Η κόρη του Γιλντιρίμ στους πρόσφυγες στο Σχιστό - Μοίρασε δώρα στα προσφυγόπουλα





Σχόλιο Ιστολογίου: Δεν είναι δυνατόν να τα ζούμε αυτά. Από την μια η τουρκική προκλητικότητα στο ζενίθ, μνημειώδεις η πρόσφατη λεκτική κόντρα μεταξύ του υπ.Αμ. και του μπαμπά της εν λόγω κυρίας, και από την άλλη ο Μουζάλας ξεναγεί την "κόρη" στα hot spot. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Η "φιλάνθρωπος" κόρη δεν νοιάστηκε ποτέ για την τουρκική πολιτική του μπαμπά που πνίγει χιλιάδες μετανάστες στο Αιγαίο, ούτε φυσικά για την ισοπέδωση που προκαλεί σε ολόκληρες περιοχές των Κούρδων. Κι ο Μουζάλας οσία παρθένα, δεν γνωρίζει τίποτα από αυτά

Η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στους χώρους, όπου βρίσκονται τα κοντέινερ, είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου και συνομίλησε με κάποιους από τους υπεύθυνους του χώρου


Στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο Σχιστό βρέθηκε σήμερα, συνοδευόμενη από τον Γιάννη Μουζάλα, η Μπαχάρ Μπουσρά, κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ. 

Η Μπουσρά Γιλντιρίμ, ​που αναπτύσσει φιλανθρωπική δράση, συνοδευόταν από επιτελείο του τουρκικού προξενείου και μέλη της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, συνομίλησε με οικογένειες προσφύγων και τους μοίρασε δώρα και γλυκά.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», η κόρη του Τούρκου πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στους χώρους, όπου βρίσκονται τα κοντέινερ, είδε από κοντά τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου και συνομίλησε με κάποιους από τους υπεύθυνους του χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.