Ο...χρήσιμος Φασισμός

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
Σε σπίτια επί της Ελλάδας ζητούν να επενδύσουν τα "λεφτά" τους..

Την Πέμπτη υπογράφηκε από τον υπουργό Οικονομικών, Ευ. Τσακαλώτο και τον πρέσβη των ΗΠΑ, G Pyatt, η διμερής Συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τη βελτίωση της διεθνούς φορολογικής συμμόρφωσης και την εφαρμογή του νόμου περί φορολογικής συμμόρφωσης λογαριασμών της αλλοδαπής καθώς και το σχετικό Μνημόνιο Συνεννόησης των δύο πλευρών.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Οικονομίας, Γ. Παπαδημητρίου, συναντήθηκε χτες με τον απερχόμενο πρέσβη της Ουκρανίας στην Ελλάδα, Β. Σκουρόφ. Οπως ανακοινώθηκε, συζητήθηκαν οι προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων, ενόψει μάλιστα της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Ουκρανίας που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα στο Κίεβο.

Ο Γ. Παπαδημητρίου εστίασε «στη δυνατότητα επέκτασης των ελληνικών εξαγωγών σε μεγαλύτερο φάσμα προϊόντων, αλλά και στην προοπτική μεταφοράς τεχνογνωσίας και υπηρεσιών που χρειάζεται σήμερα η Ουκρανία», αλλά και για τις «ευκαιρίες» που ανοίγονται για επενδύσεις στους τομείς της ναυτιλίας, της αγροδιατροφής και της βιομηχανίας, στον τομέα της τεχνολογίας, στον κατασκευαστικό τομέα, στην Ενέργεια και τις μεταφορές.

Από την πλευρά του, ο πρέσβης της Ουκρανίας εστίασε στο ενδιαφέρον Ουκρανών επενδυτών για την αγορά κατοικιών στην Ελλάδα, με στόχο την αξιοποίηση του προγράμματος αδειών διαμονής για κατοίκους τρίτων χωρών

ΠΗΓΗ: ΚΛΥΔΩΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.