Όταν οι νεοναζί έκαιγαν ζωντανούς διαδηλωτές στην Οδησσό και η Ε.Ε. χειροκροτούσε


Σαν σήμερα νεοναζί στην Ουκρανία έκαψαν ζωντανούς δεκάδες διαδηλωτές στο Μεγάρο των Συνδικάτων στην Οδησσό. 
Διαβάστε παρακάτω το ρεπορτάζ και τις εικόνες που είχε μεταφέρει τότε κατευθείαν το alfavita.gr από την Ουκρανία 4 μέρες μετά την θηριωδία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Επιμέλεια: Κλειώ Ιωάννου
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την θηριωδία στην Οδησσό και στο κτίριο του  συνδικάτου, όπου δολοφονήθηκαν από τους νεοναζί, περίπου 42 άτομα. Με βάσει, ρώσικο δημοσίευμα όπου έχει μεταφραστεί στα Αγγλικά, νέες λεπτομέρειες και αποκαλύψεις, έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.  Διαβάστε επίσης ΕΔΩ, τις μαρτυρίες μιάς γυναίκας που επέζησε!
Από το δημοσίευμα φαίνεται πως, οι νεοναζιστές της κυβέρνησης του Κιέβου, αφού εγκλώβισαν τους Ουκρανούς αντιφασίστες στο κτίριο, τους βασάνισαν και  τους δολοφόνησαν ανενόχλητοι. Η φωτιά μπήκε στο τέλος για κάλυψη. Όπως θα δείτε και παρακάτω με βάσει της φωτογραφίες και τα βίντεο, ο αρθρογράφος υποστηρίζει, πως οι άνθρωποι μέσα στα γραφεία του συνδικάτου, βιάστηκαν, στραγγαλίστηκαν, και πυροβολήθηκαν. Στο τέλος του άρθρου φαίνονται βίντεο με τους φασίστες να βρίσκονται στο εντός του συνδικάτου πριν βάλουν φωτιά κρατώντας ρόπαλα και μεταλλικές αλυσίδες.Τα βίντεο αυτά αφήνουν καθαρά να εννοηθεί πως οτι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά οτι πρώτα δολοφονήθηκαν.
Το κείμενο συγκεκριμένα ξεκινάει με
“Είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν στο Κτίριο των Συνδικάτων  είναι κατά πολύ μεγαλύτερος των 42. Οι προβοκάτορες εγκλώβισαν τους ανθρώπους μέσα στο  κτίριο όπου ήταν εφικτό να τους δολοφονήσουν με ατιμωρησία, ευχαρίστηση και χωρίς  μάρτυρες. Η φωτιά μέσα στο κτίριο μπήκε για να αποκρύψουν τη μαζική δολοφονία ουκρανών πολιτών.”
BmpRfPSCYAEOLMN
0_8e26a_ffcee15_XL
Αρχικά στο κέντρο της πλατείας έχουν δημιουργηθεί αρκετά μεγάλες εστίες φωτιάς κοντά στο κτίριο. Οι αντιφασίστες αναγκάστηκαν να κρυφτούν μέσα στο κτίριο των συνδικάτων. Οι νεοναζί της κυβέρνησης του Κιέβου δεν είχαν προετοιμάσει μολότοφ. Το δημοσίευμα αναρωτιέται από που προήρθε η φωτιά στο εσωτερικό του κτιρίου.
144295_original
Οι πυροσβέστες εμφανίστηκαν μόνο όταν, μέχρι και οι είσοδοι είχαν πιάσει φωτιά.
144114_original
Μόνο από ένα παράθυρο, ήταν ορατή η εσωτερική φωτιά.
138801_original
13880a
Όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, φασίστες που διακρίνονται από τα περιβραχιόνια, βρίσκονται στην οροφή του κτιρίου. Εκεί προκύπτει το ζήτημα ότι ίσως ήταν πριν την φωτιά εκεί!
