Νοσοκομείο Κιλκίς: Καταγγέλλουν ότι δεν υπάρχει μη μολυσματική ούτε τουαλέτα

 


Αποκαλυπτικές είναι οι καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και τη διαχείριση της πανδημίας και το πόσο ασφαλείς είναι τόσο οι ασθενείς όσο και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που δίνουν ηρωϊκό αγώνα να σώσουν ζωές χωρίς τα απαιτούμενα μέσα από την Πολιτεία και το υπουργείο Υγείας. 

Σύμφωνα με την Voria.gr, ασθενείς που έκαναν εισαγωγή στην ορθοπεδική κλινική αρνητικοί, στο εξιτήριο ανιχνεύθηκαν θετικοί! 

Ομως και η ΠΟΕΔΗΝ  (ομοσπονδία εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία), έφερε στο φως νέες καταγγελίες, και μάλιστα με εικόνες, για την κατάσταση στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Ομοσπονδία, υπάρχουν νέες εστίες διασποράς του κορωνοϊού, η κατάσταση δεν διορθώθηκε και «παραμένει απαράδεκτη». 

Οκτώ θετικοί σε μία εβδομάδα σε ορθοπεδική κλινική

«Μέσα σε μία εβδομάδα στην Ορθοπεδική κλινική που συστεγάζεται με τη Χειρουργική κλινική βρέθηκαν 4 εργαζόμενοι και 4 ασθενείς θετικοί στο κορωνοϊό», αναφέρει χαρακτηριστικά και τονίζει ότι τουλάχιστον 120 εργαζόμενοι νόσησαν. Όπως καταγγέλλει, η διαχείριση των περιστατικών είναι επικίνδυνη καθώς επισημαίνει ότι ύποπτα κρούσματα βρίσκονται μαζί με τα θετικά, ενώ η ανάπτυξη κλινικών κορωνοϊού γίνεται χωρίς να πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Διαβάστε την συνέχεια στο topontiki

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.