"Ο Τσίπρας είναι sexy"


Του mitsos175


"Ο Τσίπρας είναι sexy" μας είπε το περιοδικό People. Μαζί με τον Ιταλό πρώην πρωθυ-πουργό, που έχασε το δημοψήφισμα και κάτι άλλους "ομορφάντρες".

Δεν ξέρω, αν οι Ιταλοί συμφωνούν για το δικό τους, πάντως ο δικός μας δεν είναι μόνο sexy αλλά και καρπερός. Μας έχει "γκαστρώσει" όλους, μια χώρα ολόκληρη. Κι αναμφισβήτητα οι περισσότεροι θέλουν να τον πηδήξουν. Γιατί να μην θέλουν; Αφού διαπραγματεύτηκε τη βαζε-λίνη, μας έφερε μνημόνιο "ασάλιωτο".

Νέα μέτρα, τα παλιά δηλαδή, πιο brutal, πιο "ενισχυμένα", να πονέσουμε περισσότερο. Για να γίνει "κούρεμα" του χρέους. Θα το πάρουν λίγο στις άκρες των μαλλιών, ενώ εμάς θα κόψουν στη μέση ότι έχει απομείνει από μισθούς ή συντάξεις. Θα φτάσουμε να παίρνουμε αναμνηστικό σύνταξης, ώστε να θυμόμαστε, ότι κάποτε παίρναμε λίγα λεφτά. Sex, kinky βέβαια, αλλά sex.

Και παντού, να υπάρχει ποικιλία. Στα νοσοκομεία, που πας για μια ασθένεια και κινδυνεύεις να βρεθείς με καμιά δεκαριά ενδονοσοκομειακές, γιατί δεν υπάρχει ούτε για απολυμαντικό. Ένας νοσοκόμος για ένα λόχο ασθενών. Σε λίγο θα πάρει προαγωγή, από "λοχαγός" θα γίνει "ταγματάρχης".


Αλλά και sex στα μαγαζιά. Τώρα και την Κυριακή. "Πέντε μέρες τρως αγγούρι και το Σάββατο είσαι μούρη", έλεγε το σύνθημα. Παλιά, διότι τώρα κάθε μέρα τρώνε αγγούρι οι εργαζόμενοι, ενώ τα Σαββατοκύριακα έχει "διπλή μερίδα". Μόνο "αγγούρι τρώνε", τίποτε άλλο. Σεξ λοιπόν παντού. Στις δημόσιες υπηρεσίες, στα Υπουργεία, εξ ου και "γαμώ τα υπουργεία σας", στην Παιδεία, τη Δικαιοσύνη... έχουν πηδήξει τα πάντα. Δεν μπορούν να καταλάβουν οι κηφήνες, γιατί έχει ο κόσμος τόσα νεύρα, αφού καθημερινά τον "κανονίζουν".

Γιατί δεν είναι συναινετικό, παλιοτόμαρα, είναι ΒΙΑΣΜΟΣ. Θα 'ρθει κι η σειρά των φτωχών να πηδήξουν. Πότε; Όταν γυρίσει ο τροχός της Επανάστασης. Τότε θα δείτε "γλέντια τρικούβερτα". Αν είναι sexy ο Κούλης; Τι να πω; Σε μερικούς αρέσει η κτηνοβασία, καθόσον αυτό το "κτήνος" θέλει να απολύσει, ότι δεν είναι βαφτιστήρι του μπαμπά του. Πάντως ο Λεβέντης τη βρίσκει με αεροπλάνα. Θέλει να κόψει συντάξεις για να πάρει stealth. Βασίλη, κόψε το ξεροκέφαλο σου, έτσι κι αλλιώς άχρηστο είναι. Ουφ! Κουράστηκα από το πολύ σεξ, ας αλλάξω θέμα.

Από τάφο σε τάφο πάει ο Τσίπρας. Μας προετοιμάζει για το 4ο Μνημόνιο. Αφού τόλμησε να εκφωνήσει τον επικήδειο του Κάστρο, θα επισκεφτεί τώρα και τον τάφο του Ιησού. Φυσικά, αν πήγαινε Κούβα, όσο ζούσε ο Φιντέλ, θα κατέληγε στη θάλασσα, να κολυμπάει για Φλόριντα.


Προκαλεί την τύχη του πάντως. Ο Ιησούς, λένε οι παπάδες, δεν πέθανε. Μπορεί να γυρίσει και να τον διαολοστείλει. Άμα θέλει τάφο, να φτιάξει του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει το πτώμα άταφο και ζέχνει. Ή να κάνει όπως ο Σαμαράς.

Μιμήθηκε τη ΝΔ σε όλα, γιατί όχι και σ' αυτό; "Αριστερέ ηγέτη", βρες ένα τάφο και πες "είναι του Μεγαλέξανδρου". Δε σ' αρέσει ο Μεγαλέξανδρος; Γιατί; Κι αυτός έκανε στην Ασία, ότι κάνει σε μας η Τρόικα: Κατακτήσεις, καταστροφές, πλιάτσικο... Καλά, πες ότι βρήκες το "μαρμαρωμένο βασιλιά", να χαρεί κι η Ελεύθερη Ψώρα. Που στο τέλος να δείτε, πως ο "αριστερός" θα τον φέρει τον Κοκό, έστω και με εγκεφαλικό. Μετά θα πάθουμε όλοι έμφραγμα κι έτσι θα λυθούν τα προβλήματα μας. Στην άλλη ζωή.

Αλλά! Υπάρχει ελπίδα. Σε άλλον πλανήτη, που βρέθηκε νερό, το οποίο δεν έχουν ακόμα ιδιωτικοποιήσει. Να την κάνουμε για κει, εκτός αν αποφασίσουμε να φτιάξουμε τον κόσμο μας εδώ, στέλνοντας τα παράσιτα, τα λαμόγια, τους κάθε λογίς άχρηστους κι επικινδύνους πολιτικούς στο διάστημα. Εναλλακτικά μπορούμε να τους κρεμάσουμε με μανταλάκια, να τους βλέπουμε, να τους φτύνουμε, μη βασκαθούν, έτσι όπως τα έκαναν. "Μαζί σου Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι", μας έχουν ρίξει έξι, πριν ακόμα φέξει. Τρία (με το συμπάθιο) είναι τα Μνημόνια; Επί δύο το ΔΝΤ και η ΕΕ, έξι. Κι έπεται συνέχεια...


από το «Βαθύ Κόκκινο»   μέσω   ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΕΠΑΜ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.