Βερολίνο - Μια ακόμα ψεύτικη σημαία, η συνενοχή των κυβερνήσεων είναι ανελέητη, Γράφει ο Peter Koenig


Επιμέλεια Μετάφρασης   Ο Γιώργος του Κλικ

Σχόλιο Επιμελητή Μετάφρασης:
Ένα ακόμα άρθρο διαμάντι του Peter Koenig. Από την ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης έχουν περάσει περίπου 10 ημέρες. Στο διάστημα αυτό μεσολάβησαν κάποια περιστατικά που επιβεβαιώνουν στο ακέραιο την βασική επιχειρηματολογία του αρθρογράφου, ότι δηλαδή οι δουλειές αυτές είναι στημένες (False Flags-ψεύτικες σημαίες):
1. Ο τρομοκράτης (μακαρίτης τρομοκράτης) μέχρι να φτάσει στην Ιταλία όπου και σκοτώθηκε ταξίδεψε μέσα από 3 ευρωπαϊκές χώρες καλύπτοντας περίπου χίλια χιλιόμετρα και διασχίζοντας τα αντίστοιχα σύνορα. Όλα αυτά στον άμεσο απόηχο του μακελειού. Ούτε ο Jason Bourne να ήταν...
2. Η αστυνομία τώρα ισχυρίζεται ότι ήταν γνωστό τρομοκρατικό στοιχείο, φίλα προσκείμενος προς Αλ Κάιντα, ότι ήξερε ότι τον παρακολουθούσαν και έδειχνε το δάχτυλο στις κάμερες, ότι αναζητούσε οδηγίες κατασκευής βομβών στο διαδίκτυο, και ότι οι εγκέφαλοι της αντιτρομοκρατικής είχαν συσκεφθεί… 7 (!) φορές για χάρη του στο πρόσφατο παρελθόν. Επιπλέον απολάμβανε των ανάλογων κοινωνικών παροχών σε διάφορους γερμανικούς δήμους μέχρι να αποφασιστεί εάν και πόσο επικίνδυνος ήταν. Για τέτοια κατάχρηση φιλοξενίας μιλάμε.
Βέβαια ο μόνος που είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των αρχών είναι οι ίδιες οι αρχές. Εάν ο μακαρίτης ο Anis Amri ενδεχομένως να είχε κάποιες αντιρρήσεις ως προς την αφήγηση των αρχών, δυστυχώς δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί γιατί, ως γνωστόν, οι νεκροί δεν μιλάνε όπως γράφει και ο Koenig.
Δηλαδή οι κακόμοιρες οι αρχές είχαν κομμάτι δεμένα τα χέρια τους, μην παραβιάσουμε δα και τον νόμο. Όπερ;
Όπερ Νο 1 καλό είναι να στενέψουμε (ή να χαλαρώσουμε ανάλογα πως κοιτάει κανείς το πράγμα) λίγο ακόμα αυτούς τους νόμους.
Όπερ Νο 2 καλό είναι να εμπεδώσουμε ότι ο πραγματικός εχθρός ακούει στο όνομα “Μουσουλμάνος”. Και συνεπώς καλό είναι να αυξήσουμε την ασφάλεια μας. Το λέει και η παροιμία: Better safe than sorry.
Προς επιβεβαίωση των ανωτέρω μας έρχεται και η είδηση για τα μαζικά χουφτώματα (sex attacks λέγεται κόσμια) στο Innsbruck της Αυστρίας το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Φαίνεται ότι τελευταία η ανεξέλεγκτη ομαδική σεξουαλική παρόρμηση έχει πολύ επιλεκτικό και γεωγραφικά στοχευμένο χαρακτήρα. Η αστυνομία όμως δηλώνεικάναμε ότι μπορούσαμε. Δηλαδή, “δεν μας λύνετε λίγο τα χέρια;”
Η μόνη που δεν φαίνεται να πτοείται από όλα αυτά τα βουτηγμένα στο αίμα τραγελαφικά είναι η μεγάλη μας φίλη και ευεργέτιδα, η μαντάμ Μέρκελ: “Κακοί τρομοκράτες δεν θα μας χαλάσετε εσείς τον ανθρωπισμό μας”.
Είναι να αναρωτιέται κανείς πως είναι δυνατόν να μας θεωρούν τόσο, μα τόσο, ηλίθιους. Μήπως ετοιμάζουν κάτι πραγματικά μεγάλο;
Καλή ανάγνωση.




