Survivor στην οθόνη, Survivor και στην πραγματική ζωή



Το σύστημα μέσω του φόβου, της αποβλάκωσης, του "σκοτώματος" του ελεύθερου χρόνου, της αισθητικής ματαίωσης και άλλων τεχνικών χειραγώγησης και υποβάθμισης του νοητικού επιπέδου του λαού φροντίζει με κάθε μέσο (εκούσια ή ακούσια) να σταματήσει την λογική σκέψη, προσφέροντας αφειδώς τόνους εφήμερης εικονικής συνειδησιακής εκτόνωσης. 


Ένας λαός που εγκλωβίζεται στην φτώχεια και στο αδιέξοδο αναμασά ό,τι το βρωμοσύστημα του σερβίρει. Κλεισμένος στο κλουβί του γίνεται δέκτης κτηνωδών ενστίκτων και συμπεριφορών μιας ζωώδους προπαγάνδας του στύλ "Ο θανατός σου = η ζωή μου."

Ο "φόβος" μιας τηλεοπτικά στημένης πείνας και αβεβαιότητας μας παρασύρει όσο δυνατόν έξω από σκέψεις για το ποιος δημιουργεί τις δικές μας πραγματικές τραγικές ελλείψεις στην καθημερινή μας επιβίωση και κατ επέκταση στην επιβίωση εκατομμυρίων φτωχών συνανθρώπων μας στην κατεχόμενη Ελλάδα. 

Πόσο μάλλον σκέψεις όπως ότι οι Κατοχικοί φόροι δήμευσης σαν τον ΕΝΦΙΑ σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας θα αναγκάζονται να ζουν ένα πολύ ρεαλιστικό survivor, μεταφέροντας τους κανόνες της ζούγκλας στον τόπο μας. 

Για να μην περιμένουμε να έρθει η σειρά μας στο κρεματόριο του αδυσώπητου €υρωμονόδρομου, οφείλουμε καταρχήν στα προγονικά μας και κατά κύριο λόγο στα παιδιά μας, να συνειδητοποιήσουμε που μας οδηγούν, να ενεργοποιηθούμε και να αντισταθούμε οργανωμένα. 

Δεν θα τους δώσουμε την χαρά αυτοί να μας κλέβουν τα πάντα και εμείς να είμαστε ...κωλυόμενοι σε μια οθόνη.

Υγιώς σκεπτόμενοι επαναστατούμε συνειδησιακά. 

Κλείνουμε το χαζοκούτι...και θα ρθει ο κόσμος ανάποδα. 


ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΟΔΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.