Στα όπλα! Ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος στόχος του Πούτιν μετά την Βρετανία και πριν από τη Συρία;


Γράφει Ο Γιώργος του Κλικ

Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες από εγκυρότατες βρετανικές εφημερίδες έχουν σπείρει τον τρόμο σε ολόκληρη την δημοκρατική Δύση, και κυρίως στην ΕΕ και ΣΙΑ, δηλαδή στο 4ο Ράιχ των ναζί πατέρων της Ευρώπης των λαών.

Η dailymail (“Το πιο προηγμένο αντιτορπιλικό του κόσμου στα ίχνη των πλοίων του Πούτιν”)


η express (“Η οργή της May στην ρωσική επιθετικότητα”)
 

η sun (“Ποιον νομίζετε ότι δουλεύετε Κε Πούτιν;”)



καθώς και ολόκληρη η ορχήστρα των δυτικών και άρα “δημοκρατικών ΜΜΕ” – “presstitutes” κατά τον Paul Craig Roberts, πορνοδημοσιογραφία θα το λέγαμε ελληνικά – ηχούν τα τύμπανα του πολέμου: “Έρχονται οι Ρώσοι”, βερσιόν 2016, στ' αχνάρια του γνωστού φοβικού μιμιδίου της εποχής του Μακαρθισμού των ΗΠΑ, το οποίο έκανε τους Αμερικανούς να κοιτάζουν πάντα κάτω από το κρεβάτι τους πριν πέσουν για ύπνο μπας και κρύβεται εκεί κάνας αιμοβόρος Ιβάν.

“Στα όπλα! Ένας ρωσικός στόλος κινείται σε διεθνή ύδατα!”

Πρόκειται για 6-7 πλοία (ένας στολίσκος για την ακρίβεια) που πηγαίνουν από το σημείο Α στο σημείο Β ακολουθώντας τους διεθνείς κανόνες ναυσιπλοΐας.

Όμως, για τους presstitutes που βρίσκουν φυσιολογικό να κάνουν τερατώδεις δηλώσεις του στυλ “είναι παράνομο να κατεβάζετε τα emails της Clinton από το Wikileaks και θα πρέπει να σας αρκεί να ενημερώνεστε από εμάς”, δεν υπάρχουν όρια ούτε στην υποκρισία, ούτε στην χυδαιότητα, ούτε φυσικά στην μπουρδολογία.

Για να τους δούμε λίγο...

Οι Ρώσοι μαζί με τον Συριακό Αραβικό Στρατό έχουν στριμώξει τους κατσαπλιάδες της Αλ Νούσρα στο ανατολικό Χαλέπι και οι εν λόγω μισθοφόροι-κατσαπλιάδες πνέουν τα λοίσθια. Προκειμένου να σωθεί ο μεγαλύτερος κατά το δυνατόν αριθμός αμάχων, οι επιτιθέμενοι τηρούν τα τελευταία 24ωρα μια εκεχειρία που παρατείνεται συνεχώς. Έχουν ανοίξει διαδρόμους για την διαφυγή και την φροντίδα των αμάχων. Έγινε πρόταση στους κατσαπλιάδες – “μαχητές της ελευθερίας” από τον απεσταλμένο του ΟΗΕ να συνοδευτούν από τον ίδιο εκτός της πόλης διατηρώντας τον οπλισμό τους.

Η απάντηση των κατσαπλιάδων ήταν φυσικά ο αδιάκριτος βομβαρδισμός του δυτικού, ελεύθερου, μέρους της πόλης και ο πολύ συγκεκριμένος βομβαρδισμός των προαναφερθέντων διαδρόμων. Την περασμένη Πέμπτη 14 άμαχοι πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια της προσπάθειας να εγκαταλειφθεί το ανατολικό Χαλέπι.

Μετάφραση της πιο πάνω κατάστασης από τους presstitutes:

BBC και NYT: “Σφαγείο το Χαλέπι
The Guardian: “Ούτε οι μαχητές ούτε οι κάτοικοι άκουσαν τις εκκλήσεις Συρίας και Μόσχας
CNN: “Τέλος της εκεχειρίας

Και το κερασάκι στην τούρτα, από το Reuters: Ο πολύς και βαρυσήμαντος Francois Hollande, αυτός ο σοσιαλιστής-κουραμπιές, “προσπαθεί να βρει τρόπο μέσω του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου” να παραπέμψει την Ρωσία και την Συρία “για εγκλήματα πολέμου”.

Την ίδια ώρα, στην Μοσούλη του Ιράκ εξελίσσεται ένα παρόμοιο σενάριο μόνο που στον ρόλο των Σύρων τώρα είναι οι Ιρακινοί και στον ρόλο των Ρώσων οι Αμερικανοί.

