Ο φασίστας Σούλτς ταυτίζει την αντίσταση των λαών απέναντι στο €νταχάου με τον λαϊκισμό και την ακροδεξιά

Σχόλιο Ιστολογίου: Η φυσιολογική αντίσταση των λαών για αυτοδιάθεση και δημοκρατία απέναντι στην Ευρώπη του 4ου Ράιχ ταυτίζεται με τον ναζισμό και τον λαϊκισμό από τον φασίστα, ρατσιστή και μπεκρούλιακα Σούλτσ. Όσο και να θέλουν να την περάσουν αυτή την προπαγάνδα δεν θα τους περάσει, όπως κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος όλες οι εκστρατείες προπαγάνδας και στην Βρετανία με το ΒRΕΧΙΤ και στην Ιταλία με το ΟΧΙ και στην Ελλάδα με το δικό μας ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ. Οι λαοί ξέρουν να κρίνουν τι λένε τα αποβράσματα της ευρωμασονίας των λόμπι και των υπερεθνικών ελίτ.  
Αλλά οι λαοί δεν πρέπει να επαναπαύονταιΤο λέμε αυτό γιατί μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας μας, που βρίσκεται σε πολιτική αποχή, έχει την αυταπάτη ότι το €νταχάου θα καταρρεύσει χωρίς αντίσταση και η ελευθερία για τα έθνη και τους λαούς θα προκύψει από …τύχη. 


Σουλτς: Οι λαϊκιστές και οι ακροδεξιοί δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται με το γάντι

«Παρατηρούμε ότι οι καταστροφείς έχουν ρεύμα και αυτό χρήζει απαντήσεως. Τα συνθήματα των λαϊκιστών και των ακροδεξιών δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει κανείς με περίτεχνα σμιλεμένα επιχειρήματα. Η χοντροκομμένες συμπεριφορές χρειάζονται μερικές φορές και ανάλογη αντιμετώπιση».

Τα παραπάνω είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Suddeutschen Zeitung.

«Εν τούτοις πρέπει να αναρωτηθούμε από πού προέρχονται ο θυμός, η απογοήτευση, η απελπισία των ψηφοφόρων κομμάτων όπως το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας. Δεν πρόκειται μόνο για πολίτες οι οποίοι περνάνε δύσκολα. Είναι και εύποροι πολίτες οι οποίοι φοβούνται για το άδηλο μέλλον. Αυτούς τους φόβους δεν μπορεί κανείς να τους διαλύσει με τη μίμηση ανεύθυνων συνθημάτων», προσέθεσε ο Μάρτιν Σούλτς, του οποίου η θητεία λήγει στις 17 Ιανουαρίου.

Ο Γερμανός πολιτικός ανέφερε επίσης ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε κακή κατάσταση και εξήγησε: «Μετά το Brexit δεν αντιμετωπίστηκε το θέμα με σωστό τρόπο. Η απόφαση των Βρετανών έδωσε τη δυνατότητα να εμβαθύνουν οι σχέσεις της υπόλοιπης Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αυτό όμως δεν αξιοποιήθηκε. Βρισκόμαστε σε τέλμα. Τώρα πρέπει να κάνουμε ότι είναι αναγκαίο ιδίως για την ευρωζώνη. Δεν έχω όμως αυταπάτες, βλέπω τις πραγματικές πολιτικές ισορροπίες οι οποίες δεν το επιτρέπουν».

Θεωρεί δε ότι η ενδυνάμωση του ευρώ είναι δυνατή και χωρίς αλλαγές των ευρωπαϊκών συνθηκών και άσκησε κριτική στα κράτη- μέλη: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ήταν υπέρ, αλλά σκοντάφτει στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, στις εθνικές κυβερνήσεις. Η ΕΕ είναι τόσο ισχυρή όσο τις επιτρέπουν τα κράτη- μέλη».

Από τις κυβερνήσεις των χωρών μελών της ΕΕ ο Μάρτιν Σούλτς ζήτησε να υποστηρίξουν την Ένωση ανοικτά. «Τα εθνικά κράτη μεταβίβασαν εδώ και χρόνια περισσότερες αρμοδιότητες στις Βρυξέλλες αλλά δεν το εξήγησαν στους πολίτες. Αυτοί οι ίδιοι οι οποίοι συμφωνούν στις Βρυξέλλες κάνουν μετά στην πατρίδα τους σαν να εξαναγάστηκαν από κάποια αόρατη δύναμη να το κάνουν. Αυτό είναι ολέθριο», υπογράμμισε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.