Κάθε Eurogroup, και νέα Καταδίκη-Οι παράνομοι ζητούν προστασία με νόμους καταστολής! Δεν τους φοβόμαστε!

 

Τα μέλη του Ε.ΠΑ.Μ., συνεχίζουν τον ανένδοτο αντικατοχικό τους Αγώνα στα ειρηνοδικεία της χώρας μας σήμερα, περισσότερο από ποτέ, αντιστεκόμενοι στις σχετικές εξαγγελίες της κυβέρνησης για τη θεσμοθέτηση παράνομων νομοθετικών ρυθμίσεων που θα τροποποιούν διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, και θα διευκολύνουν την καταστολή της αντίστασης.



Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος


Το Ε.ΠΑ.Μ. για μια ακόμη φορά καταγγέλλει ότι η πατρίδα μας από το 2010  βρίσκεται υπό καθεστώς υποτέλειας και καταλύσεως του ελληνικού Συντάγματος και οποιοσδήποτε πλειστηριασμός ελληνικής ιδιωτικής περιουσίας, είτε μεγάλης είτε μικρής, είναι παράνομος.

Αυτοί ετοιμάζονται να περιφρουρήσουν και να προστατέψουν τα συμφέροντα των συστημικών τραπεζών, των μεγαλύτερων κακοπληρωτών, τοκογλύφων και απατεώνων.

Εμείς αμυνόμενοι, προστατεύουμε τον τόπο μας, τον κόπο μας και την περιουσία μας που λεηλατείται παράνομα από το καθεστώς Κατοχής που μας έχουν επιβάλει οι κυβερνήσεις από το 2010 και μετά με τους  έξωθεν υποβολείς τους.

Η κυβέρνηση των πλειστηριασμών με 3 υπουργούς της, συναντήθηκε εξωθεσμικά με μέλη του ΔΣ του ΣΣΑ και φαίνεται ότι προχωρά στην ικανοποίηση καίριων αιτημάτων των συμβολαιογράφων, οι οποίοι καλούνται σε έκτακτη ΓΣ στις 23 Νοεμβρίου για να ανανεώσουν τις αποφάσεις τους. Είναι η στιγμή που οι συμβολαιογράφοι θα διαλέξουν με ποια πλευρά θα πάνε. Αυτή της διασφάλισης των προνομίων μια χούφτας συμβολαιογράφων και του καθεστώτος κατοχής ή με τη πλευρά της πλειοψηφίας τους πληττόμενου ελληνικού λαού.


Ακόμη πιο αποφασισμένοι, τώρα περισσότερο από ποτέ δεν θα επιτρέψουμε στους τοκογλύφους τραπεζίτες και στους δωσίλογους πολιτικούς να αρπάξουν την περιουσία κανενός Έλληνα πολίτη. Πλέον η κυβέρνηση του  «Κανένα σπίτι στα χέρια ιδιοκτήτη»  όσα  άλλοθι και να προβάλει, παίζει τα τελευταία της χαρτιά. Αν δεν ένιωθαν ότι απειλούνται από εμάς δεν θα συζητούσαν τα μέτρα καταστολής.

Δεν ξεχνάμε ότι τα σχέδια των τοκογλύφων επιφυλάσσουν ακόμη περισσότερο πόνο και εξαθλίωση για τον Ελληνικό λαό αφού σε λίγο καιρό η συμμορία τους, θα προσπαθήσει να αρπάξει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που ψήφισαν 153 βουλευτές στο 4ο μνημόνιο, πάνω από 10.000 ακίνητα μέσα στο 2017 και περίπου 15.000 ακίνητα το 2018.

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μας πιο μαζικά τον Αγώνα  στα ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη από 15:30 μ.μ έως 17:00 μ.μ για να μην επιτρέψουμε το ξεκλήρισμα της ιδιωτικής περιουσίας.
Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Το Συντονιστικό των Κοινωνικών Δράσεων του Ε.ΠΑ.Μ.

ΠΗΓΗ: epamhellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.