Οι τράπεζες η γενοκτονία και η αγαστή συνεργασία της δικαιοσύνης.

 

Του Κωνσταντίνου Σταθόπουλου

Συνεχίζονται τα παραμύθια σε έναν λαό που απ' ότι φαίνεται τα έχει μεγάλη ανάγκη, αν αναλογιστούμε τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσαμε.

Όλα είχαν πάντα ένα όμορφο τέλος. Κανείς ή σχεδόν κανείς δεν αναρωτήθηκε, γιατί η χιονάτη και τόσες άλλες έπρεπε πάντα να είναι τόσο όμορφη και τόσο αφελής.  Τι θα γινόταν αν ο πρίγκηπας δεν ξυπνούσε  την ωραία κοιμωμένη, αν ο κακός λύκος ήταν πράγματι κακός , η κοκκινοσκουφίτσα τόσο αθώα  και τόσα άλλα.

Εκτός βέβαια του ωραίου τέλους υπήρχε η μόνιμη επωδός:
Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
Εδώ διαφοροποιείται το παραμύθι.
Ζήσαν και ζουν αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Ας εξηγήσουμε τον μεγάλο πρόλογο με αφορμή το παραμύθι της εξόδου στις αγορές και σχεδόν ταυτόχρονα την υποχρεωτική  χρήση μηχανήματος ηλεκτρονικών  συναλλαγών P.O.από τις επιχειρήσεις.

Έξοδος στις αγορές, σημαίνει δανεισμός. Και δανεισμός κράτους που έχει παραδώσει αμετάκλητα και άνευ όρων με μία υπογραφή , την εθνική του κυριαρχία, νομοτελειακά είναι ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ταυτόχρονα, καθώς μετά από κάθε έγκλημα υπάρχει η περίπτωση το θύμα να επιζήσει, οι καλοί  μας δικτάτορες(κατάλυση συντάγματος σύμφωνα και με δήλωση του ίδιου του προέδρου της φερόμενης ως δημοκρατίας), σε αγαστή μέχρι σήμερα συνεργασία με το καθεστώς κατοχής και την Ελληνόφωνη δικαιοσύνη, παίρνουν όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μην μπορεί να ανανήψει το θύμα.

Ένα από αυτά τα επιπλέον μέτρα είναι η εφαρμογή του συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών ή εφαρμογή πλαστικού χρήματος ή αχρήματη κοινωνία.
Ποιοί ωφελούνται από αυτή την εφαρμογή; Όσοι ελέγχουν την ροή του χρήματος. Ποιοί είναι αυτοί; Μα φυσικά οι τράπεζες.

Ας εξηγήσουμε πολύ απλά τι θα συμβεί.

Υπάρχουν και δραστηριοποιούνται αυτήν την στιγμή στην χώρα 770.000 μικρές επιχειρήσεις, με υποθετικό τζίρο από 200-900 ευρώ ( αν προστεθούν και οι άνω τον 900 ευρώ, το αποτέλεσμα θα είναι περισσότερο δραματικό).

Έχουμε λοιπόν τελείως απλουστευμένα έναν μέσο όρο Μ.Ο τζίρου 550 ευρώ.  Μ.Ο προμήθειας από P.O.0,90% / συναλλαγή.
Έχουμε λοιπόν 550 ευρώ Χ 770.000 επιχειρήσεις =423.500.000 ευρώ   Χ  0,90% προμήθεια= 3.811.500/ ημέρα τα κέρδη των τραπεζών.

Σκόπιμα δεν αναφέρω κόστος για τις τράπεζες, διότι αυτό καλύπτεται και με το παραπάνω:
1) Από την αγορά του μηχανήματος εκ μέρους των επιχειρήσεων  2)Από το μηνιαίο κόστος  ενοικίου του μηχανήματος
3) Από τα κέρδη της μηνιαίας συντήρησης του μηχανήματος, το οποίο ταυτοχρόνως ανεβάζει και την προμήθεια χρήσης, άρα κέρδος ανά συναλλαγή μεγαλύτερο του ονομαστικού 0,90%.

Πολλαπλασιάζουμε το ποσόν των 3.811.500 ευρώ με τον μήνα και έχουμε το ποσόν των 114.345.000 μηνιαίως με το οποίο πελάτες και  μικροί επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν κάθε μήνα στην ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ των τραπεζών, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι και χωρίς να διαμαρτυρηθεί κανείς.

Ταυτόχρονα τα χρήματα αυτά κατατίθενται αυτόματα σε τραπεζικό λογαριασμό του επιχειρηματία και καθώς το μεγαλύτερο ποσοστό χρωστά, αυτά τα χρήματα θα κατάσχονται από τις τράπεζες.

Επίσης σε περίπτωση που κάποιοι από τους χιλιάδες επαγγελματίες έχουν ανάγκη ρευστού και όχι μεταφοράς σε άλλο λογαριασμό, δεν θα μπορούν να υπερβούν το ποσό των 840 ευρώ.

Με αυτόν τον τρόπο  δεσμεύεται και συγκεντρώνεται άλλο ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο των τραπεζών.
Νέα λοιπόν αφαίμαξη για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
Πόσο λοιπόν μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κανείς πως πέρα από την κλοπή δημοσίου χρήματος όλα αυτά τα χρόνια, από αυτούς που τάχθηκαν να υπερασπιστούν τα κοινά, μόνο ένας τρόπος υπάρχει στον σύγχρονο κόσμο, ένα κράτος να είναι και να λειτουργεί ως κυρίαρχο;

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΟΠΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Υ.Γ. Προς επαγγελματίες αγωνιστές και διάφορους σφογγοκωλάριους του συστήματος: Οι συνθήκες δεν αλλάζουν και δεν ωριμάζουν από μόνες τους. Είναι οι λαοί που αγωνίζονται να τις ωριμάσουν.
Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα υφίσταται λαός για να αγωνιστεί, έστω και σε συνθήκες αυτοωρίμανσης.

*Ο Κωνσταντίνος Σταθόπουλος είναι μέλος της Τ.Ο  Ε.ΠΑ.Μ. ​Ν. Ιωνίας

ΠΗΓΗ:epamhellas


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.