6ο Συνέδριο Ε.ΠΑ.Μ. – Ανοιχτό στην Κοινωνία

 

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, σήμερα Κυριακή 22/10/17, οι τριήμερες εργασίες του 6ου Πανελλαδικού Συνεδρίου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ με κεντρικό σύνθημα «Ε.ΠΑ.Μ. – Ανοιχτό στην Κοινωνία”.

Οι εργασίες έλαβαν χώρα στο πολιτιστικό κέντρο “Θόδωρος Αγγελόπουλος” του Δήμου Μοσχάτου από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου και έκλεισαν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με  ομόφωνη εκλογή του Δημήτρη Καζάκη στη θέση του Προέδρου του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ και την εκλογή 35μελούς Εθνικού Συμβουλίου.

Στην εναρκτήρια συνεδρίαση της Παρασκευής παρεβρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων, οι Στάθης Λεουτσάκος μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑ.Ε.,  Γιώργος Μπούτρης επικεφαλής του ΔΗΚΚΙ, Μανώλης Καλλιγιάννης Πρόεδρος του κόμματος Φιλελευθέρων, Ιωάννης Ζερβός Πρόεδρος της Χριστιανικής Δημοκρατίας, Θανάσης Γούναρης πρόεδρος του κόμματος “Πειρατών”, Ευάγγελος Κρητικός Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Δανειοληπτών Ελλάδας, Δαμιανός Βασιλειάδης Εκπρόσωπος της Πατριωτικής Συσπείρωσης, Ηλίας Σταμπολιάδης καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης, Περικλής Κατσαμπάς πρόεδρος των επαγγελματιών Αλιέων Αττικής,  κ.α


Εκ μέρους του πρέσβυ της Βολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, κ. Farid Fernadez, προσήλθε και μετέφερε χαιρετισμό εκπρόσωπος της πρεσβείας, κ. Ernesto Bordier.
Xαιρετισμό απέστειλε η πρέσβυς της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κούβας κυρία Zelmys Maria Rodriguez Cortina.


Χαιρετισμούς απέστειλαν και διαβάστηκαν στο συνέδριο οι, Αλέκος Αλαβάνος Επικεφαλής του Σχεδίου – Β, Ραχήλ Μακρή επικεφαλής του “Μετώπου Νίκης”, Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος Δημοσιογράφος – συγγραφέας , το γαλλικό κόμμα  “PARDEM”,  κυπριακά κόμματα και κινήματα, ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΚΕΡΥΝΕΙΑ,”Κίνημα για την Δικαιοσύνη και την Ελευθερία στην Κύπρο”,  “Πνοή Λαού” και “ΕΝΔΟΜΗΔΕΙΑ”, τα Ισπανικά κινήματα “MOVIMIENTO CIUDADANO INDEPENDIENTE” και το κίνημα για την Αξιοπρέπεια “ΑProda”

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν, ότι η αναγκαιότητα ανατροπής του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος προβάλλει πλέον πιο επιτακτική από ποτέ και τονίστηκε η σημασία της συνεργασίας των πολιτικών φορέων που εργάζονται γι’ αυτόν τον σκοπό, έτσι ώστε ο αγώνας όλων να έχει την επιθυμητή, επιτυχή κατάληξη.


Το 6ο Συνέδριο του Ε.ΠΑ.Μ., μετά τις επιτυχείς εργασίες του με ευρύτατη αντιπροσώπευση των μελών του, επανεπιβεβαίωσε με τον πλέον αποφασιστικό τρόπο τη δέσμευση των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. για ανυποχώρητο αγώνα μέχρι την τελική νίκη και την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά του απολυταρχικού μορφώματος που λέγεται Ε.Ε. Η ενότητα του λαού τονίστηκε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την επίτευξη αυτού του στόχου,  και το ενιαίο της οργάνωσης απαραίτητο μέσο για την αποτελεσματικότητά της.

Αθήνα, 22 Οκτωβρίου 2017

ΠΗΓΗ: seisaxthia-epam


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.