Σεργκέι Ριάμπκοφ: Πυρηνικός Πόλεμος ante portas…


Γράφει η Τζούλια Λιακοπούλου


Για κίνδυνο πυρηνικού πολέμου προειδοποιεί ο Ριάμπκοφ

Για κίνδυνο ενός πυρηνικού πολέμου, εξ αιτίας της επιδείνωσης της κατάστασης της Παγκόσμιας Σταθερότητας, μίλησε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριάμπκοφ.
Η κατάσταση της στρατηγικής σταθερότητας επιδεινώνεται ολοένα και πιο πολύ, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για ξέσπασμα πυρηνικού πολέμου, τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Ριάμπκοφ.

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών παρατήρησε ό,τι η κατάσταση έχει επιδεινωθεί ιδιαιτέρως τον τελευταίο χρόνο…!

«Υπάρχει ο κίνδυνος για ξέσπασμα ενός πυρηνικού πολέμου, ακόμη και εάν δεν υπάρχει πρόθεση για έναρξη μιας πυρηνικής σύρραξης…», τόνισε ο ίδιος, μιλώντας σε ενημερωτική ημερίδα στη Μόσχα.

Προς το παρόν, βιώνουμε τον Παγκόσμιο Οικονομικό όλεθρο, με συνέπειες όλο και πιο απρόβλεπτες και εκατομμύρια θύματα σε όλο τον πλανήτη…! 2.000 δισεκατομμυριούχοι σ’ όλο τον κόσμο, των οποίων η συνολική αξία της περιουσίας τους αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 91 τρισ. δολαρίων, αυξημένο κατά 18% σε σχέση με την περσινή κατάταξη, νέμονται τον ιδρώτα και τον κόπο των φτωχών! Και καθημερινά, εξακολουθεί να διευρύνεται το κενό ανάμεσα στους υπερβολικά πλούσιους και τους πληβείους…Χαρακτηριστικό είναι ότι οι 20 πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο διαθέτουν περιουσία αξίας 1,2 τρισ. δολαρίων, ποσό που ισοδυναμεί με το ετήσιο ΑΕΠ του Μεξικό!

Οικονομικός όλεθρος ante portas…!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.