Τυχαίες δολοφονίες από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες - 12 νεκροί, περίπου 40 τραυματίες, είναι το αποτέλεσμα της τελευταίας επίθεσης-ψεύτικη σημαία στο Βερολίνο, όταν στις 19 Δεκεμβρίου, ένα φορτηγό όργωσε μια αγορά Χριστουγέννων στο Bretscheideplatz του Βερολίνου, κοντά στο καταπράσινο Kurfuerstendamm. Είναι ένα “déjà-vu” όχι περισσότερο από μισό χρόνο μετά, όταν στη Νίκαια της Γαλλίας, στις 14 Ιουλίου, ένα φορτηγό θέρισε πλήθος κόσμου που γιόρταζε την Ημέρα της Βαστίλης.

Στο Βερολίνο, ο πρώτος “ένοχος” ήταν ένας Πακιστανός ο οποίος προφανώς “το έσκασε”. Όταν αργότερα εμφανίστηκε και εξήγησε με αποδείξεις την αθωότητά του, χρειάστηκε να τον αφήσουν. Στην καμπίνα του φορτηγού βρήκαν επίσης ένα νεκρό άνδρα πολωνικής καταγωγής. Δεν μπορούσε να κατηγορηθεί, αφού ήταν νεκρός. Στη συνέχεια, το κυνηγητό κόλλησε μέχρι, ως εκ θαύματος, περίπου μια ημέρα αργότερα, βρήκαν μέσα στο φορτηγό δελτία ταυτότητας κάποιου κυρίου Anis Amri (24 ετών) υπηκοότητας Τυνησίας. Όπως συνηθίζεται με αυτούς τους τρομοκράτες, τους αρέσει να αφήνουν την ταυτότητά τους πίσω. Φαίνεται να είναι μέρος της στρατηγικής τους να συλλαμβάνονται και να σκοτώνονται. Τώρα, υπήρχε και πάλι ένας “ύποπτος”, που μπορούσε να κυνηγηθεί σε όλη την Ευρώπη.

Στις τρεις το πρωί της 23ης Δεκεμβρίου, και πάλι ως εκ θαύματος, ο Anis Amri εμφανίστηκε σε μια πλατεία στο Μιλάνο, φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με δύο αστυνομικούς, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι τράβηξε ένα όπλο, και ένας από αυτούς πυροβόλησε και τον σκότωσε. Δεν υπήρξαν μάρτυρας, ούτε αποδείξεις. Δύο Ιταλοί αστυνομικοί σκότωσαν έναν νεαρό άνδρα, που - λένε - δεν είχαν ιδέα ποιος μπορούσε να είναι. Έγιναν ήρωες, κυριολεκτικά εν μία νυκτί. Ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας, Paolo Gentiloni, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη. Και το ίδιο έκανε και η κυρία Μέρκελ και ο υπουργός της των Εσωτερικών, Thomas de Maizière.

Το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά. ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ. Είτε στο Παρίσι (Charlie Hebdo και Bataclan), είτε στη Νίκαια, στις Βρυξέλλες, στο Μόναχο, στο Ορλάντο της Φλόριντα, ή στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνια...... το ίδιο μοτίβο ξανά και ξανά. Το “όργωμα-μέσα-σε-εορτάζον-πλήθος”, μοιάζει με μπαλαντέρ, κερδίζει πάντα, είναι φωτοαντίγραφο της σφαγής της 14ης Ιουλίου στη Νίκαια. Στο τέλος ο ορισθείς “μουσουλμάνος”  τρομοκράτης σκοτώνεται. Δεν υπάρχουν πλέον μάρτυρες.

