ΑΝΤΙΟ ΧΑΡΗ.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ

Αντίο Χάρη...

Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα  ο δημοσιογράφος και ερευνητής Χάρης Μπότσαρης


“Έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος και ερευνητής Χάρης Μπότσαρης, που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο…”
Διαβάζουμε σοκαρισμένοι σχεδόν την είδηση για τον θάνατο ενός ακόμη φίλου. Με τον Χάρη είχαμε εργαστεί μαζί στην ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος και από τότε μιλούσαμε αραιά και που. Τον εκτιμούσα για το ιδιαίτερο στυλ του. Μια ξεχωριστή προσωπικότητα σε όλα του.
Του αφιερώνουμε το κομμάτι που αγαπούσε_Chingon Malagueña Salerosa

Αντίο φίλε…

killbill

http://kourdistoportocali.com/

3 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΣΠΑΝΙΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ.ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άχετο με το άρθρο. Αποστολή μεταφρασμένου άρθρου από RT

    ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

    Εισπρακτική εταιρεία στη Stavropol έκοψε τα τηλέφωνα στο παιδικό νοσοκομείο της πόλης για μια ημέρα γιατί οι διαχειριστές του αρνήθηκαν να πληρώσουν το χρέος μιας εργαζόμενης.

    Το κρατικό παιδικό νοσοκομείο της Stavropol δέχθηκε πολλά τηλεφωνήματα που το πίεζαν να πείσει μια από τις νοσοκόμες του να εξυπηρετήσει το δάνειο της. Απαιτούσαν περίπου 70,000 ρούβλια ($970), δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου. Η εισπρακτική εταιρεία απειλούσε με δραστικά μέτρα.

    “Μας ζητούσαν να πληρώσουμε το χρέος επειγόντως. Μετά την άρνηση μας, μας ανακοίνωσαν ότι όλες οι τηλεφωνικές γραμμές του ιδρύματος θα κόβονταν αμέσως,” δήλωσε στο Interfax η γιατρός Svetlana Egorova.

    Για μια ολόκληρη μέρα τα τηλέφωνα ήταν εκτός λειτουργίας. Δεν μπορούσαν να γίνουν κλήσεις αλλά όλα τα τηλέφωνα χτυπούσαν ακατάπαυστα και μετέδιδαν προ-ηχογραφημένα μηνύματα που ζητούσαν από το νοσοκομείο να πληρώσει.

    Όπως δήλωσε η Egorova “Ήταν αδύνατη η επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων και η δουλειά πάγωσε”.

    Το νοσοκομείο διαμαρτυρήθηκε στην αστυνομία, στο Υπουργείο Έκτακτης Ανάγκης και στην τηλεφωνική εταιρεία Rostelecom.

    Η Egorova ισχυρίσθηκε ότι η υπάλληλος του νοσοκομείου είχε απευθυνθεί στην τράπεζα για να πληρώσει την δόση, αλλά η τράπεζα δεν συνεργάστηκε μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες η Alfabank πούλησε το χρέος της νοσοκόμας στην εισπρακτική πράγμα που οδήγησε στο τηλεφωνικό χάος.

    Ο προεδρικός διαμεσολαβητής για τα παιδικά δικαιώματα Pavel Astakhov υποσχέθηκε να εξετάσει τις αναφορές σχετικά με την τηλεφωνική πειρατεία στο νοσοκομείο η οποία “απείλησε τις ζωές ανήλικων ασθενών.” Εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια σε σχέση με τις πιεστικές μεθόδους της εισπρακτικής.

    Οι ρωσικές εισπρακτικές εταιρείες προκαλούν συχνά σάλο με τις δρακόντειες μεθόδους είσπραξης χρεών.

    Τον Ιανουάριο μια εισπρακτική απείλησε να κάψει το σπίτι ενός οφειλέτη στο Ulyanovsk. Αναφέρεται ότι ένας της εισπρακτικής πέταξε μια μολότοφ που κατέληξε στο κρεβάτι ενός παιδιού. Το παιδί έπαθε σοβαρά εγκαύματα.

    Τον Φεβρουάριο απείλησαν μια Μοσχοβίτισα που δεν μπορούσε να πληρώσει. “Άκουσες τα νέα για την μολότοφ που πέταξαν σε ένα μωρό;” φέρεται να είπε κάποιος της εισπρακτικής στο θύμα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Lifenews. Και ο άντρας πρόσθεσε: “Θες να έρθω να σε 'διαγράψω';”

    Στο τέλος του Φεβρουαρίου, υπάλληλοι εισπρακτικής στο Yekaterinburg μπλοκάρισαν διαμέρισμα με το παιδί του οφειλέτη μέσα, ρίχνοντας κόλλα στην κλειδαριά. Επιπλέον έκοψαν τηλέφωνο και σύνδεση ίντερνετ.

    Τουλάχιστον 22 χιλιάδες διαμαρτυρίες έχουν γίνει το 2015 για παράνομες δραστηριότητες των εισπρακτικών σύμφωνα με το Υπουργείο των Εσωτερικών.

    Πολυάριθμα σχέδια νόμου νομοθετικών ρυθμίσεων έχουν κατατεθεί στην Ρωσική Βουλή. Ένα από αυτά απαγορεύει εντελώς την δραστηριότητα. Ένα άλλο θέτει μια σειρά κανόνων, περιορίζοντας την πίεση που οι εισπρακτικές μπορούν να ασκήσουν σε ένα άτομο και προβλέποντας πρόστιμα έως $28,000 για τις παραβάσεις.


    ΠΗΓΗ RT https://www.rt.com/news/334644-russian-children-hospital-collectors/


    Μετάφραση Ο Γιώργος του κλικ


    Σχόλιο μεταφραστή: Ο γκανγκστερισμός η τελευταία φάση του ιμπεριαλισμού. Πάρτε το χαμπάρι συμπατριώτες. Ή θα τους φάμε ή θα μας σφάξουν σαν αρνιά. Και οι σκερβελέδες θα καταθέτουν νομοσχέδια για ψήφιση.

    Μόνη λύση ο κάθε λαός να πάρει την πατρίδα του στα χέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.