131
Πως έφτασαν οι απανθρακωμένοι αντιφασίστες σε τόσο ψηλούς ορόφους όπου δεν υπήρχε μάλιστα φωτιά
133
Γυναίκες φαίνεται από την φωτογραφία ότι έχουν συρθεί από κάποιους. Ποιος το έκανε και γιατί;
133a
Στην παρακάτω φωτογραφία, ο άνθρωπος φαίνεται πως έχει πυροβοληθεί στο κεφάλι, όπως φαίνεται από το είδος του τραυματισμού του.
104a
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε οι αντιφασίστες, φαίνεται να έχουν καεί στο πάνω μέρος του σώματος, ενώ το κάτω έχει μείνει σχεδόν άθικτο. Το δημοσίευμα αναφέρει, πως οι νεοναζί του δεξιού τομέα τους έκαψαν με έφλεκτο υλικό, που το έριξαν στο κεφάλι τους. Στο πάτωμα θα δείτε σκόνη από πυροσβεστήρες, που χρησιμοποιήθηκαν από τους κακοποιούς του δεξιού τομέα , για να αποφύγουν να μην καούν οι ίδιοι ή  να πάθουν κάτι από το μονοξείδιο του άνθρακα.
Επίσης, ο αρθρογράφος αναρωτιέται πως μπορεί να μείνουν όρθια, γυαλιά ηλίου σε ένα πρόσωπο όπου καίγεται.
103 (2)
Στην παραπανω φωτογραφία  θα δείτε μια νεαρή γυναίκα και ένα νεαρό αντρα, που φαίνεται πως δεν έχουν καεί ή ότι πέθαναν από ασφυξία. Το κτίριο είναι τουλάχιστον 50 ετών, άρα και το πάτωμα είναι πολύ παλιο. Φαίνεται πως έχουν δολοφονηθεί από επαγγελματίες.
68cf1421dc2
Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται πως υπάρχουν φράγματα όπως και σε άλλους ορόφους. Αίμα στο πάτωμα και το κεφάλι του νεκρού είναι καμένο.
Όπως δείχνει το κόκκινο βέλος οι δολοφόνοι πρέπει να δανείζονταν τα ρούχα τους με τα θύματα.
101
Στη νεκρή γυναίκα της παρακάτω φωτογραφίας, λείπουν τα κάτω της ρούχα. Το πιο πιθανό όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, οι φασίστες την βίασαν, και μετά την έκαψαν με κάποιο εύφλεκτο υλικό.
106a
Άνθρωποι που πυροβολήθηκαν στο κεφάλι
121
Οι ίδιες εικόνες, καμένα κεφάλια ώμοι και χέρια, και το κάτω μέρος του σώματος και των ρούχων άθικτο
192
192a
Νεκρός άνθρωπος όχι, προφανώς από φωτιά, αλλά από πολλούς πυροβολισμούς στο κεφάλι
172
Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται μια γυναίκα στην φωτογραφία, όπου πιθανά είναι έγκυος και η οποία έχει στραγγαλιστεί από  καλώδιο. Προσπάθησε να αντισταθεί.
Στο παραπάνω βίντεο καταγράφεται πως αυτή η γυναίκα φώναζε βοήθεια ενώ την δολοφονούσαν.
145631_original
Πιθανό ,να είναι αυτός ο δολοφόνος της
139
Στα βίντεο μπορεί να δει κανείς νέους με μάσκες και κράνη, οι οποίοι κρατούν ξύλινα ρόπαλα και μεταλλικές αλυσίδες να εισβάλουν από τις πλαϊνές πόρτες των γραφείων και να ετοιμάζονται για να τους πυρπολήσουν. Το βίντεο αλλά και το δημοσίευμα αφήνει να εννοηθεί ότι ο θάνατός τους, δεν προκλήθηκε από την πυρκαγιά, αλλά ότι πρώτα δολοφονήθηκαν και μετά έβαλαν τη φωτιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.