Διαβάστε να δείτε τι λέει η ποντιακή νεολαία για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών: Είστε για πάντα ανεπιθύμητοι στις εκδηλώσεις μας όσοι εγκρίνατε αυτήν την συμφωνία


Η Ένωση Ποντιακής Νεολαίας Αττικής απέστειλε τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου ανοιχτή επιστολή στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επικείμενη ψήφιση της ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, καλώντας όλους τους βουλευτές την ύστατη ώρα να σκεφτούν το μέλλον της Μακεδονίας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

«Ο λαός δεν πρόκειται να ξεχάσει όσους έβαλαν –και μάλιστα δις!– το χέρι τους στον ακρωτηριασμό της εθνικής μας ταυτότητας. Δεν θα ξεχάσουμε όσους ψηφίσουν για την ένταξη στο ΝΑΤΟ, που ενεργοποιεί τη Συμφωνία των Πρεσπών» αναφέρει η επιστολή της ΕΠΟΝΑ.
«Κάποιοι από εσάς είπαν ότι ήρθαμε μόλις πριν από 100 χρόνια και δεν έχουμε λόγο αναφορικά με την Μακεδονία! Ξεχνούν, όμως, ότι οι Πόντιοι είμαστε Έλληνες, και ως Έλληνες μετέχουμε στις αξίες του ελληνισμού που είναι οικουμενικός, συνεπώς κτήμα όλων των Ελλήνων. Έτσι, ο αρχαίος, ο μεσαιωνικός και ο νεότερος μακεδονικός πολιτισμός, ως ελληνικός πολιτισμός αποτελεί κτήμα όλων μας και αξία που πρέπει να υπερασπιστούμε. Πολύ δε περισσότερο, ως Έλληνες Πόντιοι, αγαπάμε τη Μακεδονία που υποκατέστησε τη χαμένη μας πατρίδα και αγωνιούμε για τη διαβλεπόμενη εθνική καταστροφή, γιατί εμείς γνωρίζουμε από πρώτο χέρι, τι εστί "εθνική καταστροφή"» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.