Λαοί ξυπνήστε! Οι ίδιες οι δυτικές κυβερνήσεις σας, σας σκοτώνουν. Χρησιμοποιούν τις μυστικές υπηρεσίες τους, ο πυρήνας των οποίων είναι η CIA, η Mossad και το MI6, με τη συνεργασία των ομολόγων τους και των ελίτ  αστυνομικών δυνάμεων των αντίστοιχων χωρών, όπου διαπράττεται η ψεύτικη σημαία. Είστε οι είλωτες που χρειάζονται για να επιτύχουν το στόχο τους. Είστε τροφή για τα κανόνια της απληστίας τους. Μην πιστεύετε ούτε στιγμή ότι οι αντίστοιχες κυβερνήσεις σας δεν ήξεραν και δεν ξέρουν τι συμβαίνει. Είναι οικεία τμήματα αυτών των μαζικών δολοφονιών. Οι υποτιθέμενοι δολοφόνοι - με ιδιαίτερη έμφαση στο “υποτιθέμενοι” - μπορεί να κορνιζάρονται σαν μουσουλμάνοι, αλλά οι πραγματικοί δράστες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ, είναι οι δικές σας άβουλες κυβερνήσεις-μαριονέτες. Υπακούουν σε εντολές για να δαιμονοποιηθεί η μουσουλμανική πίστη και κοινωνία.

Αυτό είναι που η Δύση ξέρει καλύτερα – η δυσφήμηση και η διάκριση, η κατηγορία αθώων, για να εξυπηρετηθούν οι σκοποί τους, οι κυρώσεις για όσους δεν υποτάσσονται. Με λίγα λόγια: Ο δυτικός είναι ένας εξαιρετικά εγκληματικός πολιτισμός, με επικεφαλής δολοφόνους. Στην πραγματικότητα, καμία αλλαγή τα τελευταία 800 και πλέον χρόνια, με τις αποικίες, την εκμετάλλευση, τους βιασμούς, τις δολοφονίες ανθρώπων στην Ασία, την Αφρική και την Λατινική Αμερική. Οι σημερινοί “ηγέτες” είναι οι απόγονοι αυτών των βιαστών και δολοφόνων των περασμένων εποχών, τα τέκνα του επιθετικού Ιουδαιο-χριστιανικού πολιτισμού της απληστίας. Αποτελούν τον πυρήνα του δυτικού μας δολοφονικού πολιτισμού.

Αυτοί οι δυτικοί “ηγέτες” είναι απλώς μαριονέτες, επειδή τους έχουν βάλει στην “εξουσία” τα αόρατα, αλλά αιματοβαμμένα χέρια των αόρατων ελίτ, που ονομάζονται επίσης και Βαθύ Κράτος - το Βαθύ Κράτος που έχει γίνει παγκόσμιο. Η δημοκρατία είναι νεκρή. Έχει γίνει ένα άχρηστο πεθαμένο σύνθημα. Καμία από τις επονομαζόμενες εκλογές κατά την τελευταία δεκαετία στον δυτικό κόσμο δεν ήταν δημοκρατική. Ήταν όλες απάτες και χειραγωγήσεις του νου και της βούλησης των λαών. Και αν δεν ήταν σύμφωνες με αυτό που τα αφεντικά της Ουάσιγκτον και τα υπέρτατα αφεντικά τους επιθυμούσαν, τότε ξεκινούσε το σχέδιο Β “αλλαγής καθεστώτος”. Έχουν γίνει σπεσιαλίστες  της ημι-παράνομης “αλλαγής καθεστώτος” μέσω κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων – όπως στην Παραγουάη, την Ουκρανία, την Βραζιλία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, την Ισπανία και αλλού. Εάν αυτοί οι τελικά “εκλεγμένοι” τάχα δυτικοί ηγέτες, από τον Ομπάμα, την Μέρκελ, τον Ολάντ, την Μαίη, τον Gentiloni - και ολόκληρη τη συμμορία των ΕΕ / ΟΟΣΑ, δεν συμπεριφερθούν σαν καλά παιδιά, την έχουν βάψει, ρισκάρουν τη ζωή τους. Αυτή είναι η έκταση της ατιμωρησίας που καθοδηγεί αυτή την ηγεμονική εγκληματική σούπερ δύναμη προς την Νέα Παγκόσμια Τάξη, ή την Μια Παγκόσμια Τάξη, με επικεφαλής την Μια Σιωνιστική-Αγγλο-αυτοκρατορία, η οποία είναι συνώνυμη του παγκόσμιου χρηματοπιστωτισμού και της πολεμικής βιομηχανίας.

