Ανακοίνωση ΒΟΜΒΑ από τον ΟΤΕ που μας αφορά ΟΛΟΥΣ!

Με ανοικτή επιστολή τους προς τους μετόχους του ΟΤΕ, η 'Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων του ΟΤΕ', στηλιτεύει την κάκιστη πολιτική των πρώτων. Αναφέρεται στην επιστολή η κακοδιαχείριση που έχει γίνει σε επίπεδο επενδύσεων, απεμπλοκής από τη γραφειοκρατία, εθνικών συμφερόντων και συνθηκών εργασίας.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Σας την παραθέτουμε για να κρίνετε μόνοι σας.


AΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΕ 


Ανοιχτή επιστολή


  Προς: Τους μετόχους του Ομίλου ΟΤΕ.


 Κύριοι μέτοχοι,


 Σήμερα, 8 χρόνια μετά την ιδιωτικοποίηση-παραχώρηση του δημόσιου ΟΤΕ στην κρατικών συμφερόντων Deutsche Telekom, είναι νομίζουμε αναγκαίο να γίνει ένας απολογισμός για την πορεία του Ομίλου ΟΤΕ.


• Η ανάπτυξη και οι επενδύσεις που υποσχέθηκαν δυστυχώς δεν ήρθαν. Αντί γι’ αυτό:  

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από την FYROM πουλώντας την Cosmofon και την Germanos Telecom για 190 εκ. ευρώ.

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Σερβία πουλώντας την Telekom Serbia για 380 εκ. ευρώ. 

  Απέσυραν τον ΟΤΕ από τη Βουλγαρία πουλώντας την Germanos Telecom και την Globul για 717 εκ. ευρώ.

  Πούλησαν το μοναδικό δορυφόρο που είχε η χώρα της Hellas–sat για 208 εκ. ευρώ.

   Σύνολο… αποεπενδύσεων 1,5 δις!

Οι σταθερές θέσεις εργασίας μειώθηκαν κατά 6.000 και αντικαταστάθηκαν με μαύρη και ελαστική εργασία. Η πολιτική αυτή συνεχίζεται με την σημερινή νέα «εθελούσια» αποχώρηση την οποία ανακοίνωσαν. Το κόστος μεταφέρθηκε στο ασφαλιστικό σύστημα.

Η επιχείρηση χάνει συνεχώς έδαφος προς τον ανταγωνισμό και η εμπιστοσύνη που απολάμβανε παραδοσιακά από ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού εξαντλείται. Τα υψηλά τιμολόγια, οι αφανείς χρεώσεις και τα ψιλά γράμματα (χαρακτηριστικά που αντέγραψε από τους ανταγωνιστές) κλονίζουν αυτή την εμπιστοσύνη και χιλιάδες πελάτες αγανακτισμένοι την εγκαταλείπουν.

  Όλα αυτά μπορεί να αυξάνουν πρόσκαιρα τα κέρδη του ΟΤΕ που κατευθύνονται προς το Βερολίνο (μέχρι και τα παλιά καλώδια μεταφέρονται ακατέργαστα για να γίνουν scrap στη Γερμανία), μεσοπρόθεσμα όμως και σε συνδυασμό με άλλες εξελίξεις (κατάργηση περιαγωγής κ.λ.π.) κινδυνεύει το στρατηγικό μέλλον της επιχείρησης.

  Το χειρότερο όμως είναι ότι, οι ελπίδες που είχαν καλλιεργηθεί για ένα ΟΤΕ χωρίς γραφειοκρατία, χωρίς τις κρατικές αγκυλώσεις και τα προβλήματα του κρατισμού, διαψεύστηκαν.

  Ο ΟΤΕ σήμερα συμπυκνώνει όλα τα αρνητικά χαρακτηριστικά του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα 

  Η γραφειοκρατία, ο παρασιτισμός, ο παραγοντισμός και κυρίως ο νεποτισμός, αντί να εξαφανιστούν γιγαντώθηκαν.

  Στο δημόσιο ΟΤΕ είχαμε 4 Γενικούς Διευθυντές ενώ σήμερα τους κάναμε 20! Στο γενικό σύνολο έχουμε 2.000 Διευθυντές, Υποδιευθυντές και Προϊστάμενους σε 10.000 εργαζόμενους του ΟΤΕ και της COSMOTE. Δηλαδή ανά 5 εργαζόμενους έχουμε και έναν προϊστάμενο!

