Ε.ΠΑ.Μ. - Ημερίδα για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας - Royal Olympic 11 Φεβ 2018 (VIDEO)



Στην κατάμεστη αίθουσα «Καλλιρρόη» του ξενοδοχείου Rοyal Olympic στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, Ημερίδα την οποία διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. με θέμα :
Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος  

«Τα Μνημόνια εγκαθιδρύθηκαν με αδρανοποίηση της Δημοκρατίας».

Στην Ημερίδα αναπτύχθηκε η πολιτική διάσταση του ζητήματος από τον πρόεδρο του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, τόνισε πως «είναι η πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία του τόπου που πολιτικό κόμμα καταθέτει μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία».

Η Ημερίδα έγινε στο πνεύμα της μήνυσης - έγκλησης, Συνηγορία για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, που το Ε.ΠΑ.Μ. υπέβαλε στο Άρειο Πάγο την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

Ακολούθησε το κεντρικό θέμα της Ημερίδας από τον Δρ. Νομικής, Δικηγόρο, επικεφαλή του τομέα Δικαιοσύνης του Ε.ΠΑ.Μ. και συντάκτη της μήνυσης κ.Φώτιο - Σπυρίδωνα Μαζαράκη, ο οποίος ανέπτυξε το πλαίσιο και το πνεύμα της νομικής και πολιτικής αυτής ενέργειας, με την οποία καταδεικνύονται για πρώτη φορά πράξεις Εσχάτης Προδοσίας και κατάλυσης του Συντάγματος, χειροκροτούμενος θερμά από τους παρευρισκόμενους.


Θερμά χειροκροτήθηκαν επίσης οι ομιλίες των εκλεκτών νομικών που ακολούθησαν, του Δρ. Φώτη Λεπίδα, Δικηγόρου και μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του Ε.ΠΑ.Μ., που πραγματεύθηκε το θέμα «Δικαιοσύνη : παράγων Υποτέλειας ή φορέας Ελευθερίας» και του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου, Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρου και μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ., που ανέπτυξε το θέμα «Θεμελιώδης Αρχή του Πολιτεύματος, η Λαϊκή Κυριαρχία».

Τις εργασίες της Ημερίδας χαιρέτισε η δικηγόρος και εκπρόσωπος της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.), κα. Όλγα Μοσχωρίτου, ο Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΔΗ.ΚΚ.Ι. και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) κ. Γιώργος Μπούτρης και ο δικηγόρος και εκπρόσωπος του Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας και του Δημοβουλίου Πολιτών κ. Γιώργος Κόκκας.

Οι εργασίες συνεχίσθηκαν με την έκδοση ψηφίσματος - διακήρυξης θέσεων «Για την Πατρίδα και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας» που αφορά στη δίωξη και ποινικό κολασμό αυτών που αλλοίωσαν και αδρανοποίησαν Θεμελιώδεις Θεσμούς του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, αυτών που καθυπόταξαν στη μέγγενη ξένων συμφερόντων το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, και στην ενεργητική συνηγορία υπέρ της Ελευθερίας της Πατρίδας, των Δικαίων του Ελληνικού Λαού και την αποκατάστασή τους. Το εν λόγω Ψήφισμα έγινε δεκτό και προσυπογράφηκε από εκατοντάδες συμμετέχοντες στις εργασίες της Ημερίδας. 

Η ανακοίνωση τέλος, της δημιουργίας ηλεκτρονικής πλατφόρμας συλλογής υπογραφών για το εν λόγω Ψήφισμα, ήταν αποτέλεσμα του ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε έτσι ώστε να πλαισιωθεί και να υποστηριχθεί το Ε.ΠΑ.Μ. στην πρωτοβουλία του αυτή. 

Οι εργασίες της Ημερίδας ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα με συζήτηση που πυροδοτήθηκε μέσα από το ενδιαφέρον του κοινού και την διάχυτη πεποίθηση ότι η πρόσκληση που απηύθυνε το Ε.ΠΑ.Μ. σε όλες τις Πατριωτικές Δημοκρατικές και Αντιμνημονιακές δυνάμεις για να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια μέσα στα πλαίσια που επιτάσσει το Σύνταγμα και οι νόμοι, έχει βρει ανταπόκριση η οποία αναμένεται να εκφρασθεί και εμπράκτως.

Το ψήφισμα για την Πατρίδα & την αποκατάσταση της Δημοκρατίας ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.