ΓΕΡΜΑΝΙΑ:ΘΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Σχόλιο : Θετική η Γερμανία, Θετική η Βρετανία και πάει κλαίγοντας. Πάλι οι "σύμμαχοι" στριμώχνονται στο Αιγαίο για "βοήθεια". Καλό είναι να μην ξεχνάμε τα χέρια που μας έκοβαν παλιότερα για να μην ανέβουμε στα  πλοία τους,  στα παράλια της Μικράς Ασίας. 

ΘΕΤΙΚΗ Η ΒΡΕΤΑΝΙΑ
Την πρόθεση του Βερολίνου να μετάσχει σε μία ενδεχόμενη αποστολή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο εξέφρασε η Γερμανίδα υπουργός Αμυνας.
Η οριστική απόφαση για το ζήτημα αναμένεται να ληφθεί από τους υπουργούς αύριο. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όμως τάχθηκε ήδη υπέρ της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, προκειμένου να επιβραδυνθούν οι προσφυγικές ροές.
«Είναι θετικό το ότι η Τουρκία ζήτησε από το NATO να εντείνει τη ναυτική επιτήρηση στο Αιγαίο στο πλαίσιο των εγγυητικών μέτρων», δήλωσε η υπουργός Αμυνας. «Η Γερμανία θα λάβει μέρος σε αυτές τις δραστηριότητες» της Συμμαχίας, πρόσθεσε, αναφερόμενη στην πρόταση που έκανε ο Αχμέτ Νταβούτογλου, κατά τη συνάντησή του με την Ανγκελα Μέρκελ.
Από την πλευρά του, ο Βρετανός ομόλογός της, Μάικλ Φάλον, ανέφερε «Οτιδήποτε βοηθά να σωθούν ζωές στην ανατολική Μεσόγειο και συμβάλει να εμποδιστεί το εγκληματικό επιχειρηματικό μοντέλο που βρίσκεται πίσω από τη διακίνηση αυτή είναι καλοδεχούμενο».


http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.