τρυ ΦΟΝ Αλεξιάδης



Η Ελληνική κοινωνία θα είναι πια τόσο αγνή όσο και οι εκπρόσωποί της. Είναι το στοίχημα των Ευρωπαίων συμμάχων της "αριστερής κυβέρνησης" που θα το πετύχουν με κάθε τρόπο. Μπροστάρηδες στην κάθαρση οι πατριώτες που δεν φοβούνται να τα βάλουν με ορδές εξαθλιωμένων οι οποίοι όταν αντικρίζουν λογαριασμό ΔΕΚΟ παθαίνουν απανωτά εγκεφαλικά πια.

Ένας από τους πιο αγνούς και υπερήφανους υπαλλήλους της Ευρώπης είναι και ο ΦΟΝ Αλεξιάδης που πήρε φόρα και δεν σταματάει, για την κάθαρση πάντα.

Από το 1987 που διορίστηκε στο δημόσιο ως καλός συνασπιστής συμμετείχε με πάθος στη διαμόρφωση αυτής της κοινωνίας οδηγώντας της στην σαπίλα και την λαμογιά.

Ως καλός εφοριακός και συνδικάλας αντιτάχθηκε στην στοχοποίηση των διεφθαρμένων εφοριακών αφού ήταν  εκπρόσωπός τους. Τα έδωσε όλα στον "αγώνα" και έφτασε ψηλά.

Στις μέρες μας είδε όραμα μαζί με τους Συριζαίους πως πρέπει να διορθώσει την κοινωνία που έφτιαξε. Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει μαύρο χρήμα και κρυφή περιουσία (λόγω θέσης φυσικά) τις τελευταίες ημέρες απειλεί με βαρυσήμαντες δηλώσεις:

"Θέλουμε να δώσουμε ένα σαφές μήνυμα ότι είναι η τελευταία ευκαιρία πριν την εφαρμογή του Περιουσιολογίου όπου θα καταγραφούν τα πάντα. Είναι μια τελευταία ευκαιρία. Όσοι επιλέξουν να μην την αξιοποιήσουν και δεν αποκαλύψουν τα κρυφά περιουσιακά στοιχεία τους θα βρεθούν μπροστά στις ευθύνες τους. Εάν κάποιοι θέλουν τα παίξουν σε μια ζαριά τους κόπους μιας ζωής ή την προσωπική τους ελευθερία είναι δικαίωμά τους."
Ξέρει πολύ καλά σε ποιους απευθύνεται γιατί όπως λένε και μεταξύ τους οι σωτήρες : ''Όμοιος ομοίω αεί ΒΕΛΑΖΕΙ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.