Οι "πράσινες" αλχημείες - Έφτασαν να εξισώσουν το CO2 με το χημικό όπλο Σαρίν!


Γράφει ο Αντώνης Φώσκολος


Δεν μπορώ να καταλάβω πως κατόρθωσαν τα καρτέλ των περιβαλλοντολόγων να εξισώσουν το CO2 (διοξείδιο του άνθρακος), το μόριο της ζωής επάνω στον πλανήτη, με το δηλητηριώδες αέριο Σαρίν που χρησιμοποιείται ως χημικό όπλο; Μπορεί να υπάρχει ζωή στον πλανήτη χωρίς CO2;
Μα η ζωή στον πλανήτη μας δημιουργήθηκε από την αντίδραση του CO2 με το Η2Ο (νερό), ώστε να μας δώσει τη βιομάζα και το οξυγόνο.


Όπως είναι γνωστό οι περιβαλλοντολόγοι παίρνουν στις εκλογές ένα αμελητέο ποσοστό. Παρόλα αυτά, οι ιδέες τους έχουν κυριαρχήσει και στο πολιτικό σύστημα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά διεθνώς. Έχουμε τελικά πολιτικούς, ή μήπως έχουμε μία ιδιότυπη περιβαλλοντολογική δικτατορία; Όσους φόρους και να επιβάλουν οι ελληνικές και οι κυβερνήσεις των άλλων χωρών-μελών κατ’ εντολήν της ΕΕ, η κλιματική αλλαγή θα ακολουθήσει τη διαδρομή της.
Μήπως να επιβάλουμε "πράσινο φόρο" στους ανθρώπους, επειδή αναπνέουμε; Δεν θα ήταν παράλογο για τους περιβαλλοντολόγους, αφού είναι γεγονός ότι το ανθρώπινο γένος εκπέμπει ετησίως στην ατμόσφαιρα πάνω από 24 δισ. τόνους CO2. Αν συνεκτιμήσουμε τα δισεκατομμύρια επί δισεκατομμυρίων τόνων διοξειδίου του άνθρακα που εκπέμπουν η κτηνοτροφία και τα οικόσιτα ζώα, μιλάμε για δυσθεώρητα μεγέθη. Η καύση των υδρογονανθράκων εκλύει 19 δισ. τόνους CO2 ετησίως. Αυτή την έκλυση την φορολογούμε. Όχι, όμως, το τι παράγουν οι ζωντανοί οργανισμοί. Έχουμε μπει στον ευρωπαϊκό μαύρο μεσαίωνα.
Άλλη μια παράμετρο που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, καθώς έχουμε πάθει πολλές ζημιές από τους οικονομολόγους. Οι μπαταρίες λιθίου που χρειάζονται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα βασίζονται στην ύπαρξη ορυκτών που περιέχουν λίθιο. Δυστυχώς, τρία είναι τα κύρια ορυκτά στην γη που έχουν λίθιο, ο πεταλίτης, ο σποδούμενος και ο λεπιδόλιθος.
Διαβάστε την συνέχεια στο slpress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.