A.Φώσκολος:Επιδοτούμε τους Γερμανούς οι οποίοι μας κοροϊδεύουν. Αυτοί δουλεύουν με λιγνίτη και μας πουλούν τις δικές τους συσκευές (ανεμογεννήτριες) (ΗΧΗΤΙΚΟ)

 Αντώνης Φώσκολος: Πως καταστρέφεται το περιβάλλον από τις ανεμογεννήτριες με αριθμούς.

Ηχητικό. Συνέντευξη του καθηγητού στον Λάμπρο Καλαρρύτη, στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Φώσκολο, κάνετε μια …διαπίστωση.
    Όπως διαπίστωση είναι και το γεγονός ότι έχουμε μια ηγεσία που δεν κάνει αυτό τον απαιτούμενο λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους, όπως έχουν κάνει χώρες μπανανίες.
    Ανέκαθεν έχουμε μια ηγεσία που αποδέχεται ότι της πούνε οι Γερμανοί.
    Μια ηγεσία που δήθεν φοβάται πως σε διαφορετική περίπτωση ...θα μας βγάλουν από την ΕΕ με το Ευρώ της.
    Σε μια ένωση που μας έβαλαν με απώτερο σκοπό να μας υφαρπάξουν τα πάντα. Όπως κάνουν τώρα, με μέσον το ...δήθεν χρέος.
    Από μια ένωση στην οποία δεν έπρεπε καν να είχαμε μπει, αφού δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για τις χώρες που παράγουν.

    Είναι λογικό λοιπόν ότι μια τέτοια ένωση είναι προς όφελος αυτών των χωρών που παράγουν. Αναγκαστικά, για να επιβιώσει η κάθε χώρα, η κάθε επιχείρηση, τα έσοδα πρέπει να είναι μεγαλύτερα από τα έξοδα.
    Πώς όμως θα επιβιώσει η Ελλάδα αφού δεν έχουμε δικαίωμα να βάλουμε δασμούς σε ότι εισάγουμε, αφού δεν μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδά μας με τους δασμούς; Και μιλάμε για δασμούς δισεκατομμυρίων κάθε χρόνο που πλέον δεν επιτρέπεται να βάζουμε στα προϊόντα των άλλων χωρών της ευρωζώνης. Με αυτό τον τρόπο κάθε χρόνο απαιτούμε πολλά δις και άρα αυξάνουμε το "χρέος" μας.

    Εμείς λοιπόν που δεν παράγουμε τι φοβόμαστε; Μη τυχόν και χρειάζεται να ανταλλάσουμε το νόμισμά μας στα αεροδρόμια του εξωτερικού, στα ταξίδια που πλέον δεν κάνουμε;
    Πως θα ζήσει η Ελλάδα εάν δεν μπορούμε να βάζουμε δασμούς σε ότι εισάγουμε; Αφού πλέον σχεδόν μόνο εισάγουμε.
    Άρα, αφού αυτά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουν, αφού είμαστε η χώρα της ΕΕ που οι εισαγωγές της είναι πολύ μεγαλύτερες από τις εξαγωγές της, δε θα έπρεπε ποτέ να είχαμε μπει.
    Πώς έγινε το χρέος της Ελλάδας ...290 δις στα τέλη 2008 αρχές 2009 με τον Καραμανλή; Πόσο ήταν το χρέος μας το 2002 όταν ο Σημίτης μας έβαλε στο Ευρώ;
    155 δις;
    Δηλαδή αυξήθηκε κατά μέσον όρο 20 δις το χρόνο.
    Μήπως αυξήθηκε τόσο επειδή πληρώναμε …μισθούς και συντάξεις; Ή αυξήθηκε επειδή είχαμε πολλούς …δημοσίους υπαλλήλους;
    Αλλά αυτό με το Ευρώ …είναι μια άλλη ιστορία.
    Εσείς μιλάτε για ενεργειακή εξάρτηση από Γερμανία…

    Και ο κύριος Καζάκης έκανε μια διαπίστωση.
    Διαπίστωσε ότι αγοράζουμε πολύ πιο ακριβά όλα τα γερμανικά εμπορεύματα και έκανε για αυτό μια ερώτηση στην Εισαγγελεία του Αρείου Πάγου.
    Το ανώτατο Δικαστήριο της χώρας όμως δεν το έψαξε καν, μιας και …εικάζεται ότι οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης εξαρτώνται από το κυβερνητικό μας σύστημα.


    Πάνω σε αυτό, αυτός που κρατούσε τα μαύρα ταμεία της Siemens, ο Jörg Michael Kutschenreuter, κατέθεσε ενόρκως το 2005 στην Εισαγγελία του Μονάχου, στην γερμανική Δικαιοσύση, ότι η Siemens Ελλάς δίνει μίζες στα τρία μεγαλύτερα κοινοβουλευτικά πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα, το 25% του ετήσιου τζίρου της.
    Με την αναλογία 3/2/1. Τα 3/6 το μισό δηλαδή του 25% το παίρνει η κυβέρνηση, τα 2/6 το ένα τρίτο του 25% το παίρνει η αξιωματική αντιπολίτευση και το 1/6 του 25% ένα άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα.
    Κατατέθηκε ενόρκως στη γερμανική Δικαιοσύνη και δεν το ξέρει κανείς;
    Η Siemens Ελλάς δεν έχει εισαγωγέα (αποκλειστικό αντιπρόσωπο) στην Ελλάδα, αλλά μόνο ελληνικό υποκατάστημα και δίνει αυτό το 25% μόνο στα πολιτικά κόμματα.
    Σε αντίθεση με όλες τις άλλες γερμανικές εταιρίες, που …φημολογείται ότι δίνουν στους εισαγωγείς οι οποίοι χρηματοδοτούν τα πολιτικά κόμματα.
    Και μη νομίζει κανείς ότι η Siemens …χαρίζει το 25% του τζίρου της. Αφού πωλεί στην Ελλάδα πολύ πιο ακριβά από ότι πωλεί αλλού και άρα αυτό το 25% το παίρνει από τον ίδιο τον αγοραστή.

    Όπως λοιπόν κάνουν όλες οι γερμανικές εταιρίες. Πουλάνε στην Ελλάδα κατά 25% πιο ακριβά από ότι πουλάνε στις άλλες δυτικές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.