City Plaza: Η αλήθεια πίσω από την πρωτοφανή κατάληψη


H υπόθεση City-Plaza, όνειδος για τις οργανώσεις-συμμορίες της «Αριστεράς»

Δεν έχουμε πλέον κόμματα και οργανώσεις στην εγχώρια «Αριστερά»… εκτός από Αυλές αρχομανών ηγετίσκων, έχουμε πλέον συμμορίες… είτε ΜΚΟτζήδων που τα παίρνουν από Κατάρ-Σαουδική Αραβία για να παριστάνουν την Αστυνομία Σκέψης, που κυνηγάει την «Ισλαμοφοβία» και όποιον τολμήσει να κριτικάρει το Ισλάμ (επιτρέπεται να βρίζεις το χριστιανισμό αλλά απαγορεύεται να πεις το παραμικρό για την πιο σκοταδιστική θρησκεία), είτε «αλληλέγγυων» μεταναστολάγνων, που ενδιαφέρονται μόνο για πρόσφυγες/μετανάστες (με το αζημίωτο από το κράτος και την ΕΕ) και αδιαφορούν προκλητικά για τη φτώχεια των γηγενών όπως δείχνουν και τα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν με μισελληνικές επιγραφές του τύπου «Καλή η Καλλιθέα αλλά έχει ακόμη πολλούς Έλληνες».

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


 Η κορυφή του παγόβουνου αυτού που λέγεται «Μισθοφορική Αριστερά» στην υπηρεσία είτε της ΕΕ, είτε ντόπιων ολιγαρχών είναι η υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου City-Plaza: ο διαρκής τραμπουκισμός της ιδιοκτήτριάς του, η μη εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων εκκένωσής της με τη συνέργεια της κυβέρνησης Σύριζα, η διαχείριση της κατάληψης από γερμανική ΜΚΟ, η συμμετοχή στην κατάληψη υποτιθέμενων «αριστερών» και α/α οργανώσεων, από το Σύριζα νο.2 (ΛΑΕ) ως τις αφανείς συνιστώσες του Σύριζα νο.1 (Ροτσινάντε).
από Writersgang.
«Πολλά τα δεινά κουδέν ανθρώπου δεινότερον πέλει», είπε ο Σοφοκλής και σήμερα 2500 χιλιάδες χρόνια μετά είναι πιο επίκαιρος από ποτέ.
Εδώ και ένα ολόκληρο χρόνο έχουν ακουστεί πολλά και έχουν ειπωθεί άλλα τόσα για την πρωτοφανή υπόθεση της κατάληψης του ξενοδοχείου City Plaza, το οποίο είναι ιδιοκτησία της κυρίας Αλίκης Παπαχελά. Η αλήθεια πίσω από την υπόθεση διαστρεβλώθηκε, παραποιήθηκε και κακοποιήθηκε μέχρι εσχάτων. Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου από θύμα βρέθηκε εν μία νυκτί στη θέση του θύτη, δεχόμενη βολές από παντού, απειλές κατά της ζωής της, ανελέητους τραμπουκισμούς και χυδαίες κατηγορίες ότι η ίδια θα προβεί στην τέλεση κακουργηματικών πράξεων όπως εμπρησμό της ίδιας της περιουσίας της με σκοπό να απαλλαγεί από τους πρόσφυγες που διαμένουν στο κτίριο.
Στις 22 Απριλίου του 2016 τελέσθη μια επαίσχυντη πράξη. Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο υπέστη εισβολή ατόμων που αυτοχρίστηκαν «αλληλέγγυοι» και παρά τις εκκλήσεις της ιδιοκτήτριας και του δικηγόρου της προς τις Αρχές (αστυνομία και εισαγγελία) η πολύωρη καθυστέρηση ανταπόκρισης, έδωσε το περιθώριο στους εισβολείς να εγκαταστήσουν κάποιους πρόσφυγες το βράδυ, για να αιτιολογήσουν και να καλύψουν προσχηματικά την παρανομία.
Τον τελευταίο χρόνο, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου υφίσταται μία πρωτοφανή καταπάτηση ουσιαστικών δικαιωμάτων της, τόσο της διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας, όσο και της προσωπικής αυτοτέλειας και αξιοπρέπειας.