Η χρηματοπιστωτική συμμορία, οι άρχοντες του χρήματος, οι Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Morgan, Soros και λοιποί, η FED, η BIS (Bank for International Settlements - Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών, η μυστική κεντρική τράπεζα όλων των κεντρικών τραπεζών) και η Goldman Sachs, πρέπει να δράσουν γρήγορα. Αλλιώς θα μπορούσαν να χάσουν το βασικό μέσο της εξουσίας τους, η πυραμίδα απάτη της οικονομίας του δολαρίου μπορεί να καταρρεύσει, πριν φτάσουν τον στόχο τους - έναν κόσμο υπό συνεχές χάος, όπου οι συγκρούσεις και οι πόλεμοι δεν τελειώνουν ποτέ. Έναν κόσμο στον οποίο μια μικρή ελίτ, υποδουλώνει το 99,99% των "Εμείς, ο Λαός” - κάτω από όλο και πιο  επιδεινούμενες συνθήκες ζωής, ανεργίας, δυστυχίας, αρρώστιας, ιδιωτικοποιημένων κοινωνικών υπηρεσιών, όπου όλα συμβάλλουν σε μια σταθερή μείωση του προσδόκιμου ζωής.

Μεταξύ των εργαλείων τους είναι το μόνιμο χάος, ενισχυμένο από την αύξηση των νέων και των παλαιών ασθενειών και επιδημιών. Δοκιμάζονται και εφαρμόζονται σε κάποια από τα αμέτρητα εργαστήρια των CIA, Mossad, MI6 και άλλων μυστικών υπηρεσιών και του στρατού σε όλο τον κόσμο (κατά ορισμένες εκτιμήσεις κυμαίνονται από 70 έως πάνω από 100). Η “ως δια μαγείας” επιδημία Έμπολα (2013 - 2016) στη Δυτική Αφρική, ήταν μόνο μία από αυτές τις περιπτώσεις δοκιμής. Άλλες εμφυτευμένες θανατηφόρες συμφορές μπορεί να περιλαμβάνουν λιμούς μέσω της κερδοσκοπίας τροφίμων και τους ΓΤΟ, καθώς και μακροπρόθεσμες εξουθενωτικές γενετικές ασθένειες που “εμβολιάζονται” μέσω των (αναγκαστικών) εμβολιασμών κατά της γρίπης και άλλων πραγματικών ή κατασκευασμένων ασθενειών, καθώς και γενετικά τροποποιημένων τροφίμων.

Τα ανοιχτά σύνορα που επιβάλλονται από τα λόμπι του εμπορίου και τον ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου) θα εξαλείψουν τους μικρούς αγρότες και κατασκευαστές στις αναπτυσσόμενες χώρες, παραδίδοντας τελικά τα μονοπώλια σε μεγάλες, κυρίως αμερικανικές, εταιρείες, σε βάρος των ήδη φτωχών εθνών, των οποίων την ευπάθεια θα εκμεταλλευθούν ακόμα  περισσότερο με την εξαγωγή των φυσικών τους πόρων για πενταροδεκάρες, έτσι ώστε να μπορούν να αποπληρώνουν τα επιβεβλημένα και χιλιομοχλευμένα δάνεια από το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Οι πλημμύρες προσφύγων από εμπόλεμες ζώνες προς βιομηχανικές πλούσιες χώρες, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή από το πόλεμο στη Μέση Ανατολή προς την Ευρώπη, θα διαταράξουν την αγορά εργασίας, θα σπρώξουν προς τα κάτω τους μισθούς, θα δημιουργήσουν μαζική ανεργία. Αυτά είναι όλα εργαλεία για την υποδούλωση των λαών. Οι άνθρωποι που έχουν να φροντίσουν και να αγωνιστούν για την καθημερινή τροφή και συχνά για την ίδια την επιβίωση, δεν έχουν καμία ενέργεια ή χρόνο για να βγουν στους δρόμους και να διαμαρτυρηθούν. Αυτό είναι το σχέδιο. Λειτουργεί ήδη. Κοιτάξτε μόνο την Ελλάδα.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τη σφαγή του Βερολίνου;Όλες τις σχέσεις. Το Βερολίνο, όπως το Παρίσι, οι Βρυξέλλες, το Μόναχο, το Ορλάντο... είναι απλά ένα γρανάζι στον τροχό της κίνησης του τέρατος προς την πλήρη παγκόσμια ηγεμονία. Τα απροσδόκητα, τυχαία μακελειά και οι πράξεις τρόμου ενσπείρουν μιζέρια, φτώχεια και φόβο. Οι άνθρωποι που φοβούνται θα ζητήσουν περισσότερη αστυνομική και στρατιωτική προστασία. Θα παραδώσουν οικειοθελώς τα ανθρώπινα και πολιτικά τους δικαιώματα για αυτό που ελπίζουν ότι θα είναι περισσότερη “προστασία”, αγνοώντας το γεγονός ότι οι κυβερνήσεις από τις οποίες ζητούν μεγαλύτερη προστασία είναι οι ίδιες που διαπράττουν αυτές τις πράξεις προδοσίας και τρομοκρατίας, είναι αυτές οι ίδιες που βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες. Τα σιωνιστικά-αγγλοσαξονικά ελεγχόμενα presstitute-ΜΜΕ είναι σε μόνιμη λειτουργία πλύσης εγκεφάλου. Εκτός και αν αναζητήσει κανείς τις ειδήσεις και τις πληροφορίες από μόνος του στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, τα ΜΜΕ δεν θα του πουν ποτέ την αλήθεια, αλλά μόνο τα ψέματά τους, και πάλι ψέματα, μέχρις ότου, περισσότερα από τα ίδια ψέματα, θα κατασκευάσουν την δημόσια αλήθεια.

