ΤΟ… ΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!


Μπούτας: «Εάν περάσουν τα μέτρα το επόμενο τσίπουρο θα είναι μαϊμού» – Τσίπρας: «Μόνο τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορούν να μας πάρουν» (ΦΩΤΟ)

Επί 2,5 ώρες τα “λεγαν στο Μαξίμου ο Αλέξης Τσίπρας με το σκληρό» μπλόκο της Νίκαιας.

Ο πρωθυπουργός πιστός στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» έκανε διαχωρισμό των αγροτών λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι δεν θα λύσουμε το πρόβλημα, εάν δεν αυξήσουμε τον εθνικό μας πλούτο. Πρέπει να βρούμε λύσεις για τους ανθρώπους που παράγουν, αλλά να κάνουμε κι έναν διαχωρισμό ανάμεσα σε εκείνους τους αγρότες που δυσκολεύονται να παράγουν και σε μια μικρή μειοψηφία που έχει ωφεληθεί πολύ τα τελευταία χρόνια», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο ίδιος επεσήμανε «Θέλω να πιστεύω πως απέναντί μου έχω ανθρώπους του μόχθου. Πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις, ώστε να βγάλουμε την χώρα από την κρίση».

Όσον αφορά στην ποινικοποίηση των κινητοποιήσεων ο πρωθυπουργός επεσήμανε «Πρέπει να προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις μέσα από τον διάλογο και τη σύνθεση. Δεν συμφωνώ με λογικές ποινικοποίησης των αγροτικών κινητοποιήσεων και συνεπώς η προσπάθεια που κάνουμε σήμερα μέσα από τον διάλογο είναι σε θετική κατεύθυνση».

Το… τσίπουρο

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της Ένωσης Ομοσπονδιών Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας Βαγγέλης Μπούτας όταν συναντήθηκε με τον κ. Τσίπρα του έδωσε ενα μπουκάλι… τσίπουρο και του είπε:«εάν περάσουν τα μέτρα τότε αυτό θα είναι το τελευταίο γνήσιο τσίπουρο, μετά θα είναι μαϊμού» για να του απαντήσει ο πρωθυπουργός: «Μόνο τον ήλιο και το τσίπουρο δεν μπορούν να μας πάρουν». Και το ερώτημα που δημιουργείται είναι: δηλ. όλα τα υπόλοιπα μπορούνε να μας τα πάρουν;






http://www.crashonline.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.