Ο ομολογιούχος που τα... έψαλε στον Τσίπρα: Με ΣΥΡΙΖΑ με έβαλαν στα κρατητήρια [βίντεο]

Σχόλιο ιστολογίου : Το τι έχουν τραβήξει οι μικροομολογιούχοι από όλες τις εγχώριες "συνεργαζόμενες" κυβερνήσεις με το διευθυντήριο της συμμορίας των Βρυξελλών αλλά και από νομικούς που δίνουν ελπίδα δικαιοσύνης σε μια  χώρα φέουδο δεν περιγράφεται. 
Μπορεί να είναι μονότονο αλλά όλα τα επιμέρους δράματα του λαού και της πατρίδας μας έχουν κοινό παρονομαστή την ευρωκατοχή και το ξεπούλημα μας από  το ντόπιο πολιτικό προσωπικό ανεξαρτήτου χρώματος. 
Ο μετωπικός παλλαϊκός εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας είναι μονόδρομος απέναντι στην υπαρξιακή μας απειλή.
Ο Δημήτρης Κούτουλας το Σάββατο προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί στον Αλέξη Τσίπρα στη 81η ΔΕΘ, αλλά τελικά τον έβγαλαν... σηκωτό.
Ομως ο μικρομολογιούχος είχε να διαμαρτυρηθεί για ότι έγινε το Σάββατο στην ΔΕΘ, ενώ πέρυσι προσπάθησε να τα... ψάλει ξανά και κατέληξε στα κρατητήρια.
«Με πέταξαν 6 μέτρα μακριά, έτσι είναι οι άντρες; Να ακούσει ο Τσίπρας, να κάτσει να μας ακούσει. Ερχόταν ο Σαμαράς, τώρα ο Τσίπρας, ολοι θα τα ακούνε. Πέρυσι πήγα να φωνάξω για το ΣΥΡΙΖΑ, με πήγαν στα κρατητήρια. Κάποτε με γυναίκα υπουργού με χαστούκισε, μας είχαν δώσει 50 ευρώ ελεημοσύνη!» είπε ο ίδιος στο STAR.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.