  Και ενώ οι θέσεις εργασίας και οι συνολικές αποδοχές των εργαζομένων που προσπαθούν σ’ αυτές τις αντίξοες συνθήκες να κρατήσουν την επιχείρηση στα πόδια της και τους πελάτες ευχαριστημένους, μειώθηκαν και συρρικνώθηκαν, ο μόνος δείκτης που «ευημερεί» είναι οι αποδοχές των διευθυντικών στελεχών.

  Ο μισθός και τα μπόνους του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι 1.488.750,70 ευρώ!

17,5 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό του Έλληνα Πρωθυπουργού ή 6 φορές μεγαλύτερος από τον μισθό της Μέρκελ!!!

  Των Γενικών Διευθυντών οι αποδοχές αντίστοιχα είναι 6,5 φορές μεγαλύτερες από τον μισθό του Πρωθυπουργού και ακολουθούν με αντίστοιχο τρόπο των Διευθυντών, Υποδιευθυντών κ.λ.π.  

  Να σημειώσουμε εδώ ότι αρκετοί, ενώ αποχωρούν και εισπράττουν την αποζημίωση της «εθελουσίας», παραμένουν στις προηγούμενες θέσεις τους εισπράττοντας τους προαναφερόμενους φαραωνικούς μισθούς γιατί θεωρούνται αναντικατάστατοι! Παρόμοια φαινόμενα παρατηρούνται και σε συστημικούς συνδικαλιστές

 Εδώ, για να είμαστε δίκαιοι και εμείς και εσείς, θα πρέπει να παραδεχθούμε ότι στον κακό δημόσιο ΟΤΕ κανένας διοικητής, πρόεδρος, διευθυντής κ.λ.π. δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε στο όνειρό του τέτοιες τεράστιες αποδοχές.

  Όσο και αν φανεί περίεργο ίδια εικόνα υπάρχει και στις προσλήψεις. Εντελώς συμπτωματικά σημαντικό μέρος όσων προσλαμβάνονται είναι γόνοι ή στενοί συγγενείς των διευθυντών και των κυρίαρχων συνδικαλιστών. Φαίνεται ότι όλα τα παιδιά του ελληνικού λαού είναι ίσα αλλά στο σημερινό ΟΤΕ της D.T μερικά είναι πιο ίσα από τα ίσα.

  Αυτά όμως για ευνόητους λόγους δεν θεωρούνται ειδήσεις από τα αδηφάγα κατά τ’ άλλα ΜΜΕ.

  Ο λόγος είναι απλός. Ο όμιλος ΟΤΕ μοιράζει απλόχερα 120 εκ. ευρώ το χρόνο για διαφήμιση και έτσι κλείνουν ερμητικά τα στόματα των (μεγάλων και μικρών) νταβατζήδων των ΜΜΕ.

  Η εταιρεία ουσιαστικά δεν έχει ανάγκη από καμιά διαφήμιση, αρκεί να ανασυγκροτηθεί και να παρέχει φθηνότερα τιμολόγια για τους χρήστες – πελάτες.

  Εδώ να σημειώσουμε ότι το brand name του ΟΤΕ είναι τεράστιο. Οι μαθητευόμενοι μάγοι όμως που τον διευθύνουν σήμερα έβαλαν και εδώ το χεράκι τους, τον μετονόμασαν…. σε COSMOTE. Άλλα πακέτα διαφημίσεων και χαράς ευαγγέλια για τους αντικειμενικούς διαμορφωτές της κοινής γνώμης!

  Αυτοί είναι οι λόγοι που ούτε εσείς, ούτε η ελληνική κοινωνία μαθαίνει τίποτα για τα παραπάνω και τις άλλες παθογένειες που κρύβονται πίσω από την γκλαμουράτη κουρτίνα των διαφημίσεων, των χορηγιών και των δήθεν «κοινωνικών προσφορών».  

  Κύριοι μέτοχοι,

  Ο λόγος που παρουσιάζουμε ένα μικρό μέρος της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού του σημερινού ΟΤΕ δεν είναι γιατί θέλουμε να προκαλέσουμε ή γιατί πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε από την ίδια πλευρά μέτοχοι και εργαζόμενοι, αν και μας συνδέουν κοινά στοιχεία. Οι μισθοί οι δικοί μας συρρικνώνονται και το δικό σας μέρισμα παραμένει ζητούμενο.

