Παραδουλεύτρες του Άρχοντα των Μυγών σας εύχονται... Χρόνια Πολλά


Γράφει ο Δημήτρης Γιαννόπουλος

Οριζόντιες μπάρες μυγοπαγίδων LED σε σχηματισμό Πολέμου των Άστρων που «όλως τυχαίως» αθροίζονται σε 6-6-6!

Παραδίπλα, το φάντασμα της Όπερας που περιφέρεται στους σκοτεινούς διαδρόμους του Μεγάρου Μουσικής ανεβάζει τον «Μαγεμένο Αυλό» της... Μασονίας» ως χριστουγενιάτικο παραμύθι κατάλληλο για ενηλίκους.

Λίγο πιο κάτω, στο προαύλιο της Παλαιάς Βουλής, οι αναρχο-αλήτες φιλοτέχνησαν το δικό τους «χριστουγενιάτικο» μήνυμα πάνω στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη: “Fuck Heroes Fight Now”.

Ψάξτε μετά να βρείτε έστω μία φωτεινή επιγραφή «Καλά Χριστούγεννα» σε άλλες πλατείες και έξω από δημόσια κτήρια, σε είσοδο ή έξοδο κάποιου από τους σταθμούς του Μέτρο, ή στις πύλες Αφίξεων και Αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ποιός το απαγόρεψε;

Στα σύνορα των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας, ή κεντρική οδός Ιασωνίδου πού τέμνει τις λεωφόρους Βουλιαγμένης και Γούναρη σκεπάστηκε με το ίδιο πένθιμο μπλε φωτισμό της Βασιλίσσης Σοφίας, αλλά — ακόμα χειρότερα —με τη μορφή μισοσκότεινου σεντονιού που λαμπυρίζει πάνω από τα αυτοκίνητα καθ’ όλο το μήκος του δρόμου, μήκους 1.5 χιλιομέτρου

Εκτός Αθηνών πάλι, ο δήμαρχος Αιγίου διακόσμησε την κεντρική πλατεία με Δρυιδική σύνθεση τελετουργίας θερινού ηλιοστάσιου, με καλικάντζαρους πού χορεύουν γύρω από έναν τερατώδη ξερό κορμό δένδρου που κουβαλάει την υδρόγειο,  με δύο «μάτια» εκατέρωθεν μιας μεγάλης κουφάλας σε σχήμα στόματος όπου φαίνεται να καταπίνει ένα ομοίωμα ανθρώπου. Ποιό «ίδρυμα» ανέλαβε χορηγία και κατασκευή;

Το βραβείο όμως, κακόγουστου αντιχριστουγεννιάτικο «συμβολισμού» κερδίζει ο Άγιος Βασίλης μέσα στον κάδο ανακύκλωσης, όπου κάποιοι άστεγοι έψαχναν πριν μια βδομάδα για πακέτα φαγητού που πετάχτηκαν χωρίς να ανοιχτούν από δύστροπους λαθρομετανάστες. 

Δεν χρειάζεται δηλαδή να είναι κανείς υποψιασμένος στη συνομωσιολογία για να καταλάβει πως τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει τυχαία. Όλα ακολουθούν συνταγές μυημένων στον αποκρυφισμό και την πλύση εγκεφάλου.

Φέτος οι στοές και οι υπόνομοι των ακριβοπληρωμένων παρασίτων που διαφεντεύουν τις τύχες τις χώρας από τα παρασκήνια, υπερέβαλαν τους εαυτούς τους σε ενορχηστρωμένο αντιχριστουγενιάτικο μένος, πνευματική σαπίλα, αισθητική χυδαιότητα και απόλυτη δουλοπρέπεια προς τα σαυροειδή αφεντικά τους.

Δεν τολμούν καν να παραδεχτούν πως όλα αυτά τα υποπροϊόντα νοσηρής φαντασίας διεστραμμένων εγκεφάλων δεν είναι παρά μεταφράσεις στην ελληνική των τουρκικών πρωτοκόλλων ψυχολογικού πολέμου κατά της Ελλάδας.

Οι ντόπιοι «χορηγοί» ανέλαβαν απλώς να τα διεκπεραιώσουν με τους υποτακτικούς τους στη κυβέρνηση και τοπική αυτοδιοίκηση ...Μητσοτάκη. Και φυσικά συμφώνησαν να μοιραστούν ανάμεσά τους τη μίζα από την υπερκοστολόγηση των LED φωτιστικών και λοιπών υλικών.

Αλλά μην αμφιβάλλετε πως τους αρέσει αυτό που κάνουν με απευθείας κρατική ανάθεση!
Ως γνήσιοι ελληνόφωνοι μισέλληνες, τους τρέχουν τα σάλια καθώς φαντάζονται τον επερχόμενο όλεθρο του Ελληνισμού και σπεύδουν να προσθέσουν τη δική τους ροχάλα στις καρπαζιές που ρίχνει ο Ερντογάν στο σβέρκο των απλών Ελλήνων.

Νομίζουν πως κάνουν επίδειξη υπεροχής, ισχύος και χλιδής με την ασυλία των φορολογικών τους παραδείσων, εμπαίζοντας τον χειμαζόμενο ελληνικό λαό με την βρομιά των «ιδρυμάτων» που θα παραδόσουν ευχαρίστως σε μελλοντική ισλαμοτούρκικη διοίκηση.

Ξέρουν όμως την αλήθεια: πως έχουν εξαργυρώσει το αίμα των «ιδρυτών»-ευεργετών ως εγγύηση για να τους δανείσει ό Άρχοντας των Μυγών το προνόμιο της νεοταξίτικης «άποψης», είτε για το νόημα του «νέου πατριωτισμού» στην 200η επέτειο του 1821, είτε για την προστασία των «μακεδονικών» προϊόντων, είτε για «σύγχρονη αισθητική προσέγγιση της χαράς της ζωής» όπου «ο καθένας μπορεί να είναι ο εαυτός του και να νιώθει ωραία»!!!

Και δεν μπορούν να κρύβονται πίσω από το άλλοθι πως ο Μητσοτάκης ή ο Μπακογιάννης έδωσαν την «έγκρισή» τους στα σχέδια ή προϊόντα της ιεροσυλίας τους.
Τι περίμεναν να τους πούνε, «Ξέρετε, η δικιά μου στοά, ο δικός μου χειριστής (handler), Πρόξενος  ή ειδικός σύμβουλος Πρεσβείας, μου πρότεινε κάτι καλύτερο;»

Ποτέ το φαύλο πολιτικό κατεστημένο της χώρας δεν είχε βρει τόσο πρόθυμη «ιδιωτική πρωτοβουλία» για να μοιραστεί την ευθύνη μιας Νέας Άλωσης.

Είναι λοιπόν γελασμένοι αν νομίζουν πως τέτοιες ύβρεις θα παραμείνουν για πολύ ακόμη χωρίς Νέμεση που, δυστυχώς, θα πληρώσει μαζί τους ακριβά ολόκληρος ο Ελληνισμός.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.