Ο φόβος του κόσμου και η απουσία των πολιτικών δικαιωμάτων είναι απλά βήματα προς την αυξημένη στρατιωτικοποίηση της Δύσης, ήδη συμβαίνει - δείτε την Γαλλία – ο Πρόεδρος Ολάντ κατάφερε να επεκτείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τον Ιούλιο του 2017. Ο στόχος είναι να συμπεριληφθεί αυτό μέσα στο Γαλλικό Σύνταγμα, βάζοντας ουσιαστικά τους Γάλλους κάτω από μόνιμη, πραγματική ή εν δυνάμει, απειλή στρατιωτικού νόμου. Άλλοι μπορεί να ακολουθήσουν – Γερμανία, Ιταλία – όλοι εκείνοι των οποίων οι εκλογείς ανησυχούν για την ΕΕ και “το χρήμα του μονοπωλίου”, το ευρώ, και που θα μπορούσαν να αναζητήσουν ένα EUREXIT. Αυτό θα μπορούσε να ραγίσει το ποτήρι, να το πω έτσι, ή τουλάχιστον να θέσει ένα φρένο στην ξέφρενη επίθεση των ηγεμόνων.

Ο φόβος των ανθρώπων θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει την παραπαίουσα αιτιολόγηση ύπαρξης του ΝΑΤΟ. Η πτώση του ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσει. Το ΝΑΤΟ είναι ο πολεμιστής ναυαρχίδα του Βαθέος Κράτους, το στρατιωτικό φόβητρο και πολεμοκάπηλος έναντι της Ρωσίας και τελικά της Κίνας – τα τελευταία απομεινάρια που πρέπει να κατακτηθούν από την αυτοαποκαλούμενη πανίσχυρη αυτοκρατορία, τις αόρατες ελίτ που προσποιούνται ότι κυβερνούν τον κόσμο. Ευτυχώς, δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στο δίδυμο σκάκι Ρωσίας-Κίνας, το οποίο σταδιακά εξουδετερώνει τα επιδεικτικά και δολοφονικά κατορθώματα της Δύσης.

Φανταστείτε, τις δικές σας ασπόνδυλες κυβερνήσεις, που ακολουθούν τις διαταγές του παγκοσμιοποιημένου Βαθέος Κράτους – στο Βερολίνο, το Μόναχο, τη Νίκαια, το Παρίσι, τις Βρυξέλλες, το Ορλάντο, και σε μια σχεδόν ατέλειωτη λίστα από ψεύτικες σημαίες – και σφάζουν τυχαία εκατοντάδες ανθρώπους, δημιουργώντας ατελείωτο πόνο και ανθρώπινη συμφορά. Πώς μπορούμε να σεβαστούμε τους λεγόμενους ηγέτες μας; Έχουν μηδενική εκτίμηση για μας, εμάς που μας οφείλουν το ψωμί που τρώνε. Θα μας σκοτώσουν, χωρίς δισταγμό, αν το επιθυμούν και εξυπηρετεί τον σκοπό τους – και την απληστία τους.

