ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ

Να Γιατί… Πιτσιρίκο!

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια ΚΑΙ δεν αφορά τους υπερήλικες και ανήλικους. Αφορά όλους τους ενήλικες εν δυνάμει συνειδητούς πολίτες. Άντρες-Γυναίκες!

1. Δεν κάθονται να πολεμήσουν, όχι γιατί δεν ξέρουν ποιον να πρωτοχτυπήσουν αλλά γιατί ξέχασαν για ΤΙ πρέπει να πολεμήσουν τους πάντες! Το κόσμο ολάκερο αν χρειαστεί υπερασπιζόμενοι την ΕΥΤΥΧΙΑ και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ που μόνο η Πατρίδα μπορεί να εξασφαλίσει!

2. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί δεν ξέρουν τι θα πει ομαδική οργάνωση εφόσον έμαθαν σ’όλη την μέχρι τώρα ζωή τους να οργανώνουν τον εαυτό τους με μοναδικό στόχο το προσωπικό κέρδος και τώρα στα δύσκολα αντιδρούν με την ψυχολογία του «ο σώζων ευατόν σωθήτω»

3. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί μέχρι τώρα τα υπαρξιακά τους προβλήματα οι γιατροί, δικηγόροι, εργάτες,καθηγητές, αστυνομικοί, δικαστές προσπαθούσαν να τα ξεπεράσουν με όπιο είτε αυτό έπαιρνε την μορφή του φανατισμού του ποδοσφαίρου, είτε της θρησκείας, είτε της καλοπέρασης και φυγοπονίας, επαναπαυόμενοι σε Χίλια δυο υποκατάστατα, δεν βασάνισαν ποτέ τον εαυτό τους να ανακαλύψει το πραγματικό νόημα της ΖΩΗΣ που βρίσκεται μέσα στην μεγαλειότητα του ΑΓΩΝΑ!

4. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί ισοπέδωσαν τις παραδόσεις ενοχοποιώντας ακόμα και τις μικρές χαρές που μπορεί μόνο αυτές να προσφέρουν στον ψυχισμό τους ώστε να θωρακιστούν στις καινούργιες αντιξοότητες που γεννά η κάθε εποχή της εξέλιξης του Ανθρώπου!

5. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί προτίμησαν το εύκολο μονοπάτι της επιφανειακής ανάλυσης, της ψευδαίσθησης της εικόνας, δεν έκαναν καν το κόπο να ρίξουν μια ματιά πίσω από την βιτρίνα ώστε να ανακαλύψουν τους πονηρούς καραγκιοζοπαίχτες που κινούσαν τα νήματα και κατάφεραν να τους δουλέψουν και να τους εγκλωβίσουν στις παγίδες που στήθηκαν!

6. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί παρασύρονται από την φορά του όχλου χάνοντας την ψυχραιμία και αντιδρούν χωρίς λογική. Αρνούνται μέχρι κι’αυτή την ύστατη στιγμή να αναλάβουν ευθύνες και δράσεις, μειώνοντας την δύναμη που κρύβουν, προβάλλοντας την ματαιότητα της προσπάθειας, μοιρολατρώντας μπροστά στην δύναμη του τάχα ισχυρότερου!

8. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί δεν ξέρουν, δεν διδάχτηκαν ποτέ τι θα πει αλτρουισμός, αλληλεγγύη, γενναιότητα, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ χωρίς φόβο!

9. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί έμαθαν στην μαλθακότητα, ξέχασαν και απαρνήθηκαν την δύναμη που χαρίζει η Γης και η Φύση, έστησαν τσιμεντένια κλουβιά που τους είπαν ότι μέσα σ’αυτά θα βρουν ανέσεις που θα τους οδηγήσουν στην ευτυχία, στην πρόοδο και δήθεν στον πολιτισμό…

10. Δεν κάθονται να πολεμήσουν γιατί δεν έμαθαν να υπερασπίζονται τα πεζούλια τους, δεν κατάφεραν να πιστέψουν πως είναι καλύτερα να ζήσεις ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ώρα ελεύθερης ζωής παρά σαράντα χρόνια σκλαβιάς και φυλακής!

Ακριβώς για τους ίδιους λόγους με τους Σύριους και οι Έλληνες σηκώνονται και φεύγουν σαν λαγοί εγκαταλείποντας το δάσος που έπιασε φωτιά, γιατί βλέπεις οι Άνθρωποι είναι ΌΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, σκέφτονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και αντιδρούν εν τέλει πανομοιότυπα είτε είναι άσπροι, είτε μαύροι, είτε κόκκινοι, είτε κίτρινοι!

Τέλος θέλω να ΒΓΑΛΩ ΦΩΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ γιατί αλλιώς θα σκάσω, και προκειμένου να σκάσω εγώ προτιμώ να ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΚΑΣΜΟ ΑΝΟΗΤΕ, ΔΕΙΛΕ, ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΡΗ, και να πω πως ΟΛΟΙ ΜΑΣ οφείλουμε να κλείσουμε τα αυτιά μας θεοποιώντας εκάστοτε τυπάκια σαν κι εσένα που έχουν αναπτύξει την ικανότητα της κακής επιρροής στις συνειδήσεις στις αρχές και στις ψυχές μας !

…ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΗΣΥΧΑΣΑ, ΞΕΛΑΦΡΩΣΑ, ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΥΟ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!

Κ.Α.

(Αγαπητή φίλη, είμαι πολύ χαρούμενος που την Ημέρα της Γυναίκας, παίρνω ένα τέτοιο μέιλ από μια ΓΥΝΑΙΚΑ σαν εσάς. Χαίρομαι που υπάρχει σήμερα μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ -τα κεφαλαία επειδή βλέπω ότι σας αρέσουν- που στέκεται στο ύψος της ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ. Κρίμα που δεν σας γνώρισα πριν φύγω από την Ελλάδα. Όλο κάτι χαζοβιόλες γνώριζα -θεογκόμενες βέβαια- που κοιτούσαν μόνο την πάρτη τους. Σηκώστε καλύτερα τον ήλιο των ανθρώπων μόνη σας, γιατί εγώ έχω να πάω και για μπάνιο στην θάλασσα. Καλή δύναμη. Και χρόνια πολλά!)

ΠΗΓΗ: pitsirikos

2 σχόλια:

  1. pitsiriko κάνε το μπανάκι σου ελεύθερα και μη σε νοιάζει τίποτα. Δεν πρόκειται να βουλιάξεις γιατί ως γνωστόν οι ΦΕΛΛΟΙ πάντα επιπλέουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' ότι διάβασα δεν μπορεί-θέλει να απαντήσει. Ποιός ξέρει γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.