ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ... ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ! + (ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ "ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ" ΗΧΗΤΙΚΌ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ*).

Σχόλιο ιστολογίου: Όταν κάποιοι κατ' επανάληψη έκρουαν το κώδωνα του κινδύνου εισέπρατταν την "ρετσινιά" του κινδυνολόγου και του γραφικού. Σήμερα με το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο αλλά και την νέο Ναζιστική μπότα του 4ου Ράιχ του υπερεθνικού κεφαλαίου (και με Γερμανική βούλα) στην επικράτειά μας,  ακούστε ένα παλιό ηχητικό ντοκουμέντο και κρίνεται αν ισχύει η πρόβλεψη. Μπορεί το μεταναστευτικό να μην ήταν η αιχμή τότε αλλά ο στόχος της Ελλάδας ως οικόπεδο-στόχο που πρέπει να τεμαχιστεί και να μοιραστεί προς εκμετάλλευση, είναι διαρκής ανεξάρτητα με το ποιες συγκυρίες και αφορμές θα το κάνουν να συμβεί.
Αν δεν το προλάβουμε ως λαός ίσως βρεθούμε στο τέλος στην ανάγκη να υπερασπίσουμε την πατρίδα και την ζωή μας με τον τρόπο που αναγκάστηκαν οι παππούδες μας στην παλιά κατοχή.



Ύστερα από 72 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Ελλάδας από τους Ναζί, οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα, αυτή τη φορά ως «προσκεκλημένοι» υπό το πρόσχημα της προσφυγικής κρίσης.


Σύμφωνα με δήλωση του Γερμανού υπουργού Εσωτερικών της Κάτω Σαξονίας Μπόρις Πιστόριους (SPD) στην εφημερίδα «Die Welt», το Βερολίνο αναμένεται στο προσεχές διάστημα να στείλει στην Αθήνα Γερμανούς αστυνομικούς, μετά και τη σχετική απόφαση της κυβέρνησης Μέρκελ να ενισχυθούν τα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ.

*ακολουθεί η ανάλυση του Δ.Καζάκη.



πηγή αποσπάσματος video dreamtheater2013

συνέχεια εδώ του άρθρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.