Κι αυτός είναι ο αμφιλεγόμενος όσο και επικίνδυνος ρόλος του κ. Κοτζιά


Η ανακοίνωση του Ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών μετά την εισβολή των τουρκικών πυραυλάκατων στο Αγαθονήσι, δεν προκαλεί μόνο γέλιο και αηδία σε κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο. Προκαλεί κυρίως προβληματισμό, για το ανερμάτιστο όσο και επικίνδυνο περιεχόμενό της...


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


"Το σημερινό περιστατικό παραβίασης ελληνικών χωρικών υδάτων από σκάφη του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού στην περιοχή του Αγαθονησίου συνιστά κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς Δικαίου. Είναι φανερό ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Τουρκία που δεν επιθυμούν τη συνεννόηση και τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών"...

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών... Ρωτάμε:
·                     Τη συνεννόηση και την καλή γειτονία επιχειρούν να διεμβολίσουν αυτές οι ενέργειες κύριε Κοτζιά, ή μήπως την ίδια την εθνική κυριαρχία μιας χώρας στη διπλωματία της οποίας προΐστασθε εσείς???
·                     Δυο πυραυλάκατοι, έτσι απλά ξεκόβουν από τη ρότα τους και εισβάλουν σε μια άλλη χώρα επειδή "κάποιες δυνάμεις" απλά το επεδίωξαν, ή μήπως αυτό... συμβαίνει με κατ ευθείαν εντολές από το σκληρό πυρήνα της Τουρκικής πολιτικής ηγεσίας και αρνείστε να τον κατονομάσετε???
·                     Οι υπόλοιπες δυνάμεις (πλην αυτών των "κάποιων" στις οποίες αναφέρεστε) πως ακριβώς αντιμετώπισαν τους επικεφαλείς αξιωματικούς των πειρατικών πυραυλάκατων??? Με επίπληξη??? Με αποστράτευση??? Τους παρέπεμψαν στην Τουρκική στρατιωτική δικαιοσύνη επειδή αυθαιρέτησαν σε βάρος μιας γειτονικής και φίλης χώρας??? Ή μήπως ως βασικούς συντελεστές υλοποίησης μιας πολιτικής της οποίας εσείς επιμένετε να αρνείστε να κατονομάσετε τα κέντρα που τη χορογραφούν και την ενορχηστρώνουν???
·                     Κι εκείνες οι ανεκδιήγητες δηλώσεις του συναδέλφου σας επί της Εθνικής Άμυνας με τον οποίο ειρήσθω εν παρόδω θα σηκώσετε μαζί το βρώμικο χεράκι σας μέσα στο κοινοβούλιο για να ψηφίσετε το έκτρωμα που σας υπαγόρευσαν, τι ακριβώς έγιναν κ. Κοτζιά??? Ενσωματώθηκαν στη "θετική ατζέντα των Ελληνοτουρκικών" την οποία εγκωμίασε ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός σας???
Ακου τραγικέ κ. Κοτζιά... Άκου δυο πράγματα και βάλτα καλά στο μυαλό σου...
Αυτή τη στιγμή, δεν είσαι το κολλητάρι του ΓΑΠ, αλλά ο Υπουργός Εξωτερικών της χώρας. Και ως τέτοιος, οφείλεις... 
ΚΑΙ να κατονομάζεις αυτό που συμβαίνει στη χώρα... 
ΚΑΙ να μην συγκαλύπτεις αυτόν που το χορογραφεί... 
ΚΑΙ να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου (τις εθνικές σου ευθύνες) απέναντι στον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίζεσαι...

Αυτό τραγικέ κ. Κοτζιά σημαίνει πως...
Αντί να φλυαρείς θολώνοντας τα νερά και αποκοιμίζοντας την Ελληνική κοινωνία...
Σηκώνεσαι... Αναλαμβάνεις συγκεκριμένη πρωτοβουλία έναντι των διεθνών οργανισμών... Εκθέτεις τη συνολική εικόνα της τουρκικής επιθετικότητας με ονόματα και διευθύνσεις... ΚΑΙφροντίζεις να θέσεις τους πάντες άμεσα ενώπιον των ευθυνών τους. 

Την ίδια στιγμή, έρχεσαι μέσα στην Ελληνική Βουλή... Σε αυτή τη Βουλή που θα σηκώσεις το χεράκι σου μεθαύριο για να υπερψηφίσεις μέτρα γενοκτονίας σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας... Και ενημερώνεις τόσο εσύ όσο και ο πολιτικός σου προϊστάμενος και πρωθυπουργός, για το πραγματικό περιεχόμενο των συνομιλιών και των δεσμεύσεων που αναλήφθηκαν στην αποφράδα συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στο Πεκίνο.

Κατάλαβες ποιός οφείλεις να είναι ο ρόλος σου κ. Κοτζιά ή να το κάνουμε φραγκοδίφραγκα???


"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.