Έκτοτε ξεκινά ο Γολγοθάς της κ. Παπαχελά, καθώς υπέστη και συνεχίζει να υφίσταται μία σειρά από διαδικτυακές και άλλου τύπου επιθέσεις. Κυκλοφόρησαν βίντεο σε βάρος της, φήμες, άρθρα, όπου διαστρέβλωσαν εσκεμμένα και ενορχηστρωμένα την πραγματικότητα.
Το ξενοδοχείο ήταν και παραμένει προς πώληση. Η εταιρεία που το νοίκιαζε από την κ. Παπαχελά από της κατασκευής του, το 2010 έπαψε να πληρώνει τις υποχρεώσεις της προς τους εργαζομένους της και το μίσθωμα προς την ιδιοκτήτρια. Η κατάληψη όμως εμποδίζει πλέον την διαχείρισή του και δυσχεραίνει ποικιλοτρόπως την ζωή της κ. Παπαχελά.
Η αλήθεια πίσω από την κατάληψη παρόλες τις χυδαίες απόπειρες διαστρέβλωσης και λάσπης από κάποια όντα τα οποία θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι είναι μόνο η ακόλουθη:
    • Το ξενοδοχείο κατελήφθη από «αλληλέγγυους» και κατοικεί άγνωστος αριθμός προσφύγων, που χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για πολλούς λόγους.
    • Στο ξενοδοχείο το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό ήταν κομμένα εδώ και χρόνια, ενώ σήμερα λειτουργούν παράνομα. Η ΔΕΗ και η ΕΥΔΑΠ δεν απαντούν στο πώς αυτό μπορεί να συμβαίνει και ποιος χρεώνεται για την παράνομη επαναλειτουργία τους.
    • Οι εισβολείς-καταληψίες, δεν επιτρέπουν στην ιδιοκτήτρια να μπει στην ιδιοκτησία της, αποτρέπουν μεσίτες και πιθανούς αγοραστές να δουν το ακίνητο και η ίδια χρεώνεται όλα τα έξοδα (ΕΝΦΙΑ κλπ) για ένα ακίνητο που δεν μπορεί να διαχειριστεί.
    • Εδώ και έξι μήνες στις αιτήσεις, στα εξώδικα και στις κινήσεις διαμαρτυρίας δεν υπάρχει επίσημη κινητοποίηση
    • Οι εισβολείς-καταληψίες, δίνουν συνεντεύξεις στον ελληνικό και ξένο Τύπο, κανάλια (όπως το CNN, Al Jazeera, Ολλανδική τηλεόραση και άλλα), και κυκλοφορούν βίντεο και συνεντεύξεις, στο διαδίκτυο, με ανυπόστατα ψεύδη. Η πλευρά της κ. Παπαχελά δεν προβάλλεται.
    • Η απουσία της Πολιτείας, είναι αξιοπερίεργη και πολύ περισσότερο η δήλωση του κ. Μουζάλα στην Ολλανδική τηλεόραση, πως η περίπτωση του City Plaza αποτελεί παράδειγμα φιλοξενίας των προσφύγων στη χώρα μας…αλλά δεν αρκεί!
    • Εμφανίζεται μία γερμανική ΜΚΟ, η θηριώδης γερμανική Medico International και αφού διαβάλει την ιδιοκτήτρια με ψεύδη για την ιδιοκτησία της (πως το ξενοδοχείο ήταν χρόνια εγκαταλελειμένο) το διαφημίζει ως το καλύτερο της Ευρώπης (The best hotel in Europe), ζητώντας συνδρομές για ενίσχυση. Ποιος λαμβάνει αυτά τα χρήματα και ποιος τα διαχειρίζεται, αφού δεν πρόκειται για νόμιμη δομή φιλοξενίας; Γιατί δεν παρεμβαίνει η Πολιτεία, καθώς η ιδιοκτήτρια του χώρου καταγγέλλει τα γεγονότα;
    • Οι εισβολείς υποστηρίζουν πως στο ξενοδοχείο φιλοξενούνται 400 πρόσφυγες, επομένως τα ποσά (από ΟΗΕ και ΕΕ –εκτός της συνδρομής προς τις ΜΚΟ) ανέρχονται σε κάποια εκατομμύρια ευρώ.
