Επίθεση χούλιγκαν στα γραφεία του «Εθνους» -Χτύπησαν τον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο [εικόνες]

Σχόλιο: Στην κατοχική Ελλάδα τα συμφέροντα που διαπλέκονται με τα ΜΜΕ τις ΠΑΕ και την πολιτική συνθέτουν ένα σκηνικό ταινίας τρόμου. 
Σε μία προσπάθεια σύγκρισης με παρόμοια φαινόμενα του παρελθόντος θα λέγαμε ότι ο βίος και η πολιτεία της εποχής Κοσκωτά φαντάζει ως κινούμενα σχέδια για ανηλίκους!
Καταδρομική επίθεση από χούλιγκαν σημειώθηκε στα γραφεία της εφημερίδας «Εθνος» στη Λεωφόρο Συγγρού.

Μηχανοκίνητη πορεία πήγαινε στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (απόψε το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ) και περίπου δέκα άτομα έφυγαν από αυτήν και με κράνη και ρόπαλα, πέταξαν πέτρες και έσπασαν αυτοκίνητα μπροστά στα μάτια των εργαζομένων, ενώ εκτόξευσαν κόκκινη μπογιά και έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.

Την ίδια ώρα έξω από τα γραφεία του Έθνους βρισκόταν ο δημοσιογράφος Μένιος Σακελλαρόπουλος ο οποίος δέχθηκε επίθεση.



Για τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία του Έθνους κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος με γραπτή του ανακοίνωση καταδικάζει το περιστατικό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την τραμπούκικη επίθεση από αγνώστους στα γραφεία του Έθνους και της 24 media, αναφέρει η Κουμουνδούρου και προσθέτει «τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού του δημοσιογραφικού κόσμου μας βρίσκουν όλους απέναντι».

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον απερίφραστο τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία της "24 Media" και η εφημερίδα "Έθνος". 

Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το αυτονόητο καθήκον τους, προκειμένου οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν το ταχύτερον δυνατόν στη Δικαιοσύνη».

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.