Νομπελίστας Μοντανιέ: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ»!



 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο Νομπελίστας Λουκ Μοντανιέ βρέθηκε χθες στο Μιλάνο. Μίλησε στην...

πλατεία 25 Απρίλη, όπου χιλιάδες λαού παρακολούθησαν στη διάρκεια 4 ωρών τις μαρτυρίες γιατρών, καλλιτεχνών, διανοούμενων, πολιτών που έχασαν τους δικούς τους από τα φονικά σκευάσματα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών (βλέπε: Μιλάνο... Ζωντανή Μετάδοση... Λουκ Μοντανιέ, Νόμπελ Ιατρικής: "Η φύση θα φέρει την αρμονία... Θα νικήσουμε..."!). Μεγάλη ήταν κι η τεράστια συγκέντρωση στη Ρώμη... ενώ τα αργυρώνητα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής πορνείας αποσιωπούν, λογοκρίνουν τα πάντα για τις συνέπειες του πειραματικού φαρμάκου και της ναζιστικής υποχρεωτικότητας σε Ιταλίας και Ελλάδα ("εθελοντική" η έγχυση φαρμάκου, αλλά αν δεν το κάνεις πρόστιμο 100 ευρώ το μήνα στους άνω των 50 στην Ιταλία, άνω των 60 στην Ελλάδα και πουθενά αλλού στον κόσμο αυτή η μέθοδος του νέου ναζισμού).

Το Νόμπελ Ιατρικής 2008, για την ανακάλυψη του ιού της ανθρώπινης ανοσοανεπάρκειας (AIDS), ο κορυφαίος Ιολόγος του πλανήτη, μεταξύ άλλων επισήμανε: «Θα είναι οι ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ που θα σώσουν τους εμβολιασμένους και θα ΣΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ... Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει, εμείς θα σώσουμε τους άλλους, με Αγάπη και Ανθρωπιά
Και το Μήνυμα για τους νέους: «ΔΡΑΣΤΕ κι ανακαλύψτε όλα τα ψέματα που παράγουν πίσω σας!!!»
Στο Μιλάνο ο Νομπελίστας συνεργάστηκε με επιστήμονες και πολιτικούς των κομμάτων που αμφισβητούν τα "πειραματικά γενετικά σκευάσματα" και στη μεγάλη συγκέντρωση του Μιλάνο τόνισε (ακολουθεί και το σχετικό βίντεο):
«Η επιστήμη πάντα προοδεύει και ένας άλλος ιός ήρθε να μας βοηθήσει. Είναι ο συνδυασμός βακτηρίων και ιού, που μαζί μπορούν να προκαλέσουν ασθένεια. Και από την αρχή, η επιστημονική δουλειά ορισμένων έδειξε ότι ένα αντιβιοτικό θα μπορούσε να σταματήσει τον ιό.
Οι ιοί δεν είναι ευαίσθητοι στα αντιβιοτικά. Ήταν ένα βακτήριο και αυτό το βακτήριο βρέθηκε από μια ιταλική ομάδα, από τον γιατρό Carlo Brosnia. Και αυτά είναι πρόσφατα έργα που δεν έχουν ακόμη εκδοθεί.
Υπάρχουν ήδη εικόνες. Υπάρχουν εικόνες βακτηρίων του εντέρου γεμάτες ιούς. Αυτή είναι μια ασθένεια που γεννιέται από βακτήρια και ιούς, που πρέπει επίσης να καταπολεμηθεί και με υγιεινή.
Δεν είναι μόνο το εμβόλιο που θεραπεύει: είναι ένας συνδυασμός θεραπειών που θα θεραπεύσει αυτή την ασθένεια.
Αυτό το εμβόλιο δεν περπατά μόνο του. Υπήρξε ένα τεράστιο στρατηγικό λάθος.
Σε αντίθεση με όσα ειπώθηκαν, αυτά τα εμβόλια δεν προστατεύουν καθόλου.
Αυτό αναδύεται σιγά σιγά ΚΑΙ σήμερα είναι επιστημονικά αναγνωρισμένο.
Δεν το λένε μόνο τα επιστημονικά πειράματα, αλλά και τα τεστ σε άρρωστους.
Αντί να προστατεύει, μπορεί να συμβεί να ευνοεί άλλες λοιμώξεις.
Η πρωτεΐνη που χρησιμοποιήθηκε στα εμβόλια είναι στην πραγματικότητα τοξική.»

Διαβάστε την συνέχεια στο press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.