    • Ο αριθμός των προσφύγων είναι ασαφής, καθώς δεν μπορεί κάποιος να τους μετρήσει, αφού απαγορεύεται η είσοδος σε όσους δεν ανήκουν στους εισβολείς-καταληψίες. Οι εισβολείς ισχυρίζονται ότι εκεί ζουν 400 πρόσφυγες και ανάμεσά τους 170 παιδιά, ωστόσο η πλευρά της ιδιοκτήτριας υποστηρίζει ότι ο χώρος δεν επαρκεί (το ξενοδοχείο έχει 126 δωμάτια και 236 κρεβάτια)
    • Η προστασία και η υγιεινή είναι ελλειμματική, καταγράφηκε ήδη αποδεδειγμένο κρούσμα φυματίωσης το καλοκαίρι και οι συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων είναι άγνωστες, αφού δεν ελέγχονται από κάποιον επίσημο φορέα.
    • Η κ. Παπαχελά είναι σε δεινή θέση, όχι μόνο γιατί αναπτύσσεται ανεξέλεγκτα μία λασπολογία σε βάρος της, αλλά επιπλέον, κινδυνεύει, από τα χρέη που συσσωρεύονται και από την αδυναμία να διαχειριστεί την περιουσία της (με όποιες φθορές συνεπάγονται κατά την περίοδο της ανεξέλεγκτης κατάληψης), να υποστεί ποινικές διώξεις για φορολογικούς λόγους ή για ό,τι μπορεί να συμβεί εντός του ξενοδοχείου.
  • Στις 13 Απριλίου 2017 εστάλη εξώδικο από την ΕΥΔΑΠ στην κυρία Παπαχελά σύμφωνα με το οποίο της βεβαιώνεται ότι υπάρχουν ληξιπρόσθεσμες οφειλές προς την εταιρεία και ζητείται να καταβάλει το ποσό των 81.414 ευρώ μέσα σε προθεσμία 30 ημερών από την επίδοση της εξώδικης επιστολής. Της γνωστοποιείται επίσης ότι ακολουθεί ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ.Το κερασάκι στην τούρτα αποτελούν οι οχλήσεις και εξωφρενικές απειλές κατά της κυρίας Παπαχελά ότι η ίδια «στοχοποιεί ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη απειλώντας να τους κάψει με 5 μπιτόνια βενζίνη».
  • Επισημαίνεται ότι η κ. Παπαχελά είχε στείλει εξώδικα σε ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ όταν αντιλήφθηκε ότι έχουν επανασυνδέσει ρεύμα και νερό παράνομα γνωστοποιώντας στις εταιρίες ότι το κτίριο έχει καταληφθεί και ουδεμία ευθύνη φέρει η ίδια για παράνομες συνδέσεις και καταναλώσεις!
  • Η ιδιοκτήτρια από θύμα μιας αποτρόπαιας ενέργειας κατηγορείται ως θύτης, βαλλόμενη από παντού χωρίς στήριξη από πουθενά. Το φλέγον ερώτημα είναι πού είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες που οφείλουν να προστατεύσουν την ατομική ιδιοκτησία και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών, πού βρίσκεται το κράτος;
  • Η απάντηση είναι : “Καλώς ήλθατε στην Ελλάδα του 2017.”

Το City Plaza είναι μια καλοστημένη μπίζνα, μαφιόζικου τύπου!

Αυτά που όλοι ξέρουν και κανείς δεν καταγγέλλει, αλλά συγκαλύπτει με την σιωπή του, δεχόμενος απειλές για την ζωή του, της οικογένειάς του, την δουλειά του και την… οιαδήποτε υπόστασή του. (Καθόλου τυχαία κάποιες άλλες καταλήψεις όπως πχ της Νοταρά δεν θέλουν ούτε να τους δουν ζωγραφιστούς και τους πετάνε έξω απ τις συνελεύσεις.)
►Το City Plaza μόνο χώρος στέγασης προσφύγων δεν είναι. Είναι διεθνές κέντρο human trafficking, σεξουαλικών σκανδάλων και ναρκοσκανδάλων, μέχρι και κακοποίησης παιδιών.