Πάνω κάτω η ίδια άθλια κατάσταση με το ανατολικό Χαλέπι για το 1.5 περίπου εκατομμύριο των κατοίκων της ιρακινής πόλης, όχι το ίδιο όμως από στρατιωτική σκοπιά: Κούρδοι του Ιράκ, Ιρακινοί και Αμερικανοί επιτίθενται από βορρά, νότο και ανατολικά, έχουν αφήσει όμως έναν ελεύθερο διάδρομο προς τα δυτικά.

Τελείως τυχαία ο διάδρομος διαφυγής για τους εκεί κατσαπλιάδες (του ΙΣΙΣ αυτή τη φορά) οδηγεί στις πόλεις Raqqa και Deir Ezzor της Συρίας, πράγμα που συνάδει απολύτως με τα αμερικανικά σχέδια για τον τεμαχισμό της Συρίας στα πρότυπα της Γιουγκοσλαβίας και την δημιουργία μιας “κυρίαρχης κρατικής” (αναγνωρισμένης ή μη) οντότητας στην ανατολική Συρία.

Στο μεταξύ η συμπεριφορά των αντιμαχομένων προς τους κατοίκους είναι, για τους μεν κατσαπλιάδες ανάλογη με εκείνην των “συναγωνιστών” τους στο Χαλέπι (χρησιμοποιούν αμάχους σαν “ανθρώπινες ασπίδες”), για τις δε δυνάμεις του αμερικανικού συνασπισμού μένει ακόμα να διευκρινιστεί, μια και η κυρίως επίθεση στην πόλη δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα. Έχει δοθεί όμως ένα προμήνυμα  κατόπιν δήλωσης των ΗΠΑ πως “η μάχη κατά του ΙΣΙΣ στην Μοσούλη θέτει σε κίνδυνο τις ζωές των αμάχων”.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά;

Κανένα πρόβλημα για τους presstitutes:

FOX: “Ιρακινές δυνάμεις επιτίθενται ΒΑ της Μοσούλης
BBC: “Αντεπίθεση του ΙΣΙΣ στη μάχη της Μοσούλης
The Guardian: “Χημική πυρκαγιά οπισθοχωρεί τον στρατό στην επίθεση κατά της Μοσούλης
NYT: “Οι Κούρδοι ορμούν μέσα στα δόντια του ΙΣΙΣ
Washington Post: “Οι ιρακινές δυνάμεις προωθούνται παρά την σθεναρή αντίσταση

Καμιά κουβέντα για τους άμαχους. Απολύτως τίποτα, εκτός από δυο αναφορές. Η μια είναι παραλλαγή της πιο πάνω αμερικανικής δήλωσης, “εκφράζονται φόβοι για τους αμάχους που θα βρεθούν ανάμεσα σε διασταυρούμενα πυρά” και η άλλη είναι η αυτονόητη: Ο “φόβος μαζικής εξόδου” από την πόλη.

Ούτε σφαγεία, ούτε απειλές για το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Μόνο το γνωστό γαϊτανάκι που έχουμε συνηθίσει να ακούμε εδώ και σχεδόν 30 χρόνια, από τότε που άρχισε αυτός ο ακήρυχτος και αιματοβαμμένος πόλεμος κατά της ανθρωπότητας από τους βρυκόλακες των ελίτ και τις δημοσιογραφικές πόρνες τους.

Στο μεταξύ ο στόλος του Πούτιν πλησιάζει στην Μεσόγειο με κατεύθυνση την Συρία. Σίγουρα κάποιον λόγο θα έχουν οι Ρώσοι που κουβαλάνε καινούργια κανόνια εδώ κάτω, γιατί το Admiral Kuznetsov, η ναυαρχίδα του στολίσκου, παρά την εμφάνιση του, μόνο αεροπλανοφόρο δεν μπορούμε να το ονομάσουμε, τουλάχιστον όχι με την έννοια που θεωρούν οι Αμερικανοί ή οι Βρετανοί ένα αεροπλανοφόρο. Το Kuznetsov, ειδικά με τους πυραύλους Granit με τους οποίους είναι εξοπλισμένο, με πυροβολικό μοιάζει περισσότερο και μάλιστα βαρύ.

Όπως και να είναι, η Βρετανία την γλύτωσε και εξακολουθεί να δεσπόζει περήφανα ανάμεσα στον Ατλαντικό και την Βόρεια Θάλασσα!

Όσο για τους presstitutes όποιος επιθυμεί (και γνωρίζει αγγλικά) μπορεί να απολαύσει εδώ ένα καταπληκτικό αφιέρωμα στους φύλακες άγγελους της δημοκρατίας. Την τέταρτη εξουσία των μέσων μαζικής ενημέρωσης που σήμερα έχει γίνει εξημέρωσης και αποβλάκωσης και των οποίων οι κύριοι εκπρόσωποι, οι “φίρμες”, θα έπαιζαν στο Χρηματιστήριο Απαξίας, τα παιδιά τους, τη μάνα τους και τον πατέρα τους, και τον ίδιο τους τον πισινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.