Το δυναμικό παρών του ΕΠΑΜ απέτρεψε την διεξαγωγή πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο Ιωαννίνων.


Η παράνομη και αντισυνταγματική αρπάγη της ιδιωτικής περιουσίας ούτε αυτή την φορά μπόρεσε να γίνει πράξη. Φυσικά οι “λειτουργοί” και συναυτουργοί της λεηλασίας ήταν παρόντες κρυμμένοι πίσω από τις λέξεις “εμείς κάνουμε την δουλειά μας”.

Όταν το έλεγαν αυτό όμως δεν τολμούσαν να κοιτάξουν στα μάτια τα θύματα που ήταν παράμερα με βουρκωμένα μάτια. Θύματα ενός αναγκαστικού δικαίου που επιβλήθηκε στην χώρα μας .Ενός δίκαιου που καταπατά κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και οδηγεί ένα λαό ολόκληρο σε γενοκτονία λεηλατώντας κάθε περιουσιακό του στοιχείο.

Μια γενοκτονία που γίνεται με πρόσχημα ένα παράνομο απεχθές και επονείδιστο χρέος που μας φόρτωσαν στις πλάτες μας ξένες δυνάμεις με την υποστήριξη και την συνεργασία του ντόπιου σάπιου πολιτικού προσωπικού. Ένα πολιτικό προσωπικό που με ψεύτικες υποσχέσεις και παραπλάνηση ανέβηκε στην εξουσία για να υπηρετήσει δυνάμεις και συμφέροντα που σκοπό έχουν τον διαμελισμό και την καταστροφή μας.

Το ΕΠΑΜ ,η μόνη Πατριωτική πολιτική δύναμη, συνεχίζει για τέταρτο χρόνο να δίνει την μάχη στα Ειρηνοδικεία της χώρας και να δείχνει στον λαό πως υπάρχει τρόπος να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του, υπάρχει τρόπος να υπερασπιστεί την περιουσία του από τα κοράκια που έχουν πέσει πάνω μας. Ο τρόπος αυτός είναι η αλληλεγγύη και η ένωση του λαού κάτω από την Ελληνική σημαία και την υπεράσπιση της Πατρίδος.

Στο κάλεσμα του ΕΠΑΜ ανταποκρίθηκαν και απλοί πολίτες διαφόρων ηλικιών που με ανακούφιση μας δήλωσαν “επιτέλους υπάρχει κάποιος που αντιστέκεται”. Στο χώρο παρά την προσπάθειες των συμβολαιογράφων δεν επετράπει η είσοδο τους στην αίθουσα του Ειρηνοδικείου, αυτό συνεχίστηκε καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας μέχρι την τελική αποχώρηση τους με αποτέλεσμα να μην γίνει κανένας πλειστηριασμός.

Ένας από τους οφειλέτες που βρισκόταν στο χώρο με δάκρυα στα μάτια μας ευχαριστούσε και έλεγε “δεν πίστευα πως το έκανε αυτό κάποιος για μένα”.

Το ΕΠΑΜ υπόσχεται πως θα είναι παρών κάθε Τετάρτη και θα υπερασπίζεται την περιουσία των Ελλήνων πολιτών. Αυτό θα το κάνει μέχρι την αποκατάσταση των δικαιωμάτων του Ελληνικού Λαού και μέχρι η χώρα να είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη.

26/04/2017 – Αποτροπή πλειστηριασμών συμπολιτών μας στα Ιωάννινα



ΠΗΓΗ: epamepirus



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.