Καμπουράκης - Οικονομέας: Κλείστε το ρημάδι το Mega! [BINTEO]

Σχόλιο ιστολογίου: Το τι αίσχος επικρατεί στο Mega διαπίστωσαν και ανέδειξαν οι Καμπουράκης  και Οικονομέας όσον αφορά τους απλήρωτους χαμηλόμισθους εργαζόμενους στο κανάλι. 

Ποια όμως είναι ευθύνη των μεgαλο δημοσιογράφων, για την γενικότερη ανεργία στην κατεχόμενη Ελλάδα; Δεν έχουν βγάλει κιχ τόσα χρόνια και όταν λένε κάτι είναι με την μπάλα στην εξέδρα. 

Ποιος ο ρόλος τους στην μαύρη εποχή των μνημονίων που λειτουργούν ως βαλβίδα εκτόνωσης του κάθε πικραμένου;

Η μνημονιακή στήριξη ήταν η επιλογή τους. Σαν σκυλάκια ακολουθούσαν και ακολουθούν υπακούοντας την γραμμή που τους δίνουν τα αφεντικά ανταποδίδοντας τους, παχυλούς μισθούς. Ποιοι στήριξαν τόσα χρόνια το επαίσχυντο δικομματικό σύστημα που κατάντησε την πατρίδα μας σε αυτό το χάλι;  

Τώρα τους έπιασε ο πόνος για την "αμερόληπτη¨ δημοσιογραφία; Αυτοί δεν είναι που καλούν κατ'εντολή των αφεντικών τους μόνο τις γνωστές φωνές ¨παρωδία" για να ακούγεται μόνο η μια άποψη, αυτής του €υρωμονόδρομου; Του   Δεν Υπάρχει Εναλλακτική; 

Αυτό δεν είναι που ποτίζουν την ψυχολογία του λαού μας με την ρητορική της ήττας και του ραγιαδισμού; 





Θέση για την κατάσταση που επικρατεί στο Mega πήραν οι παρουσιαστές του Δημήτρης Καμπουράκης και Γιώργος Οικονομέας, φτάνοντας σε σημείο να πουν από τη συχνότητα του «είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα» και «ας το κλείσουν το ρημάδι».

Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης, είπε συγκεκριμένα: «Είναι ντροπή και απαράδεκτο. Είναι αίσχος αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα. Είναι απαράδεκτα, τα αφεντικά μας. Είναι ντροπή. Το κλίμα εδώ είναι θλιβερό».

Και συνέχισε: «Δεν θα έπρεπε αυτούς τους ανθρώπους εδώ, που παίρνουν ένα χιλιάρικο και 800 ευρώ, να τους έχουν βάλει σε αυτή την αναξιοπρέπεια. Αυτό το γελοίο πράγμα που γίνεται εδώ μέσα. Οι μέτοχοί μας, και τα αφεντικά μας και οι πλούσιοι άνθρωποι».

«Είναι καταδίκη σε εξευτελισμό», συμπλήρωσε ο Γιώργος Οικονομέας​. «Το είπα και προχθές, ας το κλείσουν. Αν δεν θέλουν, δεν τους συμφέρει, ας το κλείσουν. Αυτό το πράγμα που γίνεται εδώ πέρα, είναι ο εξευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

«Ας το κλείσουν το ρημάδι, να ξεμπλέξουμε, να πληρώσουν τις αποζημιώσεις, να πάνε οι άνθρωποι στις δουλειές τους, να δουν τι θα κάνουν. Αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή. Είναι ντροπή. Το λέω εγώ τώρα και ας με διώξουν. Δεν μπορεί και να σε διώξουν τώρα. Έτσι που γίναμε δεν μπορεί και να σε διώξει», κατέληξε ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.