Σε κοινή πλεύση Ε.ΠΑ.Μ και ΕΝΑ-Ε


Η ανταλλαγή απόψεων για τις πολιτικές θέσεις και προτάσεις των δύο πλευρών αλλά και οι επιμέρους πολιτικές που πρέπει να ακολουθηθούν από μια Πατριωτική Δημοκρατική Εξουσία, προκειμένου η χώρα να ανακτήσει την Εθνική Ανεξαρτησία και τη Λαϊκή Κυριαρχία της, ήταν το επίκεντρο της καθ´ όλα γόνιμης και ουσιαστικής συζήτησης που έγινε στα γραφεία του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου, μεταξύ εκπροσώπων της Ένωσης Αδεσμεύτων Ελλήνων (ΕΝΑ-Ε) και του Ε.ΠΑ.Μ.

Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι η χώρα βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και υπάρχει η ανάγκη της συσπείρωσης όλων των Πατριωτικών Δημοκρατικών και Ριζοσπαστικών Δυνάμεων σε μια πολιτική Εθνική Συμμαχία, για να διασωθεί η Ελλάδα και οι Έλληνες.

Παρόντες στη συνάντηση από το Ε.ΠΑ.Μ, ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Καζάκης, ο Οργανωτικός Γραμματέας Δημήτρης Κυπριώτης και εκ μέρους της ΕΝΑ-Ε ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΝΑ-Ε), Χάρης Καλογεράκης. Λόγω εξαιρετικού κωλύματος δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί ο Πρόεδρος της ΕΝΑ-Ε Σπύρος Καμπιώτης.

Αθήνα 23 Μαΐου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ)
Βερανζέρου 4, 4ος όροφος, Πλ.Κάνιγγος ΤΚ1067, ΑΘΗΝΑ
Τηλ: 210-3422156, 210-3428676, 6972484270
Email: press@epamhellas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.