Με λίγα λόγια, αλλά πολλά εννοούμενα!Το Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα είναι παρόν! Γράφει ο Στρατηγός ε.α. Δημήτρης Κυπριώτης


Του Δημήτρη Κυπριώτη

Ο λαός δικαιολογημένα  ψάχνει να βρει λύσεις στα προβλήματά του, αλλά και ηγεσίες που να μπορούν να τον εμπνεύσουν και να τις εμπιστευθεί,  για αυτό,

Τη λύση στο πρόβλημα της χώρας  δεν μπορούν να τη δώσουν  υβριστές και  απίθανοι φαντασιολόγοι και τραυματικές προσωπικότητες, αφού δεν έχουν την ικανότητα, πλέον των ύβρεων και της λασπολογίας,  ούτε τον εαυτό τους να τιθασεύσουν.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Δεν μπορούν να τη δώσουν ούτε αυτοί που είναι αποδεδειγμένα εντελώς ανίκανοι να ενώσουν ούτε και την μικρότερη ομάδα, πόσο μάλλον να ενώσουν και να εμπνεύσουν ένα  λαό;

Η λύση θα προέλθει από κανονικούς ανθρώπους, μεγαλωμένους σωστά με ηθική, που δεν διακατέχονται από εχθρότητα, πρωτίστως  προς τον ίδιο τους τον εαυτό, άρα και προς  την Κοινωνία, που έχουν γενναία ψυχή, αυθορμητισμό, αγάπη προς τον άνθρωπο και πατριωτισμό στην καρδιά! 


Από αυτούς που έχουν δημοκρατική κυρίως συμπεριφορά, που ξέρουν να αγαπάνε και να αγαπιούνται,  να θυμώνουν, να συγχωρούν και να συγχωρούνται, που έχουν τη δύναμη να παραδέχονται τα  προσωπικά τους  λάθη και να μην τα ρίχνουν πάντα στους άλλους, που βάζουν μπροστά τα στήθια τους στον κίνδυνο των συνανθρώπων τους και που πρωτοστατούν   να ενώσουν και όχι να αντιμάχονται, όλες τις πατριωτικές δημοκρατικές φωνές.

Με όσα όμως και αν κάνουν ανίκανοι και κομπλεξικοί,  δήθεν ηγέτες της πλάκας, για να μπορέσουν να κρατήσουν μιαν ανύπαρκτη εξουσία λίγο παραπάνω, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα που έρχεται και απλά δεν μπορούν να την καταλάβουν.

Η στιγμή της γέννησης του καινούργιου είναι νομοτελειακή ανάγκη για τον ίδιο το λαό και δεν θα αργήσει να φανεί και θα έχει ονοματεπώνυμο βγαλμένο από τους αγώνες του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.