Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν από τις μικρές



Κείμενο της Ανδρομάχης Σουλοπούλου


Δεν είσαι μόνη στη μοναξιά σου. Ακόμα κι όταν νιώθεις έτσι, σκέψου ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι γύρω σου. Πάντα υπάρχει κάποιος στο περιβάλλον σου που μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του. Κι ας μην είναι τόσο κοντά σου και διαθέσιμος ανά πάσα ώρα και στιγμή. Υπάρχει όμως.
Για κάθε κατάσταση διάλεξε ποια θα είναι η στάση σου. Γίνε αποφασιστική, γίνε θετική. Το μεγαλύτερο μέρος της δυστυχίας σου ή της μιζέριας σου δεν καθορίζεται τόσο από τις καταστάσεις όσο από τη στάση σου απέναντι σε αυτές. Χαρούμενο δεν είναι ένα άτομο που όλα του πηγαίνουν πάντα καλά αλλά ένα άτομο που έχει απέναντι σε όλες τις καταστάσεις μια καλή αντιμετώπιση.

Οι μεγαλύτερες αλλαγές ξεκινούν από τις μικρές. Βάλε τα δυνατά σου. Και να θυμάσαι ότι για να έρθει η αλλαγή πρέπει να ξεκινήσεις από σήμερα, από τα μικρά, τα καθημερινά. Αυτά θα χτίσουν τις νέες σου συνήθειες, και θα αθροίζονται και θα σε δυναμώνουν. Στο τέλος, όλα άξιζαν..πραγματικά! Ναι κι όμως. Κάθε βήμα, κάθε χαμόγελο, κάθε θλίψη, κάθε προσπάθεια. Όλα έχουν τη δική τους θέση και αξία στο χάρτη της ζωής σου. Αγάπα τα, είναι δικά σου. Είναι εσύ!
Επιμέλεια παρουσίαση: Πολυξένη Λυκίδου

από youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.