Financial Times : Μεταφέρονται χιλιάδες μετανάστες από τα νησιά στην Αθήνα για να υπάρξει χώρος για νέες αφίξεις !

Χιλιάδες παράνομοι μετανάστες και υποτιθέμενοι πρόσφυγες που είναι εγκαταστημένοι στα νησιά, πρόκειται να μετεγκατασταθούν στην Αθήνα, η οποία ήδη βουλιάζει από εκατοντάδες χιλιάδες Μουσουλμάνους που έχουν εγκατασταθεί εδώ και την μετατρέπουν σε Καμπούλ. 

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Όπως γράφουν οι Financial Times,αρχικά προβλέπεται να μεταφερθούν 3.000 μετανάστες από τα νησιά και έπεται συνέχεια. Στο επίμαχο άρθρο της η εφημερίδας αποκαλύπτονται επαφές που γίνονται για τον σκοπό αυτό ανάμεσα στην ΕΕ και την ελληνική κυβέρνηση.

Όπως γράφουν οι FT, έντονες διεργασίες γίνονται εδώ και αρκετές ημέρες μεταξύ κοινοτικών παραγόντων και της ελληνικής κυβέρνησης με στόχο την αντιμετώπιση μαζικού κύματος προσφύγων από τον συριακό θύλακα του Ιντλίμπ, αμέσως μετά την έναρξη της μαζικής επίθεσης Ρώσων, Ιρανών και του επίσημου συριακού στρατού κατά του τελευταίου προπυργίου των τζιχαντιστών στη βόρεια Συρία.Στόχος είναι να μειωθούν οι μετανάστες στα στα hot spot των νησιών του Aιγαίου, έτσι ώστε να υπάρχει χώρος υποδοχής για νεοαφιχθέντες..

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μία πλήρης επίθεση στο Ιντλίμπ θα μπορούσε να εκτοπίσει 800.000 ανθρώπους.Σκοπός της Κομισιόν είναι να βοηθήσει την Ελλάδα να επιταχύνει το πρόγραμμα μετακίνησης προσφύγων και μεταναστών στην ενδοχώρα.

Οι πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας αναφέρουν ότι το σχέδιο προβλέπει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες από καταυλισμούς σε ελληνικά νησιά να μεταφερθούν στην ενδοχώρα και προφανώς στην Αθήνα, έτσι ώστε να δημιουργηθεί χώρος για αναμενόμενες νέες αφίξεις Σύρων προσφύγων και μεταναστών.Το σχέδιο φέρεται να συζητείται μεταξύ Βρυξελλών και Αθηνών, ενώ ο αρμόδιος επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος αναμένεται να έχει για αυτό συναντήσεις με αξιωματούχους στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα, μεταξύ αυτών και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Διπλωμάτης της Ε.Ε. δηλώνει στην εφημερίδα ότι «είναι σημαντικό να μειωθούν οι αριθμοί στους καταυλισμούς στα ελληνικά νησιά, καθώς θα είναι ”δύσκολο”, αν υλοποιηθούν οι μαζικές ροές προσφύγων από τη Συρία, αφού δεν υπάρχει χωρητικότητα».

Εκείνο που δεν αναφέρει η εφημερίδα είναι πως, τελικά η Ελλάδα μετατρέπεται σε τεράστια αποθήκη Μουσουλμάνων μεταναστών, οι περισσότεροι από τους οποίους ύστερα από το κλείσιμο των βορείων συνόρων μας, θα παραμείνουν μόνιμα στη χώρα μας και ειδικότερα στην Αθήνα, όπου η εγκληματικότητα, η πορνεία, η διακίνηση ναρκωτικών αποτελεί πλέον μια αλματωδώς αυξανόμενη τραγική πραγματικότητα. 

Η επαπειλούμενη έξοδος των εγκλωβισμένων στο Ιντλίμπ της Συρίας χιλιάδων υποτίθεται προσφύγων, θα μετατρέψει την Ελλάδα και ειδικότερα την Αθήνα σε πολυεθνικό κέντρο Τζιχαντιστών. Καλή μας τύχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.