►Στο City Plaza δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή ούτε μισός πρόσφυγας. Μόνο λίγοι οικονομικοί μετανάστες απ το Πακιστάν, το Μαρόκο, το Ιράν, όμηροι των καταπατητών για βιτρίνα. (Καθόλου τυχαία ότι όποιος πάει εκεί του απαγορεύεται να ανέβει πάνω απ τον 1ο και του δείχνουν μόνο την φτιαχτή εικόνα που θέλουν να πλασάρουν.)
►Η καταπάτηση City Plaza διατάχθηκε και καλύπτεται πλήρως απ την κυβέρνηση. Όποιος δικαστικός ή αστυνομικός λειτουργός υπάκουσε κι έθαψε εισαγγελικές εντολές και αστυνομικές παρεμβάσεις προήχθη σε βαθμό και μισθό, όποιος πήγε κόντρα απειλείται ή εξαφανίστηκε.
►Το City Plaza είναι μια καλοστημένη μπίζνα, μαφιόζικου τύπου με πολύ καλό μάρκετινγκ, που μεταξύ άλλων βοηθάει σε διακίνηση μαύρου χρήματος ξένων ιδρυμάτων και ΜΚΟ με λογαριασμούς με ξένους κωδικούς.
►Το City Plaza είναι ορμητήριο πολιτικών συνεργασιών και παιχνιδιών διαχείρισης πλήθους.
►Στο City Plaza πάνω από 50 δωμάτια είναι κατειλημμένα από «αλληλέγγυους» απ όλον τον κόσμο, κυρίως νέες κοπελίτσες απ την Βόρεια Ευρώπη, που με την δικαιολογία ότι έρχονται να στηρίξουν την κατάληψη, κάνουν τζάμπα διακοπούλες, υποκύπτοντας βεβαίως και στις σεξουαλικές ορέξεις κάποιων εκ των κεφαλών. Παγκοσμιοποίηση…
►Το City Plaza είναι η έδρα κάτι Κορωνάκηδων και λοιπών που έφτιαξαν και εταιρεία που παίρνει απ ευθείας αναθέσεις από δήμους προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο δήμος Χαλανδρίου, και εκδοτικούς οίκους όπως ο ΚΕΔΡΟΣ.
►Το City Plaza προσπαθούν να το κάνουν και γενικά κέντρο εκδηλώσεων και πολιτιστικών, διοργανώνοντας διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις ζωγραφικής, προσπαθώντας έτσι να ενισχύσουν την «αλληλέγγυα ανθρωπιστική και πολιτιστική» του υπόσταση.
►Το City Plaza δεν έχει καμία απολύτως νομική υπόσταση, παρά ταύτα κάνει εμπόριο προϊόντων μέχρι και λειτουργεί ως καφετέρια ή εστιατόριο, φυσικά χωρίς αποδείξεις και χωρίς το ΣΔΟΕ να το ακουμπάει.
►Το City Plaza λειτουργεί χωρίς καμία άδεια απ τις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως η άδεια λειτουργίας κτιρίου, η Πυροσβεστική και άλλες κρίσιμες υπηρεσίες των οποίων η άδεια είναι απαραίτητη για να προστατευτεί όποιος κινείται εκεί μέσα. Και φυσικά το οτιδήποτε συμβεί βαρύνει τον ιδιοκτήτη (που αν το λειτουργούσε χωρίς όλα αυτά θα του το είχαν κλείσει απ την πρώτη μέρα). Επίσης έχει παράνομα συνδέσει νερό και ηλεκτρικό των οποίων τους λογαριασμούς όχι μόνο δεν καλύπτει αλλά βαρύνουν τον ιδιοκτήτη μαζί με όλους τους σχετικούς φόρους που ακολουθούν το ακίνητο.
►Το City Plaza είναι ορμητήριο λαμόγιων και μαφιόζων που καμία σχέση δεν έχουν με τα κινήματα και την ανθρωπιά.
Και τώρα περιμένω τα γνωστά γλέντια. Φασίστω κλπ κλπ.
Πονάει η αλήθεια, μάτια μου, πονάει.
Επίσης μη μου ζητήσει κανείς «αποδείξεις» για όσα λέω! Είναι γνωστό οι Μαφίες και τα ξεπλύματα λειτουργούν χωρίς αποδείξεις. Κι ο Καπόνε από απόδειξη την πάτησε. Νόμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.