Κων.Βέργος : «Ήρθε η ώρα ένα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ να πάρει την εξουσία στην Ελλάδα»



Ο καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ Κωνσταντίνος Βέργος, στον Σπορ News 90.1 FM & την εκπομπή του Πέτρου Ιωάννου «Ακροβάτες του Ονείρου», την Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018.

Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 


Ο Κωνσταντίνος Βέργος είναι Ανώτερος Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Πόρτσμουθ, διδάσκοντας στο παρελθόν Χρηματοοικονομική Ανάλυση, Μικροοικονομική, Μακροοικονομική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στην Οικονομική Διεύθυνση του Πανεπιστημίου του Κεντάκι, Οικονομική Ανάλυση στο Πανεπιστήμιο του Τορούν (Πολωνία), Διαχείριση Κινδύνων Χρηματοπιστωτικού Ιδρύματος στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Οικονομική Διαχείριση, Χρηματοοικονομική Μηχανική και Διαχείριση Πολυεθνικών Εταιρειών για υποψήφιους στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Επιχειρηματικούς Κύκλους και Χρηματοοικονομικούς Κύκλους στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ δίδαξε επίσης Οικονομικά , Εταιρική Αποτίμηση και Χρηματοοικονομικά Παράγωγα σε υποψηφίους για τις επαγγελματικές πιστοποιήσεις αναλυτών CIIA και CEFA.
Ο κ. Βέργος έχει πάνω από 20 χρόνια εργασιακής εμπειρίας, συμπεριλαμβανομένης 14ετούς διοικητικής εμπειρίας στον κλάδο Τραπεζών και Χρηματιστηριακών, διευθυντής και επικεφαλής του Τμήματος Ανάλυσης & Εταιρικής Διακυβέρνησης των τεσσάρων εταιρειών μεσιτείας και τραπεζικών εργασιών. Είχε αναλάβει τη διαχείριση των κεφαλαίων των εταιρειών επενδύσεων και ήταν μέλος της Επιτροπής Επενδύσεων των Χρηματιστηριακών εταιρειών. Είναι πιστοποιημένος αναλυτής και έχει συστηματική παρουσία τα τελευταία 20 χρόνια στα ελληνικά ΜΜΕ και παγκοσμίως (Bloomberg, Reuters, Times κλπ.) ως ειδικός στην αποτίμηση των εταιρειών, στις κεφαλαιαγορές και στα θέματα χρηματοοικονομικής πολιτικής.
Ο κ. Βέργος είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Εγκεκριμένων Χρηματιστηριακών Αναλυτών (HACSA), μέλος του EFFAS από το 2002 έως το 2010 και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της HACSA από το 2010. Είναι επίσης μέλος του Συλλόγου Οικονομικής Διαχείρισης από το 1995. Έχει βραβευτεί από το Ινστιτούτο Διαχείρισης (UK).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.