Θες να αγοράσεις την Ελλάδα; Ο Άδωνις Γεωργιάδης την ξεπουλά σε τιμή ευκαιρίας...



Σε ένα ρεσιτάλ παραλογισμού που παραχώρησε στον αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξετέθη για μια ακόμα φορά ανεπανόρθωτα.

Ερωτώμενος τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία για να σταματήσει τη λιτότητα, ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόεβη μεταξύ άλλων στην εξής ντροπιαστική δήλωση: «Αν θέλετε να αγοράσετε την Ελλάδα, κάντε το τώρα που είναι φτηνή γιατί όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναλάβει την οικονομία, θα πάει πολύ πολύ καλύτερα»!

Βεβαίως, ενώ τόνιζε πως η Ελλάδα δεν αντέχει άλλη λιτότητα στα επτά χρόνια μνημονίων, παρέλειψε να ξεκαθαρίσει πως και επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά η χώρα μας ήταν το ίδιο «φτηνή» και ξεπουλιόταν αδιάκοπα στους ξένους κερδοσκόπους. Γλώσσα λανθάνουσα, τα αληθή λέγει όμως.

Επίσης, σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν ρίχνει την ευθύνη στο ΔΝΤ και τον Σόιμπλε και υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μετατρέψει την Ελλάδα στην πιο φιλική χώρα για τις επιχειρήσεις, ακόμα και από την εποχή της Αθηναϊκής Δημοκρατίας, αποδεικνύοντας περίτρανα την προέλευση του ρητού «Δύο πράγματα είναι άπειρα. Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία».

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο όπου ο Α. Γεωργιάδης, ως γνήσιος τηλεβιβλιοπώλης, βιάζεται να ξεπουλήσει την Ελλάδα.

Υ.Γ.: Όσο μιλάει εσείς παραγγέλνετε...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.