπορέσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αγωνιστούν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και της Λαϊκής Κυριαρχίας.

ΕΜΠΡΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΤΟ ΜΠΟΡΟYΜΕ!

* Ο Δημήτρης Κυπριώτης είναι Οργανωτικός Γραμματέας και μέλος της ΠΓ του ΕΠΑΜΔεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.