Βουλευτής παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς


Η ιστορία του εντυπωσιάζει, καθώς μοιάζει σχεδόν απίθανη, ωστόσο είναι πραγματικότητα. Ο λόγος για βουλευτή στη Σλοβενία, ο οποίος παραιτήθηκε επειδή έκλεψε ένα σάντουιτς από ένα κατάστημα στη Λιουμπλιάνα, όταν όπως είπε αγνοήθηκε από το προσωπικό.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Ο Darij Krajcic δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι ενοχλήθηκε από το ότι «αντιμετωπίστηκε όπως ο αέρας» και αποφάσισε να δοκιμάσει την ασφάλεια του σούπερ μάρκετ βγαίνοντας έξω μαζί με το σάντουιτς.
Παρά το γεγονός ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε την κλοπή, ο επικεφαλής του κόμματος Marjan Sarec List (LMS) επέμεινε ότι έπρεπε να επιστρέψει για να το πληρώσει.
Ο κ. Krajcic ζήτησε συγγνώμη, εκφράζοντας τη λύπη του για την πράξη του την οποία και χαρακτήρισε ως «κοινωνικό πείραμα».
 Οι τρεις υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ δεν παρατήρησαν την κλοπή καθώς μιλούσαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα ο βουλευτής και πρώην καθηγητής να δοκιμάσει την προσοχή τους. 
«Κανείς δεν με προσέγγισε, κανένας δεν φώναξε», είπε, υποδεικνύοντας ότι η υπερβολική εξάρτηση από την παρακολούθηση βίντεο σημαίνει ότι το προσωπικό μερικές φορές «παραβλέπει κάτι».
Συνάδελφοι βουλευτές αρχικά γέλασαν με την ιστορία, αλλά την Πέμπτη, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας LMS, Brane Golubovic, καταδίκασε την ενέργεια του κ. Krajcic χαρακτηρίζοντάς την «απαράδεκτη».
«Ανέλαβε την ευθύνη και συμφώνησε να παραιτηθεί», δήλωσε ο κ. Golubovic στον Τύπο, «σύμφωνα με τα υψηλά ηθικά πρότυπα της LMS».
Ο κ. Krajcic εξελέγη στο κοινοβούλιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν το κεντροαριστερό κόμμα LMS του πρωθυπουργού Marjan Sarec έγινε συνεργάτης του κυβερνώντος συνασπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.