Στην περίπτωση του Βερολίνου, η γερμανική κυβέρνηση είναι στενά συνένοχος στη διαταραχή του εορτασμού του τέλους του έτους με μια κραιπάλη δολοφονιών, κατηγορώντας τους μουσουλμάνους, βρίσκοντας ένα προσδιορισμένο από πριν θύμα, τον κύριο Anis Amri, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν είχε ιδέα ότι ήταν προγραμμένος. Στην Ιταλία, η αστυνομία τον πιάνει (ή πιάνει κάποιον που του είχαν αποδώσει το όνομα του προγραμμένου θύματος από την Τυνησία), τον σκοτώνουν – και, ιδού – η υπόθεση έχει κλείσει. Μια ακόμα ψεύτικη σημαία διασποράς φόβου γεννήθηκε και ολοκληρώθηκε, προωθώντας  την καταστροφική μπουλντόζα της αυτοκρατορίας μια θέση πιο κοντά στην Κυριαρχία Πλήρους Φάσματος.

Το ΜΜΕ θα κάνουν τα υπόλοιπα – μέχρι την επόμενη ψεύτικη σημαία. Προετοιμαστείτε. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί μόνο αν αφήσουμε τις κυβερνήσεις μας να την βγάλουν καθαρή με τη δολοφονία. Αν κλείσουμε τα μάτια μας στην πραγματικότητα. Αν συνεχίσουμε να πιστεύουμε τα presstitute ΜΜΕ. Και αν συνεχίσουμε να λυγίζουμε κάτω από τον φόβο. Ναι, είναι φρικτό αυτό που κάνουν. Σπέρνουν ανθρώπινη δυστυχία, συμφορά, φρικτό πόνο στους πολίτες τους – όλα αυτά στο όνομα της απόλυτης εξουσίας, ούτε καν για αυτούς τους ίδιους, αλλά για τα αφεντικά τους που τους εξουσιάζουν. Αυτοί οι υποτελείς περιμένουν τελικά να ανταμειφθούν. Ωστόσο, εδώ και χιλιάδες χρόνια, αυτοκρατορίες έχουν εργαστεί μέσω πληρεξουσίων, τους οποίους ανάθρεψαν και κακόμαθαν – μόνο για να τους πετάξουν στο τέλος στην άκρη, όταν έφτασαν τον στόχο τους και οι υποτελείς έγιναν μια ενόχληση. Ο 21ος αιώνας δεν είναι διαφορετικός. – Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας; – Πιστέψτε με, δεν είναι. Σκεφθείτε το.

Άνθρωποι ξυπνήστε! - Μποϊκοτάρετε τα ΜΜΕ. Βρείτε χρόνο να ψάξετε την αλήθεια αλλού, για παράδειγμα, στο RT, το Telesur, το Global Research, το ICH, το New Eastern Outlook (NEO), το CounterPunch, το The Saker, το Voltairenet (ΣτΜ, ας προσθέσω για εμάς εδώ το Τελευταία Έξοδος) – και πολλά άλλα. Το Βαθύ Κράτος δεν μπορεί να κερδίσει χωρίς τη συμμετοχή σας.


(1) Ο Peter Koenig είναι οικονομολόγος και γεωπολιτικός αναλυτής. Είναι επίσης ένας πρώην μέλος του προσωπικού της Παγκόσμιας Τράπεζας και εργάστηκε εκτενώς σε όλο τον κόσμο στους τομείς του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων. Γράφει τακτικά για τα Global Research, ICH, RT, Sputnik, PressTV, The 4th Media, Telesur, TruePublica, The Vineyard of The Saker Blog και άλλους δικτυακούς τόπους στο Διαδίκτυο. Είναι ο συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed – μυθιστόρημα που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και στα 30 χρόνια εμπειρίας στην Παγκόσμια Τράπεζα σε όλο τον κόσμο. Είναι, επίσης, συν-συγγραφέας της The World Order and Revolution! – Essays from the Resistance.

Πηγήthesaker

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.