Ο οικον/γος Β.Βλασσόπουλος στον Ακρόαμα 99.8 FM (ΗΧΗΤΙΚΟ)



Ο οικονομολόγος Βαγγέλης Βλασσόπουλος, μέλος του Εθνικού Συντονιστικού Συμβουλίου (Ε.Σ.Σ.) του Ε.ΠΑ.Μ., στο Radio Aκρόαμα 99,8 FM, καλεσμένος των δημοσιογράφων Άκη Σαμαρτζή και Κατερίνας Λαμπρονίκου, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.
Το Ε.ΠΑ.Μ. Μαγνησίας – Τ.Ο. Άνω Βόλου, σας καλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: «Πλειστηριασμοί : Ένα μείζον κοινωνικό – οικονομικό και ηθικό ζήτημα«. Ομιλητές: Βαγγέλης Βλασσόπουλος, Οικονομολόγος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε δύο ενότητες. Στην πρώτη ενότητα, θα γίνει παρουσίαση του ιστορικού δημιουργίας του ιδιωτικού και δημόσιου χρέους τις τελευταίες δύο δεκαετίες, από τον οικονομολόγο Βαγγέλη Βλασόπουλο, καθώς και ανάλυση για το πώς οδηγήθηκε η κατάσταση στα «κόκκινα δάνεια» και τι πρόκειται να γίνει στο προσεχές διάστημα.



Ευαγγελία Χαραλάμπους, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω Κέρη Μαυρομάτη, Διδάκτωρ Νομικής

Στη δεύτερη ενότητα οι παραβρισκόμενοι θα μάθουν τι είναι οι πλειστηριασμοί, πώς γίνονται, γιατί γίνονται, πώς αποτρέπονται και τι θα γίνει με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς – κατασχέσεις, με εισηγήτρια την κ. Ευαγγελία Χαραλάμπους δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω.
Θα ακολουθήσει παρέμβαση με θέμα «Τι γίνεται με την παραβίαση των ανθρωπίνων, ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων κατά το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ποιος και γιατί τα αγνοεί» από την κα. Κέρη Μαυρομμάτη, Διδάκτωρα Νομικής.
Τέλος, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό, ερωτήσεις και τοποθετήσεις, ενώ το Ε.ΠΑ.Μ. καλεί όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στην εκδήλωση συμβάλλοντας ο καθένας με ερωτήσεις, γνώσεις και απόψεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.