Αν τολμήσει κάποιος να αναιρέσει τη φύση του δημοψηφίσματος θα τη βρει από τον Ελληνικό λαό αργά ή γρήγορα


του Γιώργου Χαλιμούρδα

Επειδή θορυβηθήκαν τα ντόπια και ξένα κοράκια που μας ρουφάνε το αίμα εδώ και πέντε χρόνια, από την απίστευτη κοσμοσυρροή χθες στο Σύνταγμα, κοσμοσυρροή που ήταν παλλαϊκή, ακομμάτιστη, κοσμοσυρροή που εξέφρασε το πάνδημο λαϊκό αίσθημα, και η οποία προμηνύει ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή τις επόμενες μέρες, που όλο το πολιτικό σύστημα θα τρίβει τα μάτια του από την καθολική προσέλευση του Ελληνικού λαού στο ΟΧΙ, τα παπαγαλάκια σήμερα βγήκαν παγανιά και προάγουν την πρόταση Βαρουφάκη (μην τον χαρακτηρίσω τέτοιες στιγμές), ότι θα υπάρξει συμφωνία με οπισθοχώρηση των Γερμανών, και εν τέλει υποστήριξη της κυβέρνησης στο ΝΑΙ στο νέο μνημόνιο την Κυριακή.

Εγώ ένα μόνο έχω να πω προς κάθε κατεύθυνση.

Όποιος δεν αφήσει τον Ελληνικό λαό να εκφραστεί την Κυριακή το λιγότερο θα είναι τιποτένιος, προδότης και θα γραφτεί στα μαύρα κατάστιχα της ιστορίας της Πατρίδας μας.

Όποιος τολμήσει να αναιρέσει τη φύση του δημοψηφίσματος, έτσι όπως αυτό στοιχειοθετήθηκε στη Βουλή το βράδυ του Σαββάτου, ή ακόμα χειρότερα να οδηγήσει τα πράγματα στο να μην γίνει το δημοψήφισμα, να είναι σίγουρος, νομοτελειακά ότι ολόκληρος ο Ελληνικός λαός θα βρεθεί απέναντί του. Η ιστορία θα είναι αμείλικτη απέναντί του.

Αντισταθείτε.


Ο Γιώργος Χαλιμούρδας είναι Γεωπόνος Γ.Π.Α., MSc Περιβάλλον και Ανάπτυξη Ε.Μ.Π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.