Ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται ξανά πρωθυπουργός για να μην ισοπεδωθεί η Ελλάδα από τις θεομηνίες


Γράφει ο Πιτσιρίκος

Σαρωτικές είναι οι πολιτικές εξελίξεις μετά τον μεγάλο σεισμό στην Αθήνα, αφού ο Αλέξης Τσίπρας ορκίζεται ξανά πρωθυπουργός σε μια προσπάθεια να εξευμενιστούν οι θεοί και να μην εξαφανιστεί η χώρα.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Πριν καν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλείσει δυο εβδομάδες στην πρωθυπουργία, έχουμε ανεμοστρόβιλους, πλημμύρες, πτώση της θερμοκρασίας και σεισμούς, οπότε είναι θέμα μερικών εβδομάδων η χώρα να γίνει ίσωμα.

Ήταν τραγικό το λάθος των Ελλήνων να κάνουν πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν και δεν ήταν κακή η σκέψη πως με πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη θα διαλυθεί εντελώς η χώρα και θα την φτιάξουμε μετά από την αρχή, χωρίς να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος.

Φαίνεται, όμως, πως, αν μείνει στην πρωθυπουργία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα εξαφανιστεί μόνο η χώρα αλλά και οι Έλληνες.

Σε μια προσπάθεια να μην εξαφανιστεί η Ελλάδα από κάνα τεράστιο τσουνάμι και να εξευμενιστούν οι θεοί, οι εταίροι μας -που φοβούνται πως δεν θα υπάρχουν Έλληνες για να τους πληρώσουν τα χρέη- απαίτησαν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραιτηθεί και να παραδώσει την πρωθυπουργία στον Αλέξη Τσίπρα.

Παράλληλα, υπάρχει η σκέψη να θυσιαστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης -και να καεί ζωντανός-, ώστε να πάψει η οργή των θεών.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα ορκιστεί πρωθυπουργός σήμερα, σε μια προσπάθεια να προληφθούν οι επόμενοι σεισμοί και οι θεομηνίες που χτυπούν αλύπητα την Ελλάδα από την ημέρα που έγινε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης.

Ο Θεός να βάλει το χέρι Του!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.