Ο Λεβέντης επαινεί Τσίπρα και Σαμαρά: Δεν είναι οι κακοί που πέρασαν τα μνημόνια

Σχόλιο ιστολογίου : 
Κοίτα να δεις σε ποιο τεχνητό και βρώμικο δίλημμα προσπαθεί να μας εθίσει (και) ο ... Λεβέντης. 
Θέλει να μας περάσει την πεποίθηση του ότι καλά κάνουν οι συνεργαζόμενοι και παραδίδουν για 100 χρόνια βορρά στους Ευρωναζί και CΙΑ, την ζωή, το μέλλον, την πατρίδα μας με όλο της το περιεχόμενο, τα ΠΑΝΤΑ,  σε μια αέναη γενοκτονία και διάλυση. Όλα αυτά κατά την γνώμη του είναι καλύτερα από το να πάμε σε ένα Grexit. 
Μετά από το μαζί τα φάγαμε που πάντα παίζει στο μυαλό του λαού έρχεται να προστεθεί και το καλά σας κάνουμε.
Είναι τυχαίο ότι σε αυτή την στιγμή εξαφάνισης του πάλαι ποτέ δικομματισμού της μεταπολίτευσης και της σύντομης εξαέρωσης της "αριστερής" ελπίδας που ήταν τελικά χολέρα σκέτη, εμφανίζονται αυτά τα φαινόμενα στο πολιτικό σκηνικό; 
Άλλος ένα σεσημασμένος τιμητής του δόγματος Τ.Ι.Ν.Α. (There Is No Alternative) στην υπηρεσία υπεράσπισης των συμφερόντων που μας καταστρέφουν. Τίποτα τυχαίο.

Επειδή σαν χθες 27/9ου είχε ιδρυθεί το Ε.Α.Μ. για να αντισταθεί στην παλιά κατοχή, προσθέτουμε στον προβληματισμό του σήμερα το παρακάτω απόσπασμα από το "Τι είναι και τι θέλει το ΕΑΜ" του Δ.Γληνού. 

"Όταν ο Χίτλερ επροετοίμαζε στα κρυφά τα εγληματικά του σχέδια για την υποδούλωση των Ευρωπαϊκών λαών, συζητώντας κάποιαν ημέρα μ' ένα φίλο του που τον ερωτούσε με ποιον τρόπο θα νικήσει την εσωτερική αντίσταση των λαών και θα την παραλύσει, είπε με την συνειθισμένη του ξετσιπωσιά: "Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους". Και η πρόβλεψή του αυτή επραγματοποιήθηκε δυστυχώς. Γιατί σ' όλες τις χώρες βρέθηκαν οι διάφοροι Λαβάλ και Κουΐσλιγκ για να προδώσουνε τον τόπο τους. Έτσι και στη δική μας χώρα από την πρώτη στιγμή έτρεξαν κοντά στους καταχτητές τα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα."



Θετικά λόγια τόσο και τον Αλέξη Τσίπρα όσο και για τον Αντώνη Σαμαρά περιείχε η ομιλία του προέδρου της Ένωσης Kεντρώων Βασίλη Λεβέντη κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.

«Ο κύριος Τσίπρας είναι ο κακός άνθρωπος που θέλει να τα πουλήσει όλα; Όχι, απλά η χώρα έχει περιέλθει σε μια κατάσταση όπου ο Αλέξης Τσίπρας ή θα τα υπογράφει όλα είτε θα τα τινάξει όλα στον αέρα και πάμε για Grexit. Μέσος δρόμος δεν υπάρχει είπε ο Βασίλης Λεβέντης

Πηγή και συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.