  Επικοινωνούμε μαζί σας γιατί διαπιστώνουμε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τη σημερινή διευθυντική νομενκλατούρα είναι η αύξηση των μπόνους και το βραχυπρόθεσμο κέρδος. Ανησυχούμε γιατί βλέπουμε να δρομολογείται μια στρατηγική που μετατρέπει τον ΟΤΕ σε «κενή εταιρεία» -σε άδειο κέλυφος δηλαδή κατά το μοντέλο της NIKE- με ακριβοπληρωμένους μάνατζερ αλλά χωρίς εργαζόμενους!

 Το έργο θα παράγεται μέσω ενός πολύπλοκου δικτύου εργοληπτικών και υπεργολαβικών εταιρειών που θα χρησιμοποιεί μαύρη και ανειδίκευτη εργασία.

 Σας αποκαλύπτουμε επίσης ότι, η δίψα τους για περισσότερα μπόνους, χρήμα και πρόσκαιρα κέρδη είναι τέτοια που ετοίμασαν ένα εκτρωματικό σχέδιο το οποίο ονομάζουν CONSOLIDAΤION.

 Το σχέδιο αυτό, το οποίο δρομολογούν κρυφά και παράνομα, χωρίς καμία άδεια από τις αρμόδιες αρχές, Υπουργεία, Κοινοβούλιο, Α.Δ.Α.Ε, Δικαιοσύνη κ.λ.π., αν επιτρέψουμε να μπει σε εφαρμογή -όπως χαρακτηριστικά γράφουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ*- «πολύ σύντομα οι παρακολουθήσεις θα εξελιχθούν σε ένα ευρέως διαδεδομένο σπορ! Σε λίγο καιρό ο κάθε επιχειρηματίας που θα θέλει να μάθει τι σχεδιάζει ο ανταγωνιστής του, ο κάθε πολιτικός που θα θέλει να ξέρει τα σχέδια των αντιπάλων του, ο κάθε πολίτης που θα θέλει να καταγράψει μια συνομιλία κάποιου άλλου προσώπου για να μάθει έτσι πιθανές ερωτικές, επαγγελματικές ή προσωπικές του επαφές και στάσεις ζωής δε θα χρειάζεται παρά να βρει έναν από τους εκατοντάδες ανειδίκευτους, κακοπληρωμένους και ευκαιριακούς στην πλειονότητά τους εργαζόμενους που θα έχουν πρόσβαση στα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ, να τους δώσει 1 ή 2 κατοστάρικα και να του κάνουν τη δουλειά! Και σύντομα θα έχει ένα cd με ό,τι θέλει να ακούσει. Τόσο απλά…» θα γεμίσουν την Ελλάδα με υποψήφιους Μαυρίκηδες!

  Ο τρόπος που αντιμετωπίζουν όμως το απόρρητο και τα κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών δεν μας εκπλήσσει. Η D.T έχει προϊστορία σ’ αυτό, όταν αποκαλύφτηκε από το Spiegel (26-05-2008) ότι παρακολουθούσαν εκατοντάδες χιλιάδες τηλέφωνα εργαζόμενων και δημοσιογράφων!

  Οι συνέπειες όμως θα είναι τεράστιες και για τον ίδιο τον ΟΤΕ. Η τεχνογνωσία του θα μεταφερθεί σε ανεξέλεγκτες εργολαβικές εταιρείες με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον της επιχείρησης.

  Αυτό είναι το τελευταίο κατόρθωμα του Διευθύνοντος Συμβούλου και του μαθητευόμενου μάγου Γενικού Διευθυντή Τεχνολογίας και Λειτουργιών Σ. Θεοχαρόπουλου ο οποίος νομίζει ότι η χώρα μας απαρτίζεται από πρώην υπηκόους του Τσαουσέσκου και θεωρεί ότι θα του επιτρέψουμε οι εργαζόμενοι και ο ελληνικός λαός να επαναλάβει το ρουμανικό μοντέλο και να μας μετατρέψει σε υποζύγια.

 Σας καλούμε λοιπόν και σας και τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που βρίσκονται σήμερα εδώ, να τα επικοινωνήσετε όλα αυτά και να πατήσουμε όλοι μαζί φρένο στην διολίσθηση, στη συρρίκνωση και στη μελλοντική εξάχνωση του ομίλου ΟΤΕ. Γιατί χωρίς ΟΤΕ δεν θα υπάρχει ούτε εργασία για μας, ούτε μέρισμα για σας, ούτε διαφήμιση για τα μήντια, και οι μόνοι που θα επωφεληθούν θα είναι η «μαμά εταιρεία» και οι χρυσοκάνθαροι διευθύνοντες οι οποίοι σε μια τέτοια κατάσταση όπως έγινε και σε πολλές άλλες επιχειρήσεις (ENRON, LEHMAN BROTHER κ.λ.π) θα φύγουν με «χρυσά αλεξίπτωτα» και θα την κάνουν….. με ελαφρά πηδηματάκια.



ΑΣΕ

 Αθήνα: 23-06-2016


  Υ.Γ: Οι συνδικαλιστικές διώξεις και οι εργοδοτικές αυθαιρεσίες του Δ/Σ Τσαμάζ και των συνεργατών του, όπως πρόσφατα κατά των προέδρων της ΠΕΤ-ΟΤΕ Κέρκυρας Γ.Τριβυζά και Χανίων Λ. Καστρινάκη δεν μας τρομοκρατούν ούτε θα μας φιμώσουν. Γιατί και στην πιο βάρβαρη εποχή κάποιοι θα επιμένουμε να λέμε την αλήθεια!

22 σχόλια:

  1. Σε ποια χώρα πήγε καλά η ...αποκρατικοποίηση δημόσιου πλούτου; Και με ποιο "κέρδος" έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση τον ΟΤΕ και συνεχίζει η νυν κυβέρνηση με ότι μας απέμεινε; Λιμάνια και αεροδρόμια, ακολουθεί ο ορυκτός πλούτος (αυτός που μέχρι πρόσφατα ...δεν υπήρχε). Περισσότερα χρήματα έβγαλε τώρα ο γερμανικός ΟΤΕ από τις πωλήσεις τμημάτων του, από ότι εισέπραξε το ελληνικό κράτος λόγω της "πώλησης" του συνολικού ΟΤΕ. Πώληση στο γερμανικό κράτος, άρα λοιπόν δεν έγινε αποκρατικοποίηση, παρέμειναν όλα κρατικοποιημένα, απλά άλλαξαν κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο πλουτος μας δεν "υπηρχε", αφου ηταν ρητρα του δανειου Cooper να μην εκμεταλλευτουμε για 50 χρονια τους φυσικους μας πορους (600.000 χρυσες λιρες - 1965)

      Διαγραφή
  2. ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΕΡΔΗ , ΜΟΝΟ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κάνετε σαν συνδικαλιστές για τη συμμετοχή του ΟΤΕ στο διαρκές έγκλημα με τους πενταψήφιους που χρεώνουν ανα βδομάδα 3 απανωτά μηνύματα 2 ευρώ έκαστο μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο συνδρομητής? ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο σκοπός είναι να μετονομαστεί μετά από λίγα χρόνια σε T-Mobile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υπόδουλοι για 99 χρόνια........δηλαδή? ένα μωρό που θα γεννηθεί σήμερα? μετά από 99 χρόνια δεν θα υπάρχει.......καταλάβατε τι έχουν υπογράψει?...μπορείτε να το διανοηθείτε?.........πόσο προδότες είναι ρε παιδιά?....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασχέτως με το τι συμβαίνει "δώθε και κείθε", κράτος χωρίς δημόσια περιουσία = ανίσχυρο κράτος. Αυτό ή δεν το κατάλαβαν ποτέ οι πολιτικοί ή πιάστηκαν κορόϊδα, ή εσκεμμένα ξεπούλησαν δημόσιο πλούτο εις το βωμό της ιδιωτικοποίησης και του προσωπικού κέρδους. Πάντως ότι και να έγινε το ξεπούλημα βασικών δημόσιων υπηρεσιών και πλούτου μας φέρνει πολλά βήματα πιο κοντά, στο να είμαστε μετανάστες μέσα στην ίδια μας την χώρα και που φυσικά ίσως στοιχίσει και σε Εθνική Ακεραιότητα κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα θέλαμε και τα πάθαμε. Έχουμε κι εμείς κάποιο ποσοστό ευθύνης ένεκα του καναπέ που τον παντρευτήκαμε.
    Αυτή την φορά πρέπει να σηκωθούμε και να ζητήσουμε να μας κυβερνήσουν Έλληνες ΜΗ μασόνοι ή υπο ... ρια των κοσμοεξουσιαστών.
    Νικηφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ.ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.

      Διαγραφή
  8. Αισχος! Καταπτωση, ξεπεσμος, τριτοκοσμικη διαχειρηση, φαγοποτι στην πλατη μας! Συνεχιστε....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά, δεν είναι πλέον Ιδιωτική Εταιρεία; Εννοείται ότι θα μεγιστοποιήσει τα κέρδη της. Τι με νοιάζει αν "πάει καλά¨, αν δεν πληρώνω εγώ τα σπασμένα της; Τι πληρωνα πριν, το θυμάστε; Το κόστος τηλεφωνήματος (για να παριστάνετε τους κερδοφόρους) το θυμάστε; Τα τρία χρόνια για σύνδεση τα θυμάστε; Το PSTN ιντερνετ σε μεγάλες πόλεις το θυμάστε; Σας λείπουν τα συνδικαλιστικά σας κατορθώματα, μου φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνεχίζουμε όλοι τις δουλειές μας, τα κεφάλια μέσα και ο ΟΤΕ τις αναβαθμισμένες εξυπηρετήσεις του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Πολυτεχνείο που γιορτάζατε θα σας γίνει εφιάλτης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΙ 2 ΚΩΔΙΚΟΙ ..EXTRA,ΣΤΟ ROUTER ΤΟΥ ΟΤΕ,ΓΙΑ ...ΠΟΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ;;ΚΑΙ,ΑΝ ΤΟΥΣ ''ΒΓΑΛΕΙΣ'',ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ;;;;;ΑΡΩΤΑΩ ΕΓΩ Ο...ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ -ΠΟΛΙΤΗΣ -ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα πράγματα είναι απλά στις βασικές ιδέες δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ πίσω Έστω κι αν προσωρινά υπολειπόμαστε. Η ενέργεια οι βασικές δημόσιες παροχές πρέπει να είναι κοινωνικοποιημένες η κρατικές. Κάποια στιγμή πρέπει να το αποφασίσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες βράδυ ακούσαμε απο τον τηλεοπτικό σταθμό ARTtv ότι το ξεπούλημα του ΟΤΕ ήταν ένα από τα εκπληκτικά και προς μίμηση επιτεύγματα του εκλιπόντος. Είναι δυνατόν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κακός το κράτος παραχώρησε στον ΟΤΕ τα δίκτυα και τον χαλκό. Αυτά ήταν πληρωμένα από τους Έλληνες πολίτες. Τώρα οι Γερμανοί κάνουν ότι θέλουν. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η παγκόσμια τεχνοκρατική υπερκυβερνητική νοοτροπία των παγκοσμίων καστών & ομάδων, περί ελέύθερης αγοράς, "ζούγκλας" και παγκοσμιοποίησης έχει ανοίξει τούς ασκούς τών "αιόλων" πολύ καιρό πιο πρίν,για να προετοιμάσει το έδαφος για τέτοια φαινόμενα όπως αυτό περι του οποίου γίνονται σχόλια εδώ.Δέν υπάρχει απτή άμεση λύση του "εδώ & τώρα".Ακόμη και στους σκηνοθέτες μηχανοράφηδες και δολοπλόκους ιθύνοντες πήρε πολύ καιρό..να φτάσουν έως εδώ τα σχεδιά τους,για να μπορέσουν έτσι "εν μια νυκτί"να ανατραπούν με "φαινομενικές επαναστάσεις ή ακραίους ιδεολογικούς αγώνες"..μαιμού..Έχει πολύ μέλλον ακόμη το έργο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 4 ευρώ τέλος επανασύνδεσης, δηλαδή αν ξεχάσεις να πληρώσεις το λογαριασμό και σου το κόψουνε. 90 ευρώ αλλαγή πακέτου. Από κάπου πρέπει να βγούν οι παχυλοί μισθοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ανθρώπινη απληστία δεν εχει ονομα, φυλή , ηλικια η εθνικότητα. Παλια μας έκλεβε το καθε κομματόσκυλο και ο καθε ευνοουμενος απο την εκαστοτε Κυβέρνηση συνδικαλιστής και ευ όσον φάγανε ΟΛΟΙ τους με χρυσά κουτάλια αλλά δεν χόρτασαν ξεπούλησαν με το αζημίωτο φυσικα τον ελληνικό πλούτο. Εδω δεν ευαισθητοποιηθηκαν οι Έλληνες για τον τοπο τους θα το πραξουν οι ξενοι? Ειναι λιγο αφελές να το πιστεύει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απο σάς πήραν θάρος τα Gold an boys kai αφανείζουν τον οργανησμό.Τούς πρόην και τους νείν.Μαζί μ'αυτούς πρέπει να λογοδωτήσετε και σείς,για την αδιαφάνια και την αναξιοκρατία που σας βόλεψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.