Πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που να επιμένουν στην Ευρώπη της Γερμανίας;

¨Όταν γίνονται περίπου 10.000 κατασχέσεις μισθών και τραπεζικών λογαριασμών κάθε μήνα. Όταν περισσότεροι από 4 εκ. Έλληνες χρωστάνε στην εφορία.   Όταν η  ανεργία πετάει πάνω από 20%. Όταν απόφοιτοι πανεπιστημίων με μεταπτυχιακό αμείβονται με 500-600 ευρώ το μήνα. Όταν 100.000 Ελληνόπουλα μεταναστεύουν κάθε χρόνο στο εξωτερικό.


Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

 Όταν περισσότερες από 500.000 οικογένειες δεν έχουν ρεύμα και σιτίζονται με συσσίτια. Όταν αυτοκτονούν καθημερινά 4-5 πολίτες λόγω οικονομικών αδιεξόδων.

Όταν το κράτος έχει κάνει στάση πληρωμών, δεν πληρώνει τους συνταξιούχους, τους φαρμακοποιούς, τους κάθε λογής προμηθευτές του. Όταν κλείνουν η μια επιχείρηση μετά την άλλη και οι μεγάλες δραπετεύουν στο εξωτερικό. Όταν έχουν στεγνώσει από ρευστό οι τράπεζες και η αγορά. Όταν έχει πληγεί καταλυτικά η εσωτερική ζήτηση με το τεράστιο ψαλίδισμα των μισθών, των συντάξεων και των επιδρομών της εφορίας.Όταν ο ΦΠΑ έχει τσακίσει την οικοδομή και ο υψηλός  ΦΑΠ την οικονομία και ειδικότερα τον τουρισμό

Όταν οι επενδύσεις έχουν παγώσει. Όταν σχεδόν όλοι οι διεθνείς οικονομολόγοι και αναλυτές, κατεστημένοι και μη, οίκοι αξιολόγησης, ακόμα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, διακηρύσσουν ότι η ακραία πολιτική λιτότητας που ακολουθείται στην Ελλάδα δε βγαίνει. Όταν το σκληρό ευρώ, αυτό το συγκεκαλυμμένο πονηρό μάρκο, δεν επιτρέπει καμιά ελπίδα για ανάταξη της αποθανούσας ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας. Όταν για να συνέλθουν η ΗΠΑ από τη μεγάλη ύφεση του 1932,αντίστοιχη της οποίας θεωρείται η δική μας τραγωδία σήμερα, χρειάστηκαν περισσότερα από πέντε χρόνια. Και αφού μεσολάβησε μια γενναία επεκτατική κεϋνσιανή πολιτική με το New Deal του Προέδρου Ρούσβελτ.

Όταν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν κουνάει το δαχτυλάκι της την ώρα που η Τουρκία και προκαλεί συνεχώς την Ελλάδα. Όταν η Γερμανία δηλώνει ότι δεν εμπλέκεται σε θαλάσσιες διαφορές κρατών.

Όταν συμβαίνουν όλα αυτά πως είναι δυνατόν να υπάρχουν ακόμα κάποιοι που να επιμένουν στην Ευρώπη της Γερμανίας ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.