Βρε πως αλλάζουνε τα πράγματα για το καθεστώς! Μεγαλόπολη: Τα «έψαλαν» στον Φάμελλο -Σανό και κάρβουνο στα σκαλιά του Δημαρχείου (Εικόνες-Βίντεο)




Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 

Τη Μεγαλόπολη επισκέφθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος για το θέμα της σύστασης του Ταμείου Δίκαιης Μετάβασης.
Ωστόσο, η τοπική κοινωνία είναι εξαγριωμένη με την πώληση των μονάδων της ΔΕΗ και έτσι εργαζόμενοι περίμεναν τον κ.Φάμελλο, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τσίπρα—Σταθάκη ακούστε το καλά, το ξεπούλημα σας, θα μείνει στα χαρτιά» και «Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε».
Επίσης, στα σκαλιά του Δημαρχείου είχαν πετάξει σανό και κάρβουνο...
Στη συνέχεια, εκπρόσωποι εργαζόμενων της ΔΕΗ είδαν από κοντά τον αναπληρωτή Υπουργό, του τα «έψαλλαν» για την πώληση της ΔΕΗ και του ζήτησαν να αποχωρήσει ειρηνικά από την πόλη.
Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, από την πίσω πόρτα του Δημαρχείου Μεγαλόπολης, ενώ τον αποδοκίμαζαν εργαζόμενοι της ΔΕΗ Μεγαλόπολης.
Ο κ. Φάμελλος είχε έρθει στο Δημαρχείο από τις 16:00 για να λάβει μέρος σε μια συγκέντρωση-ενημέρωση των φορέων της πόλης για το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, εργαζόμενοι όμως της ΔΕΗ τον απέκλεισαν μέσα και δεν επέτρεψαν στους φορείς να μπουν και να συμμετέχουν.

Μετά από πολλές ώρες αυτής της «ομηρίας» και αφού οι συγκεντρωμένοι αυξάνονταν πήρε την απόφαση να βγει, φεύγοντας από την πίσω πόρτα , κυνηγημένος.






Πηγή: kalimerarkadia πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.