Δημήτρης Τσαγκάρης:"Η Ελλάδα πρέπει να καθορίσει την θέση της χωρίς ταμπού". "Η πτώχευση είναι επώδυνη αλλά στο τέλος της ημέρας ο φτωχός είναι ελεύθερος από τα χρέη του. Αυτό δεν έχει συμβεί με την χώρα (ΗΧΗΤΙΚΟ)".


Σχόλιο ιστολογίου : Άλλη μία "συστημική" φωνή που παρεμβαίνει με "τίμιο" τρόπο μέσα στα κατοχικά μνημονιακά χρόνια αναδεικνύοντας την ζοφερή πραγματικότητα, (αναφορά του στην δήλωση Γιούνκερ: στις χώρες με μνημόνια δεν ισχύει το Ευρωπαϊκό κεκτημένο για τα ανθρώπινα δικαιώματα). 
Μπροστά στα τραγικά αδιέξοδα και τα χαοτικά σενάρια, προτείνει τον επανακαθορισμό της στάσης της Ελλάδας ώστε να ανασχεθεί η σοβούσα εξολόθρευση μας.


Δημήτρης Τσαγκάρης : Ώρα για Εναλλακτικές στην Ευρωλιτότητα.


Η πραγματικότητα της αγοράς και της Ελληνικής οικονομίας σε όλους τους δείκτες, αναδεικνύει κατά τη γνώμη του οικονομολόγου – φοροτεχνικού Δημήτρη Τσαγκάρη, την αναγκαιότητα η Ελλάδα να μην βιαστεί να κλείσει την διαπραγμάτευση με τους δανειστές, αλλά να εξετάσει έστω και τώρα τις εναλλακτικές που διαθέτει, όπως είπε στον 9.84 . Με δεδομένο ότι σε χώρες με εκλογές στην ευρωζώνη, η εικόνα για το που πάει η Ε.Ε. είναι θολή, στην Ελλάδα όλες οι συζητήσεις θα έπρεπε να γίνουν χωρίς ταμπού για όλες τις εναλλακτικές επιλογές της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.