Εκλογές ΗΠΑ live: Με το βλέμμα στραμμένο στην κάλπη - Κατά χιλιάδες συρρέουν για να ψηφίσουν οι Αμερικανοί

 

Περίπου 225 εκατομμύρια Αμερικανοί ψηφοφόροι καλούνται να επιλέξουν τον διάδοχο του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο.

Η εκλογική αναμέτρηση κρίνεται ως μία από τις πιο σημαντικές και αμφίρροπες των τελευταίων ετών, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τις δημοσκοπήσεις που αν και έδιναν προβάδισμα στην Κλίντον, η διαφορά κινείται στο όριο του στατιστικού λάθους.
Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό:


21:47 Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για τον Λευκό Οίκο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι θα πρέπει να «δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα» προτού αποδεχθεί τα αποτελέσματα των εκλογών, επικαλούμενος πιθανές παρατυπίες, ενώ προειδοποίησε για μία ακόμη φορά για ένα διάτρητο σύστημα.
«Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση απόψε. Ας ελπίσουμε ότι θα πάνε όλα καλά και ότι δεν θα πρέπει να ανησυχήσουμε σχετικά, ήτοι, ας ελπίσουμε ότι θα νικήσουμε» σημείωσε ο μεγιστάνας κατά τη διάρκειας μιας τηλεφωνικής συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.
«Θέλω να δω τα πάντα (να διέπονται) από τιμιότητα» πρόσθεσε ο ίδιος.

20:32 Για όσους είχαν αμφιβολίες σχετικά με το τι πιστεύουν οι Ευρωπαίοι για τις εκλογές στις ΗΠΑ, ιδού το πρωτοσέλιδο τηςMorgen Post του Αμβούργου: «Παρακαλούμε, όχι τον Κλόουν του